Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

QUOTE(zydra30 @ 2011 10 10, 14:03)
gal imanoma, buna gal gi uotpatients skyriai kokie, arba pakeisi biski specializacija. kol as buvau jaunesne  g.gif , dabar jau nelabai, tai irgi dirbau skyriuj ir naktim ir sventem, bet dabar su seima ir vaikais, tai man labai gerai. o irgi nesitikjau, tiesa sakant, kad rasiu toki darba. bet radau, ir pas mus buna gana intensyvu kartais, mes turim ir A&E ir skyriu dienini, kur operacijos vyksta ir outpatients. 
nes kai pradejau londone dirbti, tai su agentura visur eidavau ir naktim. po to isidarbinus buvau vienoj ligoninej, general paediatrics, buvo labai sunku, didelis kruvis. pamenu pirmas kaledas tris naktis is eiles pradirbau. bet daug ko ismokau ten. o dabar tai man tinka toks biski ramesnis tempas smile.gif

tai as ir galvoju kur link butu galima pasukti mano specializacija ateityj, nes manau kad sunku turint vaiku dirbt naktim ir savaitgaliais g.gif galvojau gal link research krypt, ar buna pas mus kai prieslaikinukus isleidziam reikia kad kas namie palankytu juos patikrint kad viskas gerai, ar gal kur link management g.gif net nezinau, bus matyt kaip cia bus ax.gif

O tu tai ir nemazai visokios patirties turi thumbup.gif as taip ir mastau, kad kol dar neturiu seimos ir vaiku padirbt, pasimokint, o paskui ziuret kur link nukryps mano specializacija ir pasirinkt ka normalesnem valandom, ramesnio, pastovesnio g.gif bet cia tik pasvajojimai i ateiti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2011 10 10, 16:13)
O tu tai ir nemazai visokios patirties turi  thumbup.gif  as taip ir mastau, kad kol dar neturiu seimos ir vaiku padirbt, pasimokint, o paskui ziuret kur link nukryps mano specializacija ir pasirinkt ka normalesnem valandom, ramesnio, pastovesnio  g.gif  bet cia tik pasvajojimai i ateiti  blush2.gif

tai jo, kol turi galimybe daugiau padirbeti ar pasimokyt dar kazka, tai ir reikia butinai.
man dabar pvz namie pasimokyt jau be sansu. o pamenu pries pat gimstant dukrai tai dar tobulinaus, rasiau ese, bet uzima laiko visi tie rasymai, reik susikaupt, literaturos ieskot. o dabar su vaikais, tai net teliko negaliu ramiai paziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2011 10 10, 14:19)
tai jo, kol turi galimybe daugiau padirbeti ar pasimokyt dar kazka, tai ir reikia butinai.
man dabar pvz namie pasimokyt jau be sansu. o pamenu pries pat gimstant dukrai tai dar tobulinaus, rasiau ese, bet uzima laiko visi tie rasymai, reik susikaupt, literaturos ieskot. o dabar su vaikais, tai net teliko negaliu ramiai paziuret smile.gif

tai vat vat, net issivaizduot sunku kaip reiktu namie mokintis su vaikais blush2.gif uztai ir noretusi viska tokio pagrindinio pasidaryt, kad paskui nereiktu sukt galvos kaip cia pasibaigus ax.gif va jau gavau laiska patvirtinanti, kad oficialiai laipsni pasibaigiau, tai laimes pilnos kelnes lotuliukas.gif nes mes su MB planuojam keltis kitur po kokiu metu kitu, o kai kurios valstybes tik laipsnius pripazista, tai nesinoretu strigt, kad negaliu dirbt, nes turiu tik diploma, o ne laipsni doh.gif zodziu, atrodo visur einanti profesija, bet kiekviena salis savus reikalavimus ir registracijos taisykles turi, tai nera taip kad pasibaigei kazka ir jau viskas, rami galva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2011 10 10, 16:33)
tai vat vat, net issivaizduot sunku kaip reiktu namie mokintis su vaikais  blush2.gif  uztai ir noretusi viska tokio pagrindinio pasidaryt, kad paskui nereiktu sukt galvos kaip cia pasibaigus  ax.gif  va jau gavau laiska patvirtinanti, kad oficialiai laipsni pasibaigiau, tai laimes pilnos kelnes  lotuliukas.gif  nes mes su MB planuojam keltis kitur po kokiu metu kitu, o kai kurios valstybes tik laipsnius pripazista, tai nesinoretu strigt, kad negaliu dirbt, nes turiu tik diploma, o ne laipsni  doh.gif  zodziu, atrodo visur einanti profesija, bet kiekviena salis savus reikalavimus ir registracijos taisykles turi, tai nera taip kad pasibaigei kazka ir jau viskas, rami galva  doh.gif

