Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

sveikios mergytes , as viena pirmuju pradejau cia su jumis bendrauti, paskui ilgam aprimau, bet kasdien apie jus, kaip jums sekasi paskaitineju. jus sauuoles - siekiate savio tikslo, kazkur kazka darote, einate pirmyn... as irgi einu pirmyn,,, bet lietuvoje. man labai skaudu skaityt kad visos tik apie uzsieni snekat, bet kartu ir abai suprantu - ten galimybes didesnes. as ne minties neturiu , kad kazkur isvyjt, nors galimybes ir butu i norvegija...bet as jaucyisicia super... reikalinga, nusimananti, suprantanti... gal but , kaip mano sese sako su tokia kvalifikacija kitus butum ohoho, bet as saves neisivaizduoju ne lietuvoje. niekas manes esupranta, net cia lgai bijojau rasyt, kad nesuprasit, bet taim man mano darbas patinka ir taip patinka savas krastas, avo seima. jauciu alta varna as cia tarp jusu:)
spudga, linkejimai:)
nepeparasiau, manoji serga jau 3 enuo bet pagaliau issiaiskinau kame saknys - inksyu uzdegimas. dabar viskas lug ir ok.
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2011 12 04, 23:07)
sveikios mergytes , as viena pirmuju pradejau cia su jumis bendrauti, paskui ilgam aprimau, bet kasdien apie jus, kaip jums sekasi paskaitineju. jus sauuoles - siekiate savio tikslo, kazkur kazka darote, einate pirmyn... as irgi einu pirmyn,,, bet lietuvoje. man labai skaudu skaityt kad visos tik apie uzsieni snekat, bet kartu ir abai suprantu - ten galimybes didesnes. as ne minties neturiu , kad kazkur isvyjt, nors galimybes ir butu i norvegija...bet as jaucyisicia super... reikalinga, nusimananti, suprantanti... gal but , kaip mano sese sako su tokia kvalifikacija kitus butum ohoho, bet as saves neisivaizduoju ne lietuvoje. niekas manes esupranta, net cia lgai bijojau rasyt, kad nesuprasit, bet taim man mano darbas patinka ir taip patinka savas krastas, avo seima. jauciu alta varna as cia tarp jusu:)
nepeparasiau, manoji serga jau 3 enuo bet pagaliau issiaiskinau kame saknys - inksyu uzdegimas. dabar viskas lug ir ok.

sveika. baik tu, saunu, kad taip jautiesi. labai, tiesa sakant, man malonu skaityti, kad yra jaunu zmoniu, kurie nori gyvent Lietuvoj. As isvykau, kazkaip netycia, ne dirbti ir ne pasilikti gyventi. niekad nemaniau, kad gyvensiu, dirbsiu ir vakus auginsiu ne Lietuvoj. taip jau gavosi.
bet man mano darbas irgi patinka smile.gif, nors jis ir ne Lietuvoj. O i Lietuva visada noriu parvaziuoti, visad pasiilgstu.
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2011 12 05, 00:07)

Sveika, sveika smile.gif
Labai smagu ir vel tavo postus skaityti, sveika pargryzus i musu temuke..... 4u.gif
Ne jikia tu ne balta varna, tu tikra saunuole ir nebutinai turi apie uzsieni svajoti ar dirbti vaziuoti, kad jaustumsi gerai,taip galima jaustis ir Lietuvoje.
Zinai as kai pakeiciau dabar darba, tai irgi labai gerai jauciuosiu, net is darbo iseiti nenoriu po pamainos....ir alga uz puse menesio gavau keleis simtais daugiau, nei per menesi senam darbe thumbup.gif ,o jei dar namu situacija susitvarkytu, tai gal tas noras isvaziuoti i Sveicarija ir praeitu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 12 07, 15:12)
Sveika, sveika smile.gif
Labai smagu ir vel tavo postus skaityti, sveika pargryzus i musu temuke..... 4u.gif
Ne jikia tu ne balta varna, tu tikra saunuole ir nebutinai turi apie uzsieni svajoti ar dirbti vaziuoti, kad jaustumsi gerai,taip galima jaustis ir Lietuvoje.
Zinai as kai pakeiciau dabar darba, tai irgi labai gerai jauciuosiu, net is darbo iseiti nenoriu po pamainos....ir alga uz puse menesio gavau  keleis simtais daugiau, nei per menesi senam darbe  thumbup.gif ,o jei dar namu situacija susitvarkytu, tai gal tas noras isvaziuoti i Sveicarija ir praeitu.... ax.gif

Sveikos. Smagu Sniege girdėti, kad patenkinta naujuoju darbu, labai faina, kad nereikia į darbą eiti kaip į katorgą. tongue.gif
Aš dirbu naująjam darbe beveik pusę metų. Į darbą neinu kaip į šventę, bet nėra taip, kad eičiau kaip į katorgą.
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2011 12 04, 23:07)

na dabar perskaiciau sviesiom akim - tiek klaidu pridariau ...sunkiai baunasi taip tamsoj nemaciom rasyt, atleiskit:(
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2011 12 07, 20:41)
Sveikos. Smagu Sniege girdėti, kad patenkinta naujuoju darbu, labai faina, kad nereikia į darbą eiti kaip į katorgą. tongue.gif
Aš dirbu naująjam darbe beveik pusę metų.  Į darbą neinu kaip į šventę, bet nėra taip, kad eičiau kaip į katorgą.

