Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

sveikos merginos. as siuo metu su vaikais atostogauju Lietuvoj, pas senelius smile.gif.
Vasare, nu *****, tikrai, kia tau reik ramybes tai dar drista tokia bjaurybe. tikriausiai juode kokia. gerai, kad bose palaiko. sekmes tau rytoj. parasyk kaip ten buvo.
oj sniege, tu tokiam skyriuj dirbi. turetu but sunku psichologiskai. as turbut sapnuociau ir negaleciau uzmigti. kai atvykau i anglija, tai teko dirbt visokiu darbu kaip seseles padejeja, ir pscichiatrinej ir net moteru kalejime. bet man buvo labai sunku, as budavau pikta, pavargus, neissimiegodavau. netinka man tos darbas. man su vaikais dirbt labai gerai smile.gif.
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Va as ka tik grizau is susirinkimo (turejo but vakar,bet perkele i siandien,nes vakar bose migrena kankino),pasisnekejom,kaip ir issiaiskinom kas kam ramybes neduoda,bet nemanau,kad kas nors pasikeis,nes tiesiog yra zmoniu,kurie nenori keistis,kuriems patinka intrigas regztis,o dirbti oi kaip nesinori,o as is prigimties nekenciu tinginiu gun_bandana.gif Zydra,tu teisi,jinai tikrai labai juoda,is Zimbabves.Is tikruju dauguma naktiniu juodukai,nes dieninis darbas dauguma nepakeliamas,aisku,esu sutikusi ir labai puikiu zmoniu is Afrikos,bet ju ant vienos rankos galiu suskaiciuoti verysad.gif Dabar suprantu,kad viena is Afrikos didziausiu bedu ne vandens ar maisto trukumas,bet tinginyste,ta patvirtina ir mano juodukes drauges (turiu pora sauniu pazystamu).
Aisku galeciau uzsimerkti ir nematyti kai kuriu nesamoniu ,kurias jinai daro arba nepastebeti jos nepadarytu darbu,bet beda,kad as esu atsakinga uz skyriu ir nenoriu prisiimti atsakomybes uz ja.Na nieko,kas musu nenuzudo tai padaro stipresnius,uzsiauginsiu storesne oda,gyvenime pravers smile.gif Bijau tik,kad stresas nepersiduotu maziukui,nes vakar labai neramus buvo visa diena spurdejo krutejo,tai stengiuosi kazkaip uzsimirsti ir atsipalaiduoti ir zinoma nepamirstu skaniai pavalgyti biggrin.gif Buvau siandien ligoninej,suleido anti D injekcija (mano rezusas minusas),dar paklause sirdele,turbut pats maloniausias garsas dabar,galeciau klausyti ir klausyti kaip mazyte sirdele plaka smile.gif
Zydra geru tau atostogu,as irgi noreciau pabegti namo kokiai sav,bet zinau,kad bent iki Velyku neisdegs,teks pakenteti smile.gif
Sniege Kazkada teko atlikti praktika psichiatriniam skyriui Kauno klinkose,man visai patiko,net norejau pasilikti dirbti tenai,bet ilgiau dirbancios nepatare pradeti karjera nuo psichiatrinio tai nuejau i reanimacija.Tada buvo vienas skyrius moteru,o kitas vyru ir turejom rankenas kisenese biggrin.gif Dabar kaip suprantu vyrai ir moterys kartu buna ir darbuotojai naudoja magnetines korteles,nebereikia rankeniu kisenese nesiotis?!Ai,dar visi sustodavo i eile per vaistu dalijima,turedavo isgert tabletes uzsigerdami kisielium ir issizioje parodyt ar nieko burnoj neturi,ar ir dabar ta daro? kaip jiems vaistus duodat,ypac tiems kur umus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 17 lapkričio 2011 - 23:06
QUOTE(sniege_s @ 2011 11 17, 19:16)
O kur tu dirbi? Pas mus skyrius pats sunkaiusias, nuimam pacias umiausias psichozes ir tuo met perduodam kitiems skyriams. Jie palatose uzrakinti ir stebimi su kamerom ir personalo. Skyrius sunkus, bet darbo salygos kol kas labai geros.

Pas mus irgi kameros, užrakinti, RPL.
Atsakyti
Sveikos mamytės, kurios dirbat ar tvarkotės popieriukus i Norgę. 4u.gif Gal galit apšviest mane, kaip ten yra su ta autorizacija SAFH ką reikia rinktis - ar licenziją ar autorizaciją?

