Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

Labukas Mergaites

turiu klausimuka. ar yra galimybe susirinkti licenzijai valandas nuotoliniu budu? kazka girdejau bet nelabai ten ir susigaude kas pasakojo galvoju jus tikriausiai geriau zinot. aciukas
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2011 06 04, 17:23)
sunku tai nereiskia pragaro. ir nelyginkit NO ir LT sveikatos apsaugos sistemu- kol kas tai, deja, nepalyginama. kaip ir atlyginimu sistema

Sveika, jei gerai supratau, tai NO dirbi ne taip ir seniai (kalbos mokymosi forume sakei, kad dar nekalbi lengvai, tai as ir nusprendziau, kad neilgai NO blush2.gif ). Gal galetum papasakot, nuo ko pradejai, ar pati ejai per ligonines, ar per visiems zinoma lietuviska firma vaziavai, ar dar kazkaip... g.gif Kaip tvarkeisi dokumentus, ar ilgai teko sedet be darbo... Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kaip ramu čia pas jus ax.gif
Atsakyti
Sveikos.
Kur visos išsislapstėt?
Sniege, kaip tavo reikalai dėl Šveicarijos? Kaip sekasi kalbos mokintis?
Vasare, kaip tavo pilvelio gyventojas? Kada susitiksit?
Zydra, kaip tavo darbai? Kaip vaikiukai?
Naujai prisijungusioms 4u.gif
Aš tai dirbu, pamažu apsiprantu su operacinės aplinka. Eina penktas mėnuo naująjam darbe, jei iki šiol nepabėgau, turbūt ir nebebėgsiu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 13 lapkričio 2011 - 17:25
Labukas visoms,
man ryt pirmas ir iskart naktinis budejimas naujam darbe..... ax.gif Jau buvau rasius senaiu, kad keiciu darba ir einu ten kur gausiu daugiau pinigeliu. Kalbos siuo metu nesimokau, tik kaskiek pati namuose, nes sudetinga dabar namu situacija ir neturiu galimybiu vakairais iseiti pas mokytoja. Del sveicarijos dabar dar nieko negaliu nieko pasakyti....turi issispresti teisiniai reikalai del vaiku, o tada matysim.... cool.gif
O tu Fergie, ar dar galvosi apie isvykima? Ar daugiau neberizikuosi?
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 11 14, 16:44)
Labukas visoms,
man ryt pirmas ir iskart naktinis budejimas naujam darbe..... ax.gif Jau buvau rasius senaiu, kad keiciu darba ir einu ten kur gausiu daugiau pinigeliu. Kalbos siuo metu nesimokau, tik kaskiek pati namuose, nes sudetinga dabar namu situacija ir neturiu galimybiu vakairais iseiti pas mokytoja. Del sveicarijos dabar dar nieko negaliu nieko pasakyti....turi issispresti teisiniai reikalai del vaiku, o tada matysim.... cool.gif
O tu Fergie, ar dar galvosi apie isvykima? Ar daugiau neberizikuosi?

Kokio profilio ligoninėje pradedi dirbti?
Šiuo metu tikrai neplanuoju niekur vykti, bet niekada, neskayk niekada.
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2011 11 14, 23:02)
Kokio profilio ligoninėje pradedi dirbti?
Šiuo metu tikrai neplanuoju niekur vykti, bet niekada, neskayk niekada.

Profilis tas pats...psichiartija. Tik ligonine daug didesne, respublikine ir alga dviguba nei buvo mano buvusiam darbe... ax.gif Na ir skyrius dabar bus sunkesnis. Bet kai alga geresne tai ir darbas bus mielesnis.
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 11 15, 11:55)
Profilis tas pats...psichiartija. Tik ligonine daug didesne, respublikine ir alga dviguba nei buvo mano buvusiam darbe... ax.gif Na ir skyrius dabar bus sunkesnis. Bet kai alga geresne tai ir darbas bus mielesnis.

Jeigu ne paslaptis kokioje čia ligoninėje? Nes ir aš šitoje srityje dirbu.
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Soriukas,kad foruma apleidau,sitie metai man kazkokie beprotiski,tiek visokiu reikalu prisikaupe,kad vos speju sutvarkyti viena rupesti,atsiveja kitas ir pan..Darbe irgi itampa paskutiniu metu,nes yra viena naktine sesele,kuri nuteikineja pries mane kolektyva (naktinius),mat jai nepatinka,kad jai duodu visokiu darbu ir ir uzduociu,jai labiau patinka vaistus isdalinti ir snausti ant sofkutes per nakti,o cia mat atsirado jauna virsininke,kuri ponia dirbti vercia (ji jau anuku turi tai metu kazkur virs 50 tai tikrai).Bandziau su ja kalbetis graziai,neitraukiant valdzios,bet nuo jos viskas kaip nuo zasies vanduo.Visi skundziasi,kad po jos pamainos darbai nepadaryti arba padaryti atbulom rankom,man del jos jau geda pries kitas koleges sesutes ir slaugos padejejus,nes daugumu ju ismano tikrai daugiau negu jinai budama kvalifikuota.Beda ta,kad ji nuteikineja naktini kolektyva pries mane pasakodama jiems nebutas istorijas,tipo as liepiau ta ir ta,arba sakiau ta ir ta,kas net nepanasu i tiesa,labai nekenciu tokiu intrigu ir pletku,labai mane sekina tokia situacija,ypac tokiu metu kai laukiuosi maziuko.Kartais pagalvoju,kad gal man spjauti ir iseiti atostogu anksciau nei planavau,bet nenoriu pasiduoti.Siandien turejau susirinkima su savo bose,gerai,kad ji mane ir mano koleges palaiko,sako,jei ant taves pyksta-vadinasi dirbi gerai smile.gif tai nors tokia paguoda.Ryt dar vienas susirinkimas su bose ir ta sesele tai ziuresim kas is to gausis,labai abejoju,kad pagyvenusi zmogu galima ismokyti liautis regzti intrigas ir pradedti dirbti.
Mano pilvukui jau 28 savaiteles,kolkas jauciuosi gerai ir turiu daug energijos,gaila,kad negaliu 100% atsiduoti dziaugsmingam laukimui del situ visu darbiniu nesamoniu.Planuoja dirbti iki Kaledu, o po to leisiu dienas glostydama savo pilvuka smile.gif
Dziugu girdet,kad Fergie patenkinta nauju darbu,sekmes tau kuo didziausios.
Sniege tikiuosi,kad viena diena tavo reikaliukai issipres ir pagaliau issipildys tavo svajone.O as jau pasiilgau Sveicarijos,noreciau nuvaziuoti ziema,turetu but ispudingai grazu.Aisku siais metais neisdegs,bet gal kada isiprasysiu pas drauge i svecius smile.gif
Sveikinimai naujai prisijungusioms mergaitems 4u.gif
Zydra Kaip tau sekasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 15 lapkričio 2011 - 22:24
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 15, 13:11)
Jeigu ne paslaptis kokioje čia ligoninėje? Nes ir aš  šitoje srityje dirbu.

