Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

QUOTE(oaze 2 @ 2012 01 09, 20:16)
aš irgi dirbu skyriuje ir pas mane intensiovios slaugos ir anestezijos specializacijai. O su bendros slaugos specializacija sunku rasti darbą skyriuje g.gif visada geriau priims anestezijos specializacija turinčios slaugytojos. O su bendros praktikos specializacija tik poliklinikose dirbti.

Tikriausiai turejai galvoje bendruomenes specelizacija, nes bendros praktikos specelizacijos nera. Tai iseitu taip, kad be specelizacijos neimanoma licencijos gauti?
Atsakyti
QUOTE(odeta00 @ 2012 01 09, 21:21)
Tikriausiai turejai galvoje bendruomenes specelizacija, nes bendros praktikos specelizacijos nera. Tai iseitu taip, kad be specelizacijos neimanoma licencijos gauti?

taip, bendruomenės doh.gif jau ir pamiršau kaip vadinasi blush2.gif Pas mus grupėje kas turi bendruomėnes specializaciją-visi dirba sanatorijose arba poliklinikose. Jei norit į skyriu teks vėl pasimokyti 4u.gif
O dėl licenzijos galite čia paskambinti :
http://www.vaspvt.gov.lt/node/178
Ten geriau žino kiek val.jums reikia surinkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 09 sausio 2012 - 20:27
QUOTE(oaze 2 @ 2012 01 09, 20:25)
taip, bendruomenės doh.gif jau ir pamiršau kaip vadinasi blush2.gif Pas mus grupėje kas turi bendruomėnes specializaciją-visi dirba sanatorijose arba poliklinikose. Jei norit į skyriu teks vėl pasimokyti 4u.gif

beda ta kad ir poliklinikoje reikalinga licencija, o kad ja gauti matyt reikia bendruomenes slaugos kursus baigti. As cia taip susipainiojau, nes man paklausus ar baigus intensyvios slaugos ir anestezijos kursus galesiu dirbti paprastame skyriuje, man atsake, kad pagal sia specializacija as galesiu dirbti priemime arba reanimacijoje, o as noriu skyriuje dirbti tai man si specializacija kaip ir ne i tema, pagal neformalaus ugdymo centro vedejos atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(odeta00 @ 2012 01 09, 21:30)
beda ta kad ir poliklinikoje reikalinga licencija, o kad ja gauti matyt reikia bendruomenes slaugos kursus baigti. As cia taip susipainiojau, nes man paklausus ar baigus intensyvios slaugos ir anestezijos kursus galesiu dirbti paprastame skyriuje, man atsake, kad pagal sia specializacija as galesiu dirbti priemime arba reanimacijoje, o as noriu skyriuje dirbti tai man si specializacija kaip ir ne i tema, pagal neformalaus ugdymo centro vedejos atsakyma.

Baigus intensyvios slaugos ir anestezijos specializacija galėsit dirbti visur. Nžn.gal Lazdinų ligoninėje ar kur kitur gal ir priima su bendruomenės spec., bet Santoriškėse nelabai nori priimti, nebent turit kokių pažįstamų g.gif (draugų, giminių ir pan.) Tokia bent jau mano patirtis. Mūsu skyriuje nėra slaugytojų su bendruomenės specializacija schmoll.gif visi turi anestezijos ir intensyviosios slaugos. biggrin.gif Gal kitos mergaitės galės iš savo patirties patarti kaip jums geriau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 09 sausio 2012 - 20:44
QUOTE(oaze 2 @ 2012 01 09, 20:37)
Baigus intensyvios slaugos ir anestezijos specializacija galėsit dirbti visur. Nžn.gal Lazdinų ligoninėje ar kur kitur gal ir priima su bendruomenės spec., bet Santoriškėse nelabai nori priimti, nebent turit kokių pažįstamų g.gif (draugų, giminių ir pan.) Tokia bent jau mano patirtis. Mūsu skyriuje nėra slaugytojų su bendruomenės specializacija schmoll.gif visi turi anestezijos ir intensyviosios slaugos. biggrin.gif