norit isvaziuot? o kur galvojat?
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2011 10 10, 15:12)
norit isvaziuot? o kur galvojat?

galvojam apie tai, bus matyt kaip cia bus smile.gif o galvojam apie PAR blush2.gif
Atsakyti
Kiek gauna vyr. slaugytojos Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(ARLEKINO @ 2011 10 11, 19:15)
Kiek  gauna vyr. slaugytojos Lietuvoje?

labai keistas klausymas......proklauso nuo miesto, nuo ligonines, nuo specifikos, nuo skyriaus, nuo darbo kruvio irt.t ir t.t ir t.t
Atsakyti
Sveikos, kaip sekasi visoms?
musu tema atkapsciau jau kazkur prie galo g.gif

man sis ruduo kolkas nelengvas, vaikai vis sirguliuoja. taip sunku yra, kai reikia eit i darba ir palikt sergancius vaikus. vakar vyras ziurejo, o siandie turejo aukle ateit, bet as likau namie, nejau i darba. reiks gal maziu pas gydytoja nuvest, temperatura jau kelinta diena. taip nesmagu pries bendradarbes kai reik ryte skambint ir sakyt, kad neateini schmoll.gif . mums apmoka sirgimo dienas iki savaites, tai ir jokios gydytojo pazymos nereikia. as pati zinau kaip buna, kai darbe rytas, tik ateinam visos ir telefonas pradeda skambeti, vadinas kazkuri skambina kad neateis...siandie as paskambinau.
turiu daug kursu prisirasius, tai irgi pergyvenu, kad sugebeciau i juos nueit, kad vaikai tik nesirgtu tom dienom.

vasare, kaip tu laikais? seniai kalbejom. pasakysi mums ko laukiesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2011 10 21, 10:41)
Sveikos, kaip sekasi visoms?
musu tema atkapsciau jau kazkur prie galo  g.gif

man sis ruduo kolkas nelengvas, vaikai vis sirguliuoja. taip sunku yra, kai reikia eit i darba ir palikt sergancius vaikus. vakar vyras ziurejo, o siandie turejo aukle ateit, bet as likau namie, nejau i darba. reiks gal maziu pas gydytoja nuvest, temperatura jau kelinta diena. taip nesmagu pries bendradarbes kai reik ryte skambint ir sakyt, kad neateini  schmoll.gif . mums apmoka sirgimo dienas iki savaites, tai ir jokios gydytojo pazymos nereikia. as pati zinau kaip buna, kai darbe rytas, tik ateinam visos ir telefonas pradeda skambeti, vadinas kazkuri skambina kad neateis...siandie as paskambinau.
turiu daug kursu prisirasius, tai irgi pergyvenu, kad sugebeciau i juos nueit, kad vaikai tik nesirgtu tom dienom.

