Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

QUOTE(*EljaRo* @ 2013 05 31, 19:58)
Is angliskai rasyto profilio,kazkodel biggrin.gif

tai kad ir Lietuvoj dabar anglu kalba labai populiari mirksiukas.gif O jei atviriau, tai jau viena koja Lietuvoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 31, 22:12)
tai kad ir Lietuvoj dabar anglu kalba labai populiari mirksiukas.gif  O jei atviriau, tai jau viena koja Lietuvoj ax.gif

Išvykstate ar parvykstate?

Ar irgi išvykstu, kol kas planai ne visam o 5 metam, pasitaupyt ir žiūrėt kaip čia LT gyventųsi, bet aišku žmogus planuoja Dievas juokiasi smile.gif todėl neaišku kaip čia bus, ir kaip darysime kai tie penki metai praeis smile.gif nes visgi ir sūnus yra, o jam ten ir mokykla jau bus, kalba ir t.t.
Ir ką čia gali žinot, gal grįšiu daug greičiau....

Atsiprašau, čia jai ką esu ar Ubi patria Ibi bene, pasikeičiau niką(susigrąžinau senąjį).

Na ką turiu jau visas reikiamas formas, visokius vertimus, ir pažymas... birželio pradžioje jau išvykstu į UK, NMC siusiu jau būdama ten smile.gif ir ieškosiu darbuko, tiesa jau ieškau, padėjėjos...(paprastą jei jau nesiseks susirasti, kad valgyt iš ko būtų turėsiu). Prasidės laukimas gauti patvirtinimą iš NMC unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiqtea: 31 gegužės 2013 - 21:35
QUOTE(Wiqtea @ 2013 05 31, 20:34)
Išvykstate ar parvykstate?

Ar irgi išvykstu, kol kas planai ne visam o 5 metam, pasitaupyt ir žiūrėt kaip čia LT gyventųsi, bet aišku žmogus planuoja Dievas juokiasi smile.gif todėl neaišku kaip čia bus, ir kaip darysime kai tie penki metai praeis smile.gif nes visgi ir sūnus yra, o jam ten ir mokykla jau bus, kalba ir t.t.
Ir ką čia gali žinot, gal grįšiu daug greičiau....

Atsiprašau, čia jai ką esu ar Ubi patria Ibi bene, pasikeičiau niką(susigrąžinau senąjį).

Na ką turiu jau visas reikiamas formas, visokius vertimus, ir pažymas... birželio pradžioje jau išvykstu į UK, NMC siusiu jau būdama ten smile.gif ir ieškosiu darbuko, tiesa jau ieškau, padėjėjos...(paprastą jei jau nesiseks susirasti, kad valgyt iš ko būtų turėsiu). Prasidės laukimas gauti patvirtinimą iš NMC unsure.gif

Parvykstame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 31, 22:37)
Parvykstame 4u.gif

Galima smulkiau labai įdomu grįžtančiųjų nuomonę ir patirtį išgirst, kodėl grįžtate? ilgai buvote? Kokioje šalyje? Jei aišku norite forume tai aptarinėti, jei ne nesupyksiu smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2013 05 31, 20:45)
Galima smulkiau labai įdomu grįžtančiųjų nuomonę ir patirtį išgirst, kodėl grįžtate? ilgai buvote? Kokioje šalyje? Jei aišku norite forume tai aptarinėti, jei ne nesupyksiu smile.gif blush2.gif

UK. 11m. Turiu ka palygint, kaip buvo tada, kai atvaziavau ir kaip yra dabar, taip kad nebematau tikslo cia sedeti. O siaip visur gerai, bet namuose geriausia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 31, 22:53)
UK. 11m. Turiu ka palygint, kaip buvo tada, kai atvaziavau ir kaip yra dabar, taip kad nebematau tikslo cia sedeti. O siaip visur gerai, bet namuose geriausia  mirksiukas.gif

na papasakokit jei nesunku, kas konkrečiai buvo tada ir kas dabar blogai, kadangi pati ten vykstu tai labai įdomu smile.gif Uoj pritariu aš tam, kad namie geriausia... net nežinau, nevažiuočiau galbūt net jei ne vyras ten...
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2013 05 31, 20:57)
na papasakokit jei nesunku, kas konkrečiai buvo tada ir kas dabar blogai, kadangi pati ten vykstu tai labai įdomu smile.gif Uoj pritariu aš tam, kad namie geriausia... net nežinau, nevažiuočiau galbūt net jei ne vyras ten...

nebera uk pinigu, pilna siuksliu privaziavusiu biggrin.gif o dar po nauju rumunai ir bulgarai taps pilnateisiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 31, 23:04)
nebera uk pinigu, pilna siuksliu privaziavusiu biggrin.gif  o dar po nauju rumunai ir bulgarai taps pilnateisiai  biggrin.gif

Na taip, jau dabar visokių ten pilna, o dar kiek privažiuos.... na mes važiuojam į mažesnį miestelį tai labai tikiuosi, kad viskas ten mums gerai bus, nors aišku UK nėra mano svajonių šalis biggrin.gif tikiuos tikslus pasieksiu ir grįšiu, nes čia dar labai noriu savo tikslų pasiekt spėt grįžusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2013 05 31, 21:20)
Na taip, jau dabar visokių ten pilna, o dar kiek privažiuos.... na mes važiuojam į mažesnį miestelį tai labai tikiuosi, kad viskas ten mums gerai bus, nors aišku UK nėra mano svajonių šalis biggrin.gif tikiuos tikslus pasieksiu ir grįšiu, nes čia dar labai noriu savo tikslų pasiekt spėt grįžusi smile.gif

Dideliausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 31, 23:22)
Dideliausios sekmes 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Na va kaip nuspejau biggrin.gif
Registracijai dokus patariu jau jkuo skubiau siusti,nes man uztruko 8men,o dar kokiu gal popieriu reikes is Lt,nes ten formu kruva,ir reikes is Lt duomenu is mokyklos med apie valandas kiek kur praktikos atlikta mirksiukas.gif taip,kad taupyk laika,nes as jo daug praradau.
as ka tik gavau policijos pazyma,kad neteista,po 8men laukimo doh.gif o be jos niekur negali pajudeti,net darytis tu 6men praktikos slaugos namuose,be kurios niekas cia nepriima su Lt praktika.Bent man vis skambina is agenturu ir siulo darbus,o kai tik kalba krypsta kur dirbusi-sorry,no experience in this country,so so.....
Taip kad tos kur planuojate registracijos laukti,butinai pirmiau eikite padejejomis padirbeti,bus didelis pliusas.
Atsakyti
Kaip keista,aš teistumo pažymą gavau po maždaug 2savaičių,daug ilgiau laukiau pažymų iš SAM.Na,mielos kolegės,mano dokumentai jau vakar nukeliavo į Šveicarijos Raudonąjį Kryžių,lauksiu diplomo pripažinimo.Jie tinklalapyje skelbiasi,kad tą procedūrą atlieka nuo 2-3mėn laikotarpyje,bet kitos,kam teko susidurt,sako,kad tas procesas šiek tiek ilgesnis.Kažin,ar galiu ieškotis dabar pati darbo,jei nežinau,kokias man raideles suteiks?Turiu vieną darbo pasiūlymą iš lietuvių tarpininkų,bet kažkodėl nenoriu su lietuviais užsiimti,gal reiks savo CV į ligonines pasiuntinėti...
Atsakyti