Aciu, uz konsultacija smile.gif Ryt dar pabandysiu i Vilniu pasiskambinti , kad galutinai isitikinti, o kursus intensyvios slaugos jau siandien pradejau, tik isgasdino mane ilga trukme smile.gif) Be to kursiokes man pasake , kad uztektu man 160 val. jei nereikalinga man jokia specializacija. Bet matomai ir skyriuose reikalinga intensyvios slaugos specializacija.
Atsakyti
QUOTE(odeta00 @ 2012 01 09, 21:46)
Aciu, uz konsultacija smile.gif Ryt dar pabandysiu i Vilniu pasiskambinti , kad galutinai isitikinti, o kursus intensyvios slaugos jau siandien pradejau, tik isgasdino mane ilga trukme smile.gif) Be to kursiokes man pasake , kad uztektu man 160 val. jei nereikalinga man jokia specializacija. Bet matomai ir skyriuose reikalinga intensyvios slaugos specializacija.

Pas mus jau eina kalbos , kad nuo 2018 m. reikės universitetinio išsilavinimo doh.gif Aišku niekas nežino kaip ten bus g.gif Aš pradėjau lankyti išlyginamosios studijos .Tai , kad mokslai bus visą gyvenimą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 09 sausio 2012 - 21:40
Igysiu licencija vel reikes mokytis jei taip biggrin.gif Tik neaisku ar darba gausiu biggrin.gif Siauliuose kazkaip tu slaugytoju per daug ir gana problematiska isidarbini bent siuo metu verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(odeta00 @ 2012 01 09, 22:47)
Igysiu licencija vel reikes mokytis jei taip biggrin.gif Tik neaisku ar darba gausiu biggrin.gif Siauliuose kazkaip tu slaugytoju per daug ir gana problematiska isidarbini bent siuo metu  verysad.gif

o tos 960 val .per kiek laiko surinksi? Svarbiausi pradžia, paskui lengviau darbą surasti ir galima pakeisti, jei skyrius nepatiks. Vilniuje darbą suradau per 2 sav. po diplomo įteikimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 09 sausio 2012 - 22:01
QUOTE(oaze 2 @ 2012 01 09, 21:58)
o tos  960 val .per kiek laiko surinksi? Svarbiausi pradžia, paskui lengviau darbą surasti ir galima pakeisti, jei skyrius nepatiks. Vilniuje darbą suradau per 2 sav. po diplomo įteikimo.

Nuo siandien iki birzelio 26 dienos cia su praktika. O darbo ieskojaisis per skyrius eidama ar pas ligonines direktoriu tiesiai ejai?
Atsakyti
QUOTE(odeta00 @ 2012 01 09, 23:11)
Nuo siandien iki birzelio 26 dienos cia su praktika. O darbo ieskojaisis per skyrius eidama ar pas ligonines direktoriu tiesiai ejai?

aš eidavau per skyrius. Ligoninės direktorė slaugai pasakė, kad darbo nėra.
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2012 01 09, 22:26)
aš eidavau per skyrius. Ligoninės direktorė slaugai pasakė, kad darbo nėra.

Siauliuose tas pats beviltiska pas direktoriu. As ir planuoju darbo ieskotis eidama per skyrius, paliksiu visur savo tel. gal atsiras per laika kokia vietele smile.gif
Atsakyti
sveikos visos 2012 smile.gif
Vasare, gerai miegok, gulinek, televizoriu ziurek, nes nezinia kaip ten bus po tu 4 sav smile.gif. lauksim ziniu smile.gif
Astreja, saunuole, tobulinkis. Jau rasiau kazkada, kad pats geriausias laikas mokytis kol neturi vaiku smile.gif
Man reikia irgi daryt du modulius, kita rugseji bandysiu pradeti.

cia merginos diskutavo apie licenzijas Lietuvoj. tai , jei kada sugalvociau grizti i LT, irgi tureciau praeit kazkokius kursus, nes kai as dar dirbau Lietuvoj nebudavo jokiu tokiu licenziju. Matau nemazai pasikeite viskas.
Atsakyti