Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(Lucero @ 2011 10 18, 09:12)
Saunu 4u.gif 
linamog o tu ten moki uz tyrimus ???
nes klinikose kul tai karta per metus su siuntimu daro nemokamai

Aš buvau rugsėjo pradžioje KUL pas endokrinologę, bet reikėjo mokėti už tyrimus vistiek, tik man keista, kad darė tik FT4, TSH net nedarė, o FT4 pas mane visada normoje.
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2011 10 18, 14:41)
Aš buvau rugsėjo pradžioje KUL pas endokrinologę, bet reikėjo mokėti už tyrimus vistiek, tik man keista, kad darė tik FT4, TSH net nedarė, o FT4 pas mane visada normoje.

kaip keista blink.gif blink.gif doh.gif doh.gif

Zvaigzdleja, o kam jis tau visokius hormonus ziuri? kas is to? tipo dar kitokiu vaistu salia tiroksino duos? g.gif g.gif tth atpo ft4 ir gana trys pagrindiniai tyrimai, o jeigu tau ten dar balazino kiek ju priraso, tai nezinau cia gal kokiems tyrinejimams moksliniams darbams aprasyti blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 10 18, 14:46)
kaip keista blink.gif  blink.gif  doh.gif  doh.gif

Zvaigzdleja, o kam jis tau visokius hormonus ziuri? kas is to? tipo dar kitokiu vaistu salia tiroksino duos? g.gif  g.gif tth atpo ft4 ir gana trys pagrindiniai tyrimai, o jeigu tau ten dar balazino kiek ju priraso, tai nezinau cia gal kokiems tyrinejimams moksliniams darbams aprasyti  blink.gif  biggrin.gif

nu pasiemiau lapeli kur mokejau, uzrasyta:
konsult. 50 lt
UG 35
TSH - 25, FT4-25, FT3-25 ir To-30 kazkoks (cia gal atpo)
Atsakyti
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2011 10 18, 15:25)
nu pasiemiau lapeli kur mokejau, uzrasyta:
konsult. 50 lt
UG 35
TSH - 25, FT4-25, FT3-25 ir To-30 kazkoks (cia gal atpo)

blink.gif oho tsh didelis net 25 doh.gif norma tsh iki 4.... jei dabar dar vis nebus maziau keturiu, tai turetu tau didinti tiroksino, nes tsh turi buti iki 4...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 18 spalio 2011 - 14:28
QUOTE(Lucero @ 2011 10 18, 15:28)
blink.gif  oho tsh didelis net 25 doh.gif  norma tsh iki 4.... jei dabar dar vis nebus maziau keturiu, tai turetu tau didinti tiroksino, nes tsh turi buti iki 4...

cia ne normos, o kainos biggrin.gif , ot zioplai parasiau tai suklaidinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2011 10 18, 15:30)
cia ne normos, o kainos  biggrin.gif , ot zioplai parasiau tai suklaidinau  blush2.gif

ne nu bet ir man su akimis negerai, o gal su galva lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 10 18, 15:33)
ne nu bet ir man su akimis negerai, o gal su galva  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oi negaliu lotuliukas.gif

buna kartais lotuliukas.gif , manau kai atsisviesiu kortele su tyrimais, tai kita savaite galesiu normaliai paanalizuot, o dabar ir nezinau kokie pas mane ten tie skaiciukai yra, zinau ka blogi ir viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2011 10 18, 16:36)
buna kartais lotuliukas.gif , manau kai atsisviesiu kortele su tyrimais, tai kita savaite galesiu normaliai paanalizuot, o dabar ir nezinau kokie pas mane ten tie skaiciukai yra, zinau ka blogi ir viskas  doh.gif

Jūs vis diskutuojate apie gyd. Vygandą Šidlauską? Jis lankosi ir Šiauliuose berods Svalbono klinikoje. Tai kaip supratau iš jūsų pasakojimų jis nieko neaiškina apie ligą, gydymą, ar kaip? g.gif Galvoju, gal kokį kartelį pas jį nueit, gal ką naujo išgirsčiau g.gif Šiaip jau 10 metų gydausi pas Egidiją Baltrušaitienę.
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 10 18, 15:43)
Jūs vis diskutuojate apie gyd. Vygandą Šidlauską? Jis lankosi ir Šiauliuose berods Svalbono klinikoje. Tai kaip supratau iš jūsų pasakojimų jis nieko neaiškina apie ligą, gydymą, ar kaip? g.gif Galvoju, gal kokį kartelį pas jį nueit, gal ką naujo išgirsčiau  g.gif Šiaip jau 10 metų gydausi pas Egidiją Baltrušaitienę.

Na jei paklausi tai tikrai atsakys, zinoma reikia zinoti ko klausti, as kai siame reikale nelabai pasikausciusi, tai nelabai zinau ka ir klaust, bet siaip kas butina pasako i smulkmenas nesiplecia, kol nepaklausi, bet supratau kad i savo darba ir pacientes ziuri atsakingai (nugirdau pokalbi su kita kliente)
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 10 16, 16:31)
blink.gif  tai kiti daktarai nesugebejo tau surasti kad tu sergi tiroiditu/hipofunkcija ??

Labas Amellie  4u.gif  tai tu jau metus geri 25 mg del tiroidito ane ? g.gif  unsure.gif

o su mazakraujyste del tiroidito turiu variantu pvz man si liga taip paveike menesines kad as per jas nukraujuoju iki mazakraujystes beveik doh.gif  doh.gif

Taip, ilgiau kaip metus. Gydytojas sake, kad cia minimali norma, miniatiurine doze. Siaip jauciuos visiskai sveika, vienintelis pastebejimas kad lyg prakaitavimas yra padidejes, nebepadeda man tie antiperspirantai, ypac vasara. Bet kita vertus, bent jau paskutinis tyrimas(sausio men) buvo norma, o dabar dar laukiu ats.
Mane daktaras nuramino, kad tiesiog reiks palaikytivaistais tinkama hormono norma ir viskas bus gerai. Bet dabar pasiskaicius sunerimau, kad visgi gali kilt problemu. Vaiku dar nenoriu, bet ateityje tikrai noresiu, gal reikia paskubet,, nes paskui sveikata neleis unsure.gif
menesines mano gan gausios pirmom dienom ir ilgos, bet ginekologe sako, kad cia dar nieko, buna daug blogiau. Ji abejoja, kad man anemija del menesiniu.
Zodziu kuo daugiau domiuos, tuo neramiau ant sirdies doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 10 18, 15:51)
Taip, ilgiau kaip metus. Gydytojas sake, kad cia minimali norma, miniatiurine doze.

Aha, as irgi tiek geriu.
Atsakyti
Kazkaip lieva nuotaika siandien verysad.gif prisiskaiciau forumu apie tiroksina ir sita liga, nors sergu ir geriu jau tris metus, bet matyt dar 100 proc nesu susitaikiusi blink.gif blink.gif dabar emiau save grauzti kodel sutikau didinti doze nuo 50 iki 75 nors juk buvo nukrite iki 3 g.gif bet daktare pasake kad reikia kad butu 1 tth... nu ir didino.. 75 mg puikiai tiko du metus thumbup.gif o dabar jau reikia 100 mg cry.gif cry.gif
Atsakyti