QUOTE(Lucero @ 2011 07 19, 09:11)

nesamone ta norma.... tipo iki 5 norma ? as su 4 bunu sick and tired, man reik kuo mazesnio tth..... man jau tas 3 nelabai patinka, i wc nebekasdien iseinu, o su 1-2 tth ejau dazniau tikrai... mano nuomone norma yra iki 4, bet pvz man net 4 yra blogai, nes kaip minejau, man buna prastai. norma iki 4 bet visada geriau mazesnis tth negu ant ribos

cia is savo patirties sakau
gerai tau, kad su 8 normaliai jauties , jo ?

man daugiausia yra buve 8 ir buvo taip blogai kad dieve dieve...........as kojom nebepaejau
Matai, matyt kiekvienam individualiai reaguoja organizmas. Jauciuosi as puikiai, o kai praeita vasara TSH buvo 1, jauciausi kaip bobule, nepernesiau karscio, plius prakaitavimas nezmoniskas, nervingumas... Pastebejau, kad man geriau kai TSH arciau aukstutines ribos.
QUOTE(skruzdeda @ 2011 07 19, 09:53)
Dar turiu praktini klausima. Mano kiaules vis dar neatsiuncia, tai pradejau as vartot Tiroksina jau savaite kaip vartoju, pradzioje geriau po 25 mg, kartais nakti prabusdavau nuo sirdies diegliu, o dabar padidinau iki 50 mg, tai is viso net ryte diegia sirdi ne tik nakti, tikrai nekaip jauciuosi, nes dar ir galva skauda. Jauciu per greitai padidinau, jo? Reikia truputi pertaukt ar sumazint?
Del Prednisolono tai viska supratau, jauciu negersiu, pirma reikia su Tiroksinu susitvarkyt.
Skruzdeda, nezinau ar tau pades, bet bandyk isgerti tabletyte anksti ryte su stikline vandens ir dar prigulti pusvalandukui, jei iseina gerai dar ir pamiegoti, patartina nevalgyti po tabletes apie valanda. Pradejus vartoti tiroksina taip patare mano endokrinologe, nezinau ar man tai padejo, ar tiesiog organizmas priprato prie tiroksino.
Jei TSH neaukstas, reikia labai atsargiai didinti doze

Kokia doze paskirta dabar?