Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

Sveikos,

Apie registracija Lietuvoje nieko negaliu pasakyt, neteko susidurt 4u.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif pakolkas einasi gerai karsta.gif vakar ejau viena operacija ziuret, nes tam skyriui yra galimybe, ypac besimokanciom thumbup.gif visai patiko, tik noreciau dabar kokia rimtesne pamatyt, nes su maziukais drbant ten daug zarnyno operaciju daro, tai tikiuosi, kad teks per ateinancias 3 savaites ax.gif

Zydra, taip ir mastau, kad jei tik yra galimybe, reik mokslus pasibaigt kiek galiu kol dar vaiku nera drinks_cheers.gif O kokius modulius tau teks lankyt? Ir gal zinai i kuri universiteta jusu ligonine siuncia? g.gif

Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2012 01 10, 12:00)
sveikos visos 2012 smile.gif
Vasare, gerai miegok, gulinek, televizoriu ziurek, nes nezinia kaip ten bus po tu 4 sav smile.gif. lauksim ziniu smile.gif
Astreja, saunuole, tobulinkis. Jau rasiau kazkada, kad pats geriausias laikas mokytis kol neturi vaiku smile.gif
Man reikia irgi daryt du modulius, kita rugseji bandysiu pradeti.

cia merginos diskutavo apie licenzijas Lietuvoj. tai , jei kada sugalvociau grizti i LT, irgi tureciau praeit kazkokius kursus, nes kai as dar dirbau Lietuvoj nebudavo jokiu tokiu licenziju. Matau nemazai pasikeite viskas.

Jo, pasikeite smile.gif Dabar jau galutinai issiaiskinau, kad jei turi bendrosios praktikos slaugytojos diploma ir nors visai nesi dirbusi pagal profesija, uztenka BPS kursu 160 val. Bet tai galioja tik darbui skyriuje. Reanimacijoje , psichiatrinese dirbancioms reikia specializacijos tam tikros, taip pat ir poliklinikoje norint isidarbinti reikia bendruomenes specializacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2012 01 10, 14:37)
Sveikos,

Apie registracija Lietuvoje nieko negaliu pasakyt, neteko susidurt  4u.gif 

Aciu uz palaikyma  4u.gif  pakolkas einasi gerai  karsta.gif  vakar ejau viena operacija ziuret, nes tam skyriui yra galimybe, ypac besimokanciom  thumbup.gif  visai patiko, tik noreciau dabar kokia rimtesne pamatyt, nes su maziukais drbant ten daug zarnyno operaciju daro, tai tikiuosi, kad teks per ateinancias 3 savaites  ax.gif 

Zydra, taip ir mastau, kad jei tik yra galimybe, reik mokslus pasibaigt kiek galiu kol dar vaiku nera  drinks_cheers.gif  O kokius modulius tau teks lankyt? Ir gal zinai i kuri universiteta jusu ligonine siuncia?  g.gif

gerai, idomu tau. sekmes.
as noriu eit i opthalmic nuring, nes dirbu moorfileds vaiku. vaiku spec, tai as turiu, Lietuvoj baigiau vaiku istaigu med sesuo, tada tokia buvo, nebezinau kaip ten yra dabar. ir kai dariausi registracija cia, tai vaiku licenzija ir gavau, nes yra pas mus kelios kurios mokosi, kad gaut vaiku speciality. o dabar jau virs 4 metu dirbu opthalmic, tai pats laikas siek tiek pasigilint labiau:).ale tingiu, o ypac kai reiks rasyt ese.
Atsakyti
Sveikos merginos,

gavau slauges darbo pasiulyma Vokietijoje is Pharmanet. Gal teko kazka apie juos girdeti? salygos atrodo neblogos - duoda maitinima, apgyvendinima ir moka virs 1000 euru.. Pasidalinkit, jei teko kazka girdeti apie juos. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Slauge @ 2012 01 24, 13:13)
Sveikos merginos,

gavau slauges darbo pasiulyma Vokietijoje is Pharmanet. Gal teko kazka apie juos girdeti? salygos atrodo neblogos - duoda maitinima, apgyvendinima ir moka virs 1000 euru.. Pasidalinkit, jei teko kazka girdeti apie juos. Aciu smile.gif

