Sveikos mergaites,
Va as ka tik grizau is susirinkimo (turejo but vakar,bet perkele i siandien,nes vakar bose migrena kankino),pasisnekejom,kaip ir issiaiskinom kas kam ramybes neduoda,bet nemanau,kad kas nors pasikeis,nes tiesiog yra zmoniu,kurie nenori keistis,kuriems patinka intrigas regztis,o dirbti oi kaip nesinori,o as is prigimties nekenciu tinginiu
Zydra,tu teisi,jinai tikrai labai juoda,is Zimbabves.Is tikruju dauguma naktiniu juodukai,nes dieninis darbas dauguma nepakeliamas,aisku,esu sutikusi ir labai puikiu zmoniu is Afrikos,bet ju ant vienos rankos galiu suskaiciuoti

Dabar suprantu,kad viena is Afrikos didziausiu bedu ne vandens ar maisto trukumas,bet tinginyste,ta patvirtina ir mano juodukes drauges (turiu pora sauniu pazystamu).
Aisku galeciau uzsimerkti ir nematyti kai kuriu nesamoniu ,kurias jinai daro arba nepastebeti jos nepadarytu darbu,bet beda,kad as esu atsakinga uz skyriu ir nenoriu prisiimti atsakomybes uz ja.Na nieko,kas musu nenuzudo tai padaro stipresnius,uzsiauginsiu storesne oda,gyvenime pravers

Bijau tik,kad stresas nepersiduotu maziukui,nes vakar labai neramus buvo visa diena spurdejo krutejo,tai stengiuosi kazkaip uzsimirsti ir atsipalaiduoti ir zinoma nepamirstu skaniai pavalgyti

Buvau siandien ligoninej,suleido anti D injekcija (mano rezusas minusas),dar paklause sirdele,turbut pats maloniausias garsas dabar,galeciau klausyti ir klausyti kaip mazyte sirdele plaka
Zydra geru tau atostogu,as irgi noreciau pabegti namo kokiai sav,bet zinau,kad bent iki Velyku neisdegs,teks pakenteti
Sniege Kazkada teko atlikti praktika psichiatriniam skyriui Kauno klinkose,man visai patiko,net norejau pasilikti dirbti tenai,bet ilgiau dirbancios nepatare pradeti karjera nuo psichiatrinio tai nuejau i reanimacija.Tada buvo vienas skyrius moteru,o kitas vyru ir turejom rankenas kisenese

Dabar kaip suprantu vyrai ir moterys kartu buna ir darbuotojai naudoja magnetines korteles,nebereikia rankeniu kisenese nesiotis?!Ai,dar visi sustodavo i eile per vaistu dalijima,turedavo isgert tabletes uzsigerdami kisielium ir issizioje parodyt ar nieko burnoj neturi,ar ir dabar ta daro? kaip jiems vaistus duodat,ypac tiems kur umus?