Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

QUOTE(*EljaRo* @ 2013 06 01, 12:24)
Na va kaip nuspejau biggrin.gif
Registracijai dokus patariu jau jkuo skubiau siusti,nes man uztruko 8men,o dar kokiu gal popieriu reikes is Lt,nes ten formu kruva,ir reikes is Lt duomenu is mokyklos med apie valandas kiek kur praktikos atlikta mirksiukas.gif taip,kad taupyk laika,nes as jo daug praradau.
as ka tik gavau policijos pazyma,kad neteista,po 8men laukimo doh.gif o be jos niekur negali pajudeti,net darytis tu 6men praktikos slaugos namuose,be kurios niekas cia nepriima su Lt praktika.Bent man vis skambina is agenturu ir siulo darbus,o kai tik kalba krypsta kur dirbusi-sorry,no experience in this country,so so.....
Taip kad tos kur planuojate registracijos laukti,butinai pirmiau eikite padejejomis padirbeti,bus didelis pliusas.

bigsmile.gif siaip 4-8 savaites uztrunka, nors as visad gaudavau per 2-3 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 01, 13:58)
bigsmile.gif  siaip 4-8 savaites uztrunka, nors as visad gaudavau per 2-3 ax.gif

Girdejau,kad ir per sav gauna furistai,kuriuos y USA siuncia dirbti.Vat man nepasiseke greiciau unsure.gif o dar ir pinigu voke buvo ydeta,kad pagreitinti procesa(cia is antro kart siunciant)
turiu pvz,kur 10men lauke moteris.O pagreitinti negali pats niekaip.Tuo tarpu Lt ambasada per 20 min isdave,kad neteista pazyma bigsmile.gif vat ir musu operatyvumas 4u.gif kodel britai yra tokie letapedziai g.gif
Papildyta:
Flirt,o tu turejai patirties Lt,pries ysidarbinant Uk.Ydomi tavo istorija.Kur dirbai?Ar iskarto sesele dirbai,ar priestai reikejo padejeja padirbeti.
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 06 01, 14:24)

Registracijai dokus patariu jau jkuo skubiau siusti,nes man uztruko 8men,o dar kokiu gal popieriu reikes is Lt,nes ten formu kruva,ir reikes is Lt duomenu is mokyklos med apie valandas kiek kur praktikos atlikta mirksiukas.gif taip,kad taupyk laika,nes as jo daug praradau.
as ka tik gavau policijos pazyma,kad neteista,po 8men laukimo doh.gif o be jos niekur negali pajudeti,net darytis tu 6men praktikos slaugos namuose,be kurios niekas cia nepriima su Lt praktika.Bent man vis skambina is agenturu ir siulo darbus,o kai tik kalba krypsta kur dirbusi-sorry,no experience in this country,so so.....
Taip kad tos kur planuojate registracijos laukti,butinai pirmiau eikite padejejomis padirbeti,bus didelis pliusas.

Jau tuoj išvažiuoju, ir siųsiu būdama anglijoje, tikiuos jau nebereikės pažymų, nes ir taip kalnas jų, viso man gaunasi apie 15 lapų sudėti į voką unsure.gif čia ko jie prašė ir visa kita biggrin.gif
Tai vat bandysiu ir dirbti padejėja iki gausiu...
Atsakyti
Čia jūs kalbate apie teistumo-neteistumo pažymą,kurią reikia užsisakyti internetu iš VRM(kainuoja apie 20lt)?.Jei čia šita,abu kartus,kai užsisakiau,gavau per 2 sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele302: 01 birželio 2013 - 15:15
QUOTE(ausrele302 @ 2013 06 01, 16:14)
Čia jūs kalbate apie teistumo-neteistumo pažymą,kurią reikia užsisakyti internetu iš VRM(kainuoja apie 20lt)?.Jei čia šita,abu kartus,kai užsisakiau,gavau per 2 sav.

