Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

Sveikos sesutes 4u.gif smile.gif labai noreciau sulaukti jusu pagalbos, esu visiskai pasimetusi...
Baigiau slauga 2009m.bet nuo baigimo nesu dirbusi slaugytoja.Taip susikloste gyvenimas, jog iskart po baigimo teko isvaziuoti i uk. Bet kadangi nemokejau anglu kalbos, negalejau dirbti slaugyoja. Nors visada apie tai svajojau. Ir tik dabar pagaliau ismokau anglu kalba, ir tikiuosi, kad mano svajone issipildys..
O mano klausimelis butu toks, nuo ko tureciau pradeti..perskaiciau berods visus jusu komentarus, kurie labai veringi. Skaiciau apie registracija NMC.Taciau man neaisku ko man reiktu iki sios registracijos.kokiu dokumenu reikia is lietuvos?Kaip del slaugyojos licencijos, pas mane an jos nera galiojimo datos.kiek ji galioja, ka tureciau padaryti del atnaujinimo, kur kreiptis?nes dabar turiu tik diploma, licencija(kuri neaisku ar galioja), viskas patvirtina notariskai.Bet ka daryti toliau?
Buciau labai dekinga uz pagalba, aciu:)
Atsakyti
QUOTE(linute1986 @ 2013 05 19, 19:35)
Sveikos sesutes 4u.gif  smile.gif labai noreciau sulaukti jusu pagalbos, esu visiskai pasimetusi...
Baigiau slauga 2009m.bet nuo baigimo nesu dirbusi slaugytoja.Taip susikloste gyvenimas, jog iskart po baigimo teko isvaziuoti i uk. Bet kadangi nemokejau anglu kalbos, negalejau dirbti slaugyoja. Nors visada apie tai svajojau. Ir tik dabar pagaliau ismokau anglu kalba, ir tikiuosi, kad mano svajone issipildys..
O mano klausimelis butu toks, nuo ko tureciau pradeti..perskaiciau berods visus jusu komentarus, kurie labai veringi. Skaiciau apie registracija NMC.Taciau man neaisku ko man reiktu iki sios registracijos.kokiu dokumenu reikia is lietuvos?Kaip del slaugyojos licencijos, pas mane an jos nera galiojimo datos.kiek ji galioja, ka tureciau padaryti del atnaujinimo, kur kreiptis?nes dabar turiu tik diploma, licencija(kuri neaisku ar galioja), viskas patvirtina notariskai.Bet ka daryti toliau?
Buciau labai dekinga uz pagalba, aciu:)

Licencija pratęsti reikia kas 5 metai. Tai taviškė dar galioja, užpildyt NMC anketą, ir gausi laišką, su formomis, ten beje bus surašyti visi dokumentai kuriuos tau reikės pateikti smile.gif Užtruks, na bent jau man užtruko, dokumentus renku jau nuo kovo 1 dienos iki dabar biggrin.gif na tiesą praeitą savaitę gavau paskutinį, tai jau siųsiu viską sudėjus į voką ir apmokėjus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 05 19, 20:47)
Licencija pratęsti reikia kas 5 metai. Tai taviškė dar galioja, užpildyt NMC anketą, ir gausi laišką, su formomis, ten beje bus surašyti visi dokumentai kuriuos tau reikės pateikti smile.gif Užtruks, na bent jau man užtruko, dokumentus renku jau nuo kovo 1 dienos iki dabar biggrin.gif na tiesą praeitą savaitę gavau paskutinį, tai jau siųsiu viską sudėjus į voką ir apmokėjus smile.gif

o kaip vyksta licencijos praesimas, reiktu eiti y kursus?kur reiktu kreiptis?aciu:)
Papildyta:
QUOTE(Ibi patria @ ubi bene!,2013 05 19, 20:47)

o kaip vyksta licencijos praesimas, reiktu eiti y kursus?kur reiktu kreiptis?aciu:)
Atsakyti
Jusu dar galioja licenzija gi,tai lyg ir nereikes jokiu kursu.Kas 5m atnaujinti ja reikia,surenkant tam tikra val skaiciu paskaitose ir dar tu val skaicius priklausys nuo to -kiek dirbote per paskutinius 5m.pagal kvalifikacija.
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 05 20, 01:00)
Jusu dar galioja licenzija gi,tai lyg ir nereikes jokiu kursu.Kas 5m atnaujinti ja reikia,surenkant tam tikra val skaiciu paskaitose ir dar tu val skaicius priklausys nuo to -kiek dirbote per paskutinius 5m.pagal  kvalifikacija.

Labai aciu:) kol kas dar isvis nedirbau...sad.gif todel ir klausiu, kad jei dar metukus uztruktu dokumentu tvarkymas, tada ir licenzija nustotu galiojusi...
Atsakyti
QUOTE(linute1986 @ 2013 05 20, 00:35)
Labai aciu:) kol kas dar isvis nedirbau...sad.gif todel ir klausiu, kad jei dar metukus uztruktu dokumentu tvarkymas, tada ir licenzija nustotu galiojusi...

Tada turi labai paskubeti!
Bet turiu konkretu atvejy,kai vienai merginukei licenzijai galioti buvo like 5men,tai jai cia Airijoje paliepe jau pratesta Lt licenzija kai bus-tik tada tvarkytis registracija.
Atsakyti
sveiki labai prasau pagalbos kas is jusu esate girdeje ar susidrure su baltic auxilium firma? gal kas esate isvaziave i vokietija? papasakokit kaip sekasi bijau kad nebutu aferistai ..
stai skelbimas, buvau susisiekus - apmoka kalba nuveza apgyvendina nemokamai maistas socialnes garantijos ir pan.. pradziai moka 1100euru..mane uzkabino kad galima isvykti su seima iskarto
http://www.baltic-au...ikos_slaugytoja
Atsakyti
Svekutes 4u.gif Kaip supratau dauguma cia pabegeles g.gif Kodel begat, ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 29, 23:20)
Svekutes 4u.gif  Kaip supratau dauguma cia pabegeles g.gif  Kodel begat, ka biggrin.gif

Labuka,as isvaziavau del meiles,o kai jau buvau tenai reikejo kazka daryt,kad alga normalesne gaut,beje Lt niekad neuzmirsau ir turbut nebeuzmirsiu,patiko mano lietuviskas darbas,tik kad alga katino asaros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 30, 00:20)
Svekutes 4u.gif  Kaip supratau dauguma cia pabegeles g.gif  Kodel begat, ka biggrin.gif

Kazkodel pasirode ir tu is tu pabegeliu,ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 05 31, 14:38)
Kazkodel pasirode ir tu is tu pabegeliu,ar ne? biggrin.gif

o is kur rodos?
Atsakyti
Is angliskai rasyto profilio,kazkodel biggrin.gif
Atsakyti