As jau pries tai atbuvau katargoje(ne fizine, bet psichologine prasme)daygiau to patirti nebenoriu.....dabar kol kas jauciuosi tikrai gerai, su gerais jausmais nueinu darban ir su gerais jausmais pareinu....))
Dziugu Fergie, kad ir tau neblogai sekasi!
Gintute, nieks tavo klaidu cia netaiso.... smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif jungiuosi i jusu buri jei priimsit gal yra cia pleouciu vilnieciu ? ax.gif pries daug metu dirbau sesute, bet tiek pat metu nedirbau viska stengiuosi atkurti lankau kursus tuoj gausiu licenzija ar isidarbinti labai sunku noriu dirbti ligoninej blush2.gif
Atsakyti
Aciu, gintute.j, uz linkejimus 4u.gif Senokai girdeta smile.gif
Gerai tau but patriote Lietuvos, kai ir tu ir taviskis dirbat, o kai maniskis sedi jau kuris laikas visiskai be darbo ir nei lito namo neparnesa, tai tenka pradet mastyt apie galimybes uzsieny. Is vienos seseles algos isgyvent 5 zmonem sudetinga, neziurint ir to, kad dabar dirbu 1.5 etato... O kur dar paskolu mokejimas... Jei butu viskas ok, tai niekas i tuos uzsienius manau nevaziuotu schmoll.gif pvz. mane visai tenkintu darbas, kuri dabar turiu ir visai gaila man ji bus palikt, jei jau teks islekt laimes ieskot. Cia jau viskas zinoma, iprasta, bet ka darysi... Yra taip, kaip yra...
Atsakyti
Sveikos. Lietuvoje dirbančiu sesučių vėl laukia nauji išbandymai. Sako, kad nuo kitų metų vėl leis visus 2 sav. nemokamu atostogu, o ir iš algos 5 proc. vėl žada nuimti doh.gif Sunkus mūsu darbas, bet atrodo niekas to nevertina. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2011 12 15, 13:54)
Sveikos. Lietuvoje dirbančiu sesučių vėl laukia nauji išbandymai. Sako, kad nuo kitų metų vėl leis visus 2 sav. nemokamu atostogu, o ir iš algos 5 proc. vėl žada nuimti doh.gif Sunkus mūsu darbas, bet atrodo niekas to nevertina. doh.gif

Vajetau, o kur tu taip girdejai? unsure.gif Pas mus kol kas tokiu kalbu nesigirdi....labai tikiuosi, kad nieko nemazins cool.gif Cia turbut dar labai nuo kikvienos istaigos priklauso....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege_s: 15 gruodžio 2011 - 15:23
QUOTE(sniege_s @ 2011 12 15, 16:22)
Vajetau, o kur tu taip girdejai? unsure.gif  Pas mus kol kas tokiu kalbu nesigirdi....labai tikiuosi, kad nieko nemazins cool.gif Cia turbut dar labai nuo kikvienos istaigos priklauso....

Santariškese nuo sausio 1 d.
Atsakyti
QUOTE(spudga @ 2011 12 15, 10:49)
Aciu, gintute.j, uz linkejimus  4u.gif Senokai girdeta smile.gif
Gerai tau but patriote Lietuvos, kai ir tu ir taviskis dirbat, o kai maniskis sedi jau kuris laikas visiskai be darbo ir nei lito namo neparnesa, tai tenka pradet mastyt apie galimybes uzsieny. Is vienos seseles algos isgyvent 5 zmonem sudetinga, neziurint ir to, kad dabar dirbu 1.5 etato... O kur dar paskolu mokejimas... Jei butu viskas ok, tai niekas i tuos uzsienius manau nevaziuotu schmoll.gif pvz. mane visai tenkintu darbas, kuri dabar turiu ir visai gaila man ji bus palikt, jei jau teks islekt laimes ieskot. Cia jau viskas zinoma, iprasta, bet ka darysi... Yra taip, kaip yra...

sveikute:)
ne pyragai ir mums... gyvenam is vienos mano algos ir dar skola bankui 30 m...tai maniskis, kiek galiu pasidziaugt tai dar is salies i uzsieni vaziuoja, bet jeigu kas - tai ... anstoliai ant nosies ir viskas nuo 0...
mano sese norvegijoj su seima, vis sako man atvaziuok, bet niekaip net negaliu pagalvot - pas tevus ne pyragai, negaliu ju be prieziuros palikt, tai ...
Atsakyti