vasare, kaip tu laikais? seniai kalbejom. pasakysi mums ko laukiesi  smile.gif

Sveikute, tikrai visos kaskaip cia aptilo labai, o ir visai pradingusiu jau nemazai......... cool.gif
Man labai pazystamas tas jausmas, kai vaikai serga ir darban reikia pranesti......jausdavausi pradzioje kaip koks nusikaltelis, o dabar jau pripratau ir ziuriu vaiku sveikatos...... ax.gif Laikykis ir sveikit, toks jau tas rudenelis....mazus vaikucius isguldo i ligos patalus...
Beje nuo lapkricio keiciu darba.....kadangi, dar neaisku ar galesiu isvaziuoti i Sveicarija ir kada....tai nutariau cia pasieskoti daugiau apmokamo darbo.....Tai va, eisiu i didesne respublikine ligonine ir gausiu algos beveik dvigubai daugiau nei dabar. Tik tiek zinau, kad ten ir darbas bus fiziskai daug sunkesnis, nes labai sunkus ligoniai bus......bet geriau dirbt ir uzdirbt, nei tuose intrigose sedet....... smile.gif Bet dar labai tikiuosi, kad ir isvykti man pavyks.... ax.gif
Atsakyti
Sveikos visos kolegės smile.gif Priimkite ir mane į savo būrį.Paskaitinėjau šiandien jūsų šią temą ir panorau prie jūsų prisijungti.Esu iš Kauno,jau 22metai dirbu šį darbą,bet kaip ir dauguma iš čia esančių žvalgausi į užsienį,nes pabodo art per du darbus ir neturėti asmeninio gyvenimo,o pats darbas širdžiai mielas.Mano taikinyje Šveicarija.Dabar lankau kalbos kursus ir svajoju smile.gif
Manau,kad su Sniege turėtumėm apie ką pasikalbėti.Šveicarija yra mano svajonių šalis iš vaikystės.Nors nei karto neteko ten būti,bet labai patinka kalnai,gamta,tvarka..Dirbu čia daug kartų paminėtoje Kauno ligoninėje ir dar šeimos klinikoje.Tai tiek apie mane.Planuoju važiuot kitų metų vasarą,kai geriau pramoksiu kalbą,nes dabar sunkiai einasi,nors dėstytoja mane vieną moko ir negaili smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele302: 26 spalio 2011 - 21:59
QUOTE(ausrele302 @ 2011 10 26, 23:55)
Sveikos visos kolegės smile.gif Priimkite ir mane į savo būrį.Paskaitinėjau šiandien jūsų šią temą ir panorau prie jūsų prisijungti.Esu iš Kauno,jau 22metai dirbu šį darbą,bet kaip ir dauguma iš čia esančių žvalgausi į užsienį,nes pabodo art per du darbus ir neturėti asmeninio gyvenimo,o pats darbas širdžiai mielas.Mano taikinyje Šveicarija.Dabar lankau kalbos kursus ir svajoju smile.gif
Manau,kad su Sniege turėtumėm apie ką pasikalbėti.Šveicarija yra mano svajonių šalis iš vaikystės.Nors nei karto neteko ten būti,bet labai patinka kalnai,gamta,tvarka..Dirbu čia daug kartų paminėtoje Kauno ligoninėje ir dar šeimos klinikoje.Tai tiek apie mane.Planuoju važiuot kitų metų vasarą,kai geriau pramoksiu kalbą,nes dabar sunkiai einasi,nors dėstytoja mane vieną moko ir negaili smile.gif

Sveika prisijungusi, malonu tave cia sutikti 4u.gif O pabendraut tikrai galesim, tuo labaiu kad musu ir darbo stazas vienodas..... biggrin.gif
O mokytis kalbos tikrai reikai, nes sveicarai nori labai geros kalbos. O kuria tu kalba mokaisi? ir i kokia dali galvoji vaziuoti?
Atsakyti
Sveika,Sniege. smile.gif Mokausi vokiečių kalbos,planuoju važiuot į Ciuricho regioną,bent taip man pataria.Bet iki tol dar ilga kelionė per kopas laukia smile.gif Gal galėtum pasakyt,kokius gavai darbo pasiūlymus daugiausiai?Jei nenori čia-geriau man į AŽ.lauksiu smile.gif
Atsakyti