Čia cituoju, ką jie siųlo :

5. Authorisation or licence
You can apply for either an authorisation or a licence
• An authorisation entails you to practice in Norway within your field of profession
• A licence gives you right to practice within a limited time while obtaining full authorisation.

Turbūt reikia rinktis autorizaciją, nes licenzija tik ribotam laikui, kol gausi autorizaciją. Ar teisingai supratau? g.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
as zinau, kad darbas psichiatrinej neviiems tinka ir nevisi atlaiko, taciau man patinka. Aisku cia dabar specifika visai kitokia, nei dirbau anksciau. Dabar darbas labai sunkus ir kruvis didelis, bet man patinka.
Sarka, o RPL tai cia kokiam mieste nes as dibu RVPL, gal ir tu ten pat..... biggrin.gif
Zydra, geru tau atostogu 4u.gif
Vasare, saunuole, augink savo maziuka ir maziau stresuok del darbo, jie tavo sveikatos neverti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 11 24, 08:48)
Sveikos mergaites,
as zinau, kad darbas psichiatrinej neviiems tinka ir nevisi atlaiko, taciau man patinka. Aisku cia dabar specifika visai kitokia, nei dirbau anksciau. Dabar darbas labai sunkus ir kruvis didelis, bet man patinka.
Sarka, o RPL tai cia kokiam mieste nes as dibu RVPL, gal ir tu ten pat..... biggrin.gif
Zydra, geru tau atostogu 4u.gif
Vasare, saunuole, augink savo maziuka ir maziau stresuok del darbo, jie tavo sveikatos neverti mirksiukas.gif  4u.gif

Sniege, čia Rokiškio Psichiatrinė Ligoninė.
Atsakyti
baigesi mano atostogos. jau grizom i UK. apsirgau as lietuvoj, krutine spaudzia, kvepuot sunku. buvau pas gyd, dare ir EKG ir krauja ir klause, tipo nieko. zodziu kazkoks bjaurus virusas.
o sianakt dar ir maziukas mano sunegalavo, veme visa nakti, ir suviduriavo. namie tikra ligonine sad.gif.
i darba po atostogu taip ir nenuejau sia savaite. reikia mums visiems kazkaip pasveikti.
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2011 11 24, 13:30)
baigesi mano atostogos. jau grizom i UK. apsirgau as lietuvoj, krutine spaudzia, kvepuot sunku. buvau pas gyd, dare ir EKG ir krauja ir klause, tipo nieko. zodziu kazkoks bjaurus virusas.
o sianakt dar ir maziukas mano sunegalavo, veme visa nakti, ir suviduriavo. namie tikra ligonine sad.gif.
i darba po atostogu taip ir nenuejau sia savaite. reikia mums visiems kazkaip pasveikti.

va tai tau......sveikit visi greiciau..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Zydra, sveikatos tau ir tavo maziukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sniege, man atrodo as negaleciau psichiatrinej dirbt schmoll.gif idomu psichologija ir psichiatrija kaip specialybe, bet man atrodo toks darbas labai sunku turetu but unsure.gif saunuoles kad atlaikot thumbup.gif

Spudga, as ne Norvegijoj, bet is tavo citatos manau, kad tau reikia autorizacijos, nes licencija skirta, kad galetai dirbt iki kol gausi autorizacija ax.gif

Vasareuk, issivaizduoju kaip tokios babces nervina doh.gif o dar tokiu metu nestuke.gif laikykis 4u.gif ir nenusileisk nes visai pasipus pasiekus savo doh.gif

As turejau kelias laisvas, bet gimines is Lietuvos buvo atvyke, tai turistavom po Londona ax.gif o ryt vel darban ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Astreja-: 24 lapkričio 2011 - 19:26
Astreja, nera taip sunku kaip atrodo, pas mus labai daug darbo daro padejejai. O as su savo psichologinem ziniom, kaip kada susitvarkau su umiais pacientai zodziais, be prievartos ir fiksavimo. Dirbti visai idomu.... tongue.gif ax.gif is kitos puses, paprastoj ligoninej, tokiu pacientu irgi yra, tik nezinai, o tai kartais dar pavojingiau....
Atsakyti
Atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 27 lapkričio 2011 - 10:52
QUOTE(braskute_v @ 2011 11 27, 12:30)
Atsiprašau  4u.gif

uz ka...... g.gif
Atsakyti