Su sia firma buvau susidurus tik tiek, kad siule darba....O tu vaziuoji kaip diplomuota slaugytoja ar tik paprasta slauge? Jei vaziuoji kaip diplomuota slaugytoja, tai alga labai maza, ten seseles uzdirba apie 2000 eur
Atsakyti
kur visos mergytes pradingo.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2012 02 03, 10:22)
kur visos mergytes pradingo.... cool.gif

as mokslais ir darbais uzsivertus doh.gif greiciau balandzio pabaiga, praeitu atsiskaitymai ir butu rami galva blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2012 02 03, 14:51)
as mokslais ir darbais uzsivertus  doh.gif  greiciau balandzio pabaiga, praeitu atsiskaitymai ir butu rami galva  blush2.gif

jo sunkus darbas...uzjauciu 4u.gif Bet poto viskas atsipirks.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites! Kaip laikotes? Sniege,kaip tavo reikaliukai? As tai jau nuo Nauju metu atostogauju tai namie kuiciuosi kasdiena ir laukiu didzioju permainu dienos,kuri nenumaldomai arteja. smile.gif Apie darba siuo metu net negalvoju,nors bendradarbes karts nuo kartu perduoda naujienas.
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2012 02 04, 14:57)
Labas rytas mergaites! Kaip laikotes? Sniege,kaip tavo reikaliukai? As tai jau nuo Nauju metu atostogauju tai namie kuiciuosi kasdiena ir laukiu didzioju permainu dienos,kuri nenumaldomai arteja. smile.gif Apie darba siuo metu net negalvoju,nors bendradarbes karts nuo kartu perduoda naujienas.

joo ....dabar labai fainas laukimo metas pas tave... wub.gif o kartu ir poilsio. kada tau turetu buti apskaiciuotoji diena?
O mano reikalai,tai net nezinau. Dirbu naujam darbe kur visai neblogai sekasi, gaunu nebloga alga uz kuria bent jau pragyvent galiu nuo algos iki algos. Tik mane planai del Sveocarijos visai tolsta....teismai dar neaisku kada pasibaigs, diedas savo noru leidimo vaikams nepasirasis, o per si laikotarpi nelabai turiu galimybes eiti i vokieciu kalbos kursu, tai ir kalba baigiu pamirst. Tik va dabar mane vel verbuoja i vokietija vaziuoti, o ten ir leidimo del vaiku isvezimo nereikia, tai jei cia nieko nepavyks, gal vaziuosiu po vasaros vokietijon, zodziu dar matysiu. Tai kol kas tiek....
Atsakyti
QUOTE(odeta00 @ 2012 01 09, 18:55)
Sveikos slaugytojos. Turiu klausimeli, gal atsiras zinanciu ka man toliau daryti. Zodziu, esu baigusi aukstesniaja medicinos mokykla 2000 aisiais metais. pagal sia specialybe niekada nedirbau ir licencijos niekada neturejau. Nusprendziau igyti licencija ir isidarbinti, bet iskilo klausimu, mat nuejus i medicinos fakulteta man pasake kad turiu isklausyti 960 val kursus (tame tarpe ir praktika), taciau kursai skirti igyti intensiovios slaugos ir anestezijos specializacijai. o as noriu dirbti skyriuje taip iseitu, kad man nereikalinga tokia specelizacija ir galbut as galeciau igyti licencija isklausius 160 val. tam tikru kursu?Gal esat kuri susidurusi su tokia situacija ir zinote kaip cia kas?

.....grynai mano situacija.Teko stoti y Medicinos akademija.4m neakivaizdiniu studiju ir vel turiu licenzija wub.gif
Atsakyti
Su valstybine svente mielos koleges!!
Kur jau vel visos pradingot? cool.gif
Atsakyti