Aš ją irgi labai greit gavau smile.gif
Atsakyti
Ne,mes kalbame apie ten vietoje teistumo pazyma,jiems neuztenka is Lt,dar jie savo saltiniais tikrina.Airijoje ji vad-garda veting forma.
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 06 01, 16:19)
Ne,mes kalbame apie ten vietoje teistumo pazyma,jiems neuztenka is Lt,dar jie savo saltiniais tikrina.Airijoje ji vad-garda veting forma.

Ojojo, tai man UK jos irgi reiks? kur čia man užsisakyti?
Atsakyti
CRB dabar galima gaut per kelias dienas,anksciau reikdavo laukt 6-8 sav.pas mus darbe administratore apie tai kalbejo,nes anksciau ilgai uztrukdavo nuo interviu iki kol zmogus realiai pradedavo dirbti,o dabar tas procesas daug lengvesnis.

Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2013 06 01, 16:55)
CRB dabar galima gaut per kelias dienas,anksciau reikdavo laukt 6-8 sav.pas mus darbe administratore apie tai kalbejo,nes anksciau ilgai uztrukdavo nuo interviu iki kol zmogus realiai pradedavo dirbti,o dabar tas procesas daug lengvesnis.

O kas ten pas juos per patikrinimas gaunasi su tuo? ta prasme tikrina ar jų šalyje neteistas? ar visose ES šalyse biggrin.gifD?
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 31, 21:04)
nebera uk pinigu, pilna siuksliu privaziavusiu biggrin.gif  o dar po nauju rumunai ir bulgarai taps pilnateisiai  biggrin.gif

Idomi jusu patirtis,as Uk 10 metu,darbas tikrai pasunkejo,daugiau popierizmo,didesni reikalavimai,bet nelabai suprantu ka reiskia nebera Uk pinigu,palyginimui sesute uz etata Uk uzdirba apie 2000 svaru,Lt apie 2000 litu g.gif
Gal cia nuo zmogaus poziurio priklauso?yra visokiausiu zmoniu-geresniu,blogesniu,juodu,baltu is visokiausiu pasaulio kampeliu,bet siuo metu negaliu prisiminti nei vieno kuri noretusi pavadinti siuksle blush-anim-cl.gif2:Gal man pasiseke biggrin.gif turiu bendradarbiu bulgariu,labai darbscios moterys,pazystu ir rumunu-saunus zmones,daug vakaru kartu praleista darant bbq ir plepant,kazkada gyvenom vienam name.jei pakeistumet poziuri I zmones jums tikrai taptu smagiau gyventi siame pasaulyje.sekmes jums ieskant savo vietos po saule 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2013 06 01, 15:55)

Laukimas-laiko svaistymas.Ydomiausia,kad pats negali uzsisakyti tokia pazyma,turi uzklausti gyd ystaiga ar agentura.Kitaip buciau senai jau praktikavusis......o dabar 2m pralaukiau jei bendrai imant teistumo ir registracijos laika verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiqtea @ 2013 06 01, 15:08)
O kas ten pas juos per patikrinimas gaunasi su tuo? ta prasme tikrina ar  jų šalyje neteistas? ar visose ES šalyse biggrin.gifD?

Tiesa sakant nesu tikra 100% bet mastant logiskai kadangi Eu dalinasi ta pacia duomenu baze tai turetu matyti ar nesi teistas visose Eu salyse ne tik Uk.bet tada kodel praso pazymos is Lt,is VRM? g.gif dabar esu atostogose,galesiu paklausti administratores kai grisiu I darba.
Papildyta:
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 06 01, 15:33)
Laukimas-laiko svaistymas.Ydomiausia,kad pats negali uzsisakyti tokia pazyma,turi uzklausti gyd ystaiga ar agentura.Kitaip buciau senai jau praktikavusis......o dabar 2m pralaukiau jei bendrai imant teistumo ir registracijos laika verysad.gif

Taip,ja turi uzsakyti darbdavys,bet atsakyma galima gauti per 48 val dabar jei darbdavys uzklausia ta pacia diena
Atsakyti