Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

QUOTE(sausė @ 2011 08 23, 17:46)
labas  4u.gif nemaloni situacija. bet ar tu nesugebejai atlikti proceduros ar atlikdama kazka padarei ne taip? nes cia visai skirtingi dalykai. jei nesugebejai atlikti (mes ne viena nuo to neapsaugotos) ar negalejai pasikviesti kolegu i pagalba. juk kartais buna taip, kad net paprasciausiai i vena nepataikai- buna tokiu dienu. nezinau, ka ir patarti, gal dar neskubek su pareiskimu is darbo. gal parasys koki papeikima ir viskas  g.gif

Na taip, nepataikiau (neapemiau) ir neturejau ka pasikviesti. Nenoriu cia labai viesinti situacijos ir teisintis (kalta tikrai jauciuisi). Tik nezinau kas dabar manes laukia, nes esu naujoke.
O ar gali is darbo ismesti uz tokia klaida?
Atsakyti
QUOTE(Rupuziokas @ 2011 08 23, 18:32)
Na taip, nepataikiau (neapemiau) ir neturejau ka pasikviesti. Nenoriu cia labai viesinti situacijos ir teisintis (kalta tikrai jauciuisi). Tik nezinau kas dabar manes laukia, nes esu naujoke.

Priklauso kas tai per klaida. Jei labai grubi ir pakenkei zmogaus sveikatai, tai tiketina. O siaip niekas nepradeda baust nuo pacios auksciausios bausmes, tam yra zemesnes. greiciausiai gausi papeikima ir visi pamirs, o tau teks prisimint ta klaida visa gyvenima 4u.gif na jei daeis iki teismo, tai jau cia jau kitokios problemos prasides. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupuziokas @ 2011 08 23, 17:32)

nelabai suprantu klaidos didumo. Drum, gerai sako, gal tikrai skirs maziausia bausme. nors is kitos puses kazin kaip pacientas "nupiese" situacija, zinai, juk jie visada teisus.
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2011 08 23, 20:36)
nelabai suprantu klaidos didumo. Drum, gerai sako, gal tikrai skirs maziausia bausme. nors is kitos puses kazin kaip pacientas "nupiese" situacija, zinai, juk jie visada teisus.

Na as net zinau kaip ta didi ismatuoti, liko zmogui melyne. Cia kaip komplikacija skaitosi. Aciu dievui pakolkas viskas gerai, bet jau dabar baimes turesiu dirbti doh.gif .

Zmogus situacija tikrai jau "nupiese" taip, kad dabar bijosiu dirbti, labai negeru dalyku man prisake. Aisku, as taip pat nenoreciau, kad man kas melyne paliktu po proceduros kurios dar ir nepadare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rupuziokas: 24 rugpjūčio 2011 - 05:30
QUOTE(Rupuziokas @ 2011 08 24, 06:27)
Na as net zinau kaip ta didi ismatuoti, liko zmogui melyne. Cia kaip komplikacija skaitosi. Aciu dievui pakolkas viskas gerai, bet jau dabar baimes turesiu dirbti doh.gif .

Zmogus situacija tikrai jau "nupiese" taip, kad dabar bijosiu dirbti, labai negeru dalyku man prisake. Aisku, as taip pat nenoreciau, kad man kas melyne paliktu po proceduros kurios dar ir nepadare.

