QUOTE(daivuta @ 2011 06 28, 11:01)
Teoriskai pagal paprocius krikstateviai duoda auka baznyciai, bet praktiskai turbut tai susitarimo reikalas

Pas mus, pvz., kaip jau anksciau rasiau, mano mama besitardama su kunigu auka is anksto dave

Tai taip iseina, kad pas mus aukoja seneliai

Davem 100 Lt miestelio baznyciai, manau, pakanka, O siaip dideliuose miestuose turbut auka siekia 200 lt, gal ir daugiau, o kaimuose gal ir 50 lt zmones aukoja
Manau, priklauso nuo galimybiu
Man krikstynos po dvieju savaiciu, o jau nervai nebelaiko irgi

jooo stafkės, tai žudančios

(galvojau 50-100Lt, bet jaučiu reiks bent jau dalį krikšto tatai įbrukt)
ir mes krikštysim po kelių sav. (liepos 9), tai jau taip pat nervinuosi, nes iš pradžių norėjau mini programos, o dabar noriu daug
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 06 28, 11:11)
Siaip tai susitarimo reikalas, bet pagal senas tradicijas, tai krikto tevas duoda auka, o kriksto mama aprengia vaika.
Mes pasiruose patys moketi uz viska, nes kriksto tevai jaunimelis akademinis, bet jai netycia kriksto tevas nores paaukoti, tai neprestarausim ir patys tada neaukosim. O del dydzio ir as suku galva, nes
tiek kiek negaila, siuo metu sau leisti negalim
ooo... na mes kad ir Vilniuje, bet abejoju, kad tiek galesim paaukoti

jo, mūsų, nors ir neakademinis jaunimas, bet jaučiu reiks prisidėt
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 06 28, 11:30)
berods turetu aukot krikstatevis, bet mes patys duosim. Tik dar neapsisprendziu 50 ar 100 krikstysim kaimo baznytelej
na ir aš apie tokais sumas galvojau
QUOTE(neriba @ 2011 06 28, 11:31)
Mums irgi reiketu batuku ar basuciu krikstynoms mergaitei 24 d., berniukui 20d.
Mamytes ar galit kas nors atsiusti tuos prisijungimus prie fotki ir gmail.
Buciau labai dekinga
Panos, nepykit, kad trupučiuką komerciškai gali pasirodyti, bet perleidžiu baltas basutes sandaliukus, vidpadukas 12cm, mano kinderiui spaudžia. Kreiptis až
...
Ką aš čia meluot dar norėjau

ai, mūsų bažnytinis laikas labai jau ankstyvas, tai vat dėl to labiausia nervas ima

10:30 ceremonija (ir neaišku kiek vaikų bus). nežinau ar spėsiu susiruošti, pasipuošti, susirinkti visus daiktelius. o išvakarėse esam pakviesti į vestuves

nu taip magi nuvažiuot