QUOTE(zydra30 @ 2011 10 10, 14:03)
gal imanoma, buna gal gi uotpatients skyriai kokie, arba pakeisi biski specializacija. kol as buvau jaunesne
, dabar jau nelabai, tai irgi dirbau skyriuj ir naktim ir sventem, bet dabar su seima ir vaikais, tai man labai gerai. o irgi nesitikjau, tiesa sakant, kad rasiu toki darba. bet radau, ir pas mus buna gana intensyvu kartais, mes turim ir A&E ir skyriu dienini, kur operacijos vyksta ir outpatients.
nes kai pradejau londone dirbti, tai su agentura visur eidavau ir naktim. po to isidarbinus buvau vienoj ligoninej, general paediatrics, buvo labai sunku, didelis kruvis. pamenu pirmas kaledas tris naktis is eiles pradirbau. bet daug ko ismokau ten. o dabar tai man tinka toks biski ramesnis tempas
nes kai pradejau londone dirbti, tai su agentura visur eidavau ir naktim. po to isidarbinus buvau vienoj ligoninej, general paediatrics, buvo labai sunku, didelis kruvis. pamenu pirmas kaledas tris naktis is eiles pradirbau. bet daug ko ismokau ten. o dabar tai man tinka toks biski ramesnis tempas
tai as ir galvoju kur link butu galima pasukti mano specializacija ateityj, nes manau kad sunku turint vaiku dirbt naktim ir savaitgaliais
O tu tai ir nemazai visokios patirties turi