Na, jei tik tiek, tai is darbo ismest tikrai neturetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drum @ 2011 08 24, 13:10)
Na, jei tik tiek, tai is darbo ismest tikrai neturetu  mirksiukas.gif

aš taip suprantu ,kad tiesiog nepataikei ir / ar pradurei veną. Didelė čia beda.Mano vienai pacientei priimamajame 16 kartų durė ir bandė pastatyti kateterį.Taip ir nepastatė.atvyko pas mus sunkios būklės.Aš pastačiau iš pirmo karto (čia irgi sekmės reikalas).Aš pati po kolegijos tik 5 mėn.kaip dirbu. Buna ,kad ir nepataikei ir tenka kolegų kviesti į pagalbą. Ir kolegos su patirtim dažnai kviečia mane į pagalbą. Tai kad nurimk ,viskas bus gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 24 rugpjūčio 2011 - 12:41
QUOTE(oaze 2 @ 2011 08 24, 13:40)
aš taip suprantu ,kad tiesiog nepataikei ir / ar pradurei veną. Didelė čia beda.Mano vienai pacientei  priimamajame 16 kartų durė ir bandė pastatyti kateterį.Taip ir nepastatė.atvyko pas mus sunkios būklės.Aš pastačiau iš pirmo karto (čia irgi sekmės reikalas).Aš pati po kolegijos tik 5 mėn.kaip dirbu. Buna ,kad ir nepataikei ir tenka kolegų kviesti į pagalbą. Ir kolegos su patirtim dažnai kviečia mane į pagalbą. Tai kad nurimk ,viskas bus gerai.

Kai pagalvoji, tai labai atsakinga profesija. Vakar ta labai gerai supratau. Gyveni ir mokaisi doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rupuziokas @ 2011 08 24, 14:05)
Kai pagalvoji, tai labai atsakinga profesija. Vakar ta labai gerai supratau. Gyveni ir mokaisi  doh.gif .

drinks_cheers.gif Profesija sunki, atsakinga ir dažnai nedėkinga. Ne visi pacientai bus geranoriškai nususiteikė. Čia svarbu išmokti bendrauti su pacientais, tada ir konfliktų bus mažiau. mirksiukas.gif Viskas ateina su patirtimi cool.gif
Papildyta:
QUOTE(meshkutea @ 2011 08 23, 10:59)
sveiki.noreciau prisijungti. esu busima bensdrosios praktikos laugytoja  smile.gif  siuo metu esu studente 3kurse. smile.gif
norejau pasiteiraut kokia specilizacija geriau pasirinkti?  Bendruomenės slaugą ar
Anesteziją ir intensyviąją slaugą  ar Psichikos sveikatos slaugą ar vaiku slauga? kur isidarbinimo galimybes plius atlyginimas blush2.gif  didesnis ? ax.gif

Anesteziją ir intensyviąją slaugą - isidarbinimo galimybes didesnės.
Atsakyti
sveikos.
as irgi sakyciau nedidele cia beda.visiems visaip buna. bet matai priklauso nuo paciento, kiekvienas kitaip sureaguoja. kad is darbo jau nori iseit, tai irgi manau, kad neskubek, nieko baisaus tu cia nepadarei.
man irgi nekarta yra nepataike, bet nei as rekiau, nei grasinau. visiems reikia praktikos ir laiko ismokti.
Atsakyti
Sveikos,

Noreciau prisijungt prie jusu 4u.gif baigiau slaugytojos mokslus pries metus, siuo metu dirbu JK naujagimiu intensyvioj terapijoj.

Rupuziokas, jei tik melyne liko, nes i vena nepataikei, tai tikrai nepergyvenk, anokia cia kalida- juk visiem gali pasitaikyt 4u.gif ir nepadarei kazkokio ilgalaikio suzeidimo ar dar kazko, del ko reiktu papildomo gydymo, todel nemanau kad sulauksi kazkokios bausmes ar dar kazko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2011 08 26, 22:19)
Sveikos,

Noreciau prisijungt prie jusu  4u.gif  baigiau slaugytojos mokslus pries metus, siuo metu dirbu JK naujagimiu intensyvioj terapijoj.

sveika. ar JK reiskia jungtine karalyste? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2011 08 27, 14:30)
sveika. ar JK reiskia jungtine karalyste? smile.gif

Taip, Jungtine Karalyste, net nepagalvojus sutrumpintai parasiau smile.gif
Atsakyti