Dabar perejau i naujos vilnios ligonine.
Papildyta:
QUOTE(vasareuk @ 2011 11 16, 00:22)
Sveikos mergaites,
Soriukas,kad foruma apleidau,sitie metai man kazkokie beprotiski,tiek visokiu reikalu prisikaupe,kad vos speju sutvarkyti viena rupesti,atsiveja kitas ir pan..Darbe irgi itampa paskutiniu metu,nes yra viena naktine sesele,kuri nuteikineja pries mane kolektyva (naktinius),mat jai nepatinka,kad jai duodu visokiu darbu ir ir uzduociu,jai labiau patinka vaistus isdalinti ir snausti ant sofkutes per nakti,o cia mat atsirado jauna virsininke,kuri ponia dirbti vercia (ji jau anuku turi tai metu kazkur virs 50 tai tikrai).Bandziau su ja kalbetis graziai,neitraukiant valdzios,bet nuo jos viskas kaip nuo zasies vanduo.Visi skundziasi,kad po jos pamainos darbai nepadaryti arba padaryti atbulom rankom,man del jos jau geda pries kitas koleges sesutes ir slaugos padejejus,nes daugumu ju ismano tikrai daugiau negu jinai budama kvalifikuota.Beda ta,kad ji nuteikineja naktini kolektyva pries mane pasakodama jiems nebutas istorijas,tipo as liepiau ta ir ta,arba sakiau ta ir ta,kas net nepanasu i tiesa,labai nekenciu tokiu intrigu ir pletku,labai mane sekina tokia situacija,ypac tokiu metu kai laukiuosi maziuko.Kartais pagalvoju,kad gal man spjauti ir iseiti atostogu anksciau nei planavau,bet nenoriu pasiduoti.Siandien turejau susirinkima su savo bose,gerai,kad ji mane ir mano koleges palaiko,sako,jei ant taves pyksta-vadinasi dirbi gerai smile.gif tai nors tokia paguoda.Ryt dar vienas susirinkimas su bose ir ta sesele  tai ziuresim kas is to gausis,labai abejoju,kad pagyvenusi zmogu galima ismokyti liautis regzti intrigas ir pradedti dirbti.
Mano pilvukui jau 28 savaiteles,kolkas jauciuosi gerai ir turiu daug energijos,gaila,kad negaliu 100% atsiduoti dziaugsmingam laukimui del situ visu darbiniu nesamoniu.Planuoja dirbti iki Kaledu, o po to leisiu dienas glostydama savo pilvuka smile.gif
Dziugu girdet,kad Fergie patenkinta nauju darbu,sekmes tau kuo didziausios.
Sniege tikiuosi,kad viena diena tavo reikaliukai issipres ir pagaliau issipildys tavo svajone.O as jau pasiilgau Sveicarijos,noreciau nuvaziuoti ziema,turetu but ispudingai grazu.Aisku siais metais neisdegs,bet gal kada isiprasysiu pas drauge i svecius  smile.gif
Sveikinimai naujai prisijungusioms mergaitems  4u.gif
Zydra Kaip tau sekasi?

Visuose darbuose, tokiu bjaurybiu buna....as labai nemegstu tokiu zmoniu. Bet kai kolektyvas tave palaiko, tai manau, kad tas zmogutis ilgai nemaistaus.
Sekmes tau auginant pilveli ir manau, kad dar turesi progos i Sveicarijos kalnus nulekt, ten labai grazu ir ziema ir vasara, as jau ilgiuosi tos salies...... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniege_s: 17 lapkričio 2011 - 13:00
Sniege, o skyrius sunkus, tai ta prasme jie užrakinti?
Pas mus taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarka-Li: 17 lapkričio 2011 - 13:24
QUOTE(Šarka-Li @ 2011 11 17, 15:24)
Sniege, o skyrius sunkus, tai ta prasme jie užrakinti?
Pas mus taip.

O kur tu dirbi? Pas mus skyrius pats sunkaiusias, nuimam pacias umiausias psichozes ir tuo met perduodam kitiems skyriams. Jie palatose uzrakinti ir stebimi su kamerom ir personalo. Skyrius sunkus, bet darbo salygos kol kas labai geros.
Atsakyti