Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Zadu dabar pirkt selena tik nezinau kokios firmos pirkti g.gif g.gif

Papildyta:
Saulute, as irgi siandien taip jauciuosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 19 spalio 2011 - 19:25
QUOTE(Lucero @ 2011 10 19, 20:28)
Zadu dabar pirkt selena tik nezinau kokios firmos pirkti g.gif g.gif

Papildyta:
Saulute, as irgi siandien taip jauciuosi

matyt tokia diena... ryt dave ryta laisva, i darba tik 11, tai galesiu kiek ilgeliau pamiegot ir gal atsigausiu...
reik man zet kokius papildus gert, sidlauskas nieko nesake apie papildus, o kaip paklausiau kokius vitaminus gert sako kokius nori, bet sako vasara tai vaisius valgyk, vasara kai lankiausi klausiau...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 19, 20:32)
matyt tokia diena... ryt dave ryta laisva, i darba tik 11, tai galesiu kiek ilgeliau pamiegot ir gal atsigausiu...
reik man zet kokius papildus gert, sidlauskas nieko nesake apie papildus, o kaip paklausiau kokius vitaminus gert sako kokius nori, bet sako vasara tai vaisius valgyk, vasara kai lankiausi klausiau...

o ka jis sako del svorio? g.gif kazin galima nuo to tiroksino svorio priaugti ? g.gif
Atsakyti
kazi kaip tie Gerimamax papildai tipo energijai...
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2011 10 19, 20:37)
o ka jis sako del svorio? g.gif kazin galima nuo to tiroksino svorio priaugti ? g.gif

del svorio... kai tik prasidejo visas gydymas jis sake, kad mano labai leta medziagu apykaita ir del to tas svoris, o per paskutini vizita sako nesuprantu kodel tau nekrenta svoris nors jau tyrimai kaip ir geri... tai kaip as jo ir nesupratau... bet paskui kaip tik po vizito pas ji praejus porai savaiciu bendravau pazystama vaistininke, jai taip pat tiroditas ir ji geria tiroksina, kazkaip isikalbejom, sakau va tas svoris nekrenta, judu daug, valgau biski maziau... sako, kad nuo tiroksino auga svoris, sako pazek kaip as sustambejau, na ji tikrai kokia 20kg pridejo per neilga laika...
o dabar pastebejau, kad mano ir apetitas pradejo didet...
Atsakyti
Aisku, as tai isvis nezinau ne ka galvoti, nes pirmus metus gerdama tiroksina tai man svoris tik krito, krito, bet dabar augt eme g.gif tai as isvis nebesuprantu, o apetitas tai zveriskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 10 19, 20:47)
Aisku, as tai isvis nezinau ne ka galvoti, nes pirmus metus gerdama tiroksina tai man svoris tik krito, krito, bet dabar augt eme g.gif tai as isvis nebesuprantu, o apetitas tai zveriskas doh.gif

jau su svoriu tj nzn ka daryt, baisu i save ziuret...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 19, 20:52)
jau su svoriu tj nzn ka daryt, baisu i save ziuret...

nu bet tikrai jeigu tavo tth yra norma tau turi kristi, nesuprantu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 10 19, 20:59)
nu bet tikrai jeigu tavo tth yra norma tau turi kristi, nesuprantu  blink.gif

man atrodo cia pradeda kist koja ir tas apetito padidejimas nuo tiroksino... nes nu tikrai pradejau uzkandziaut...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 19, 21:01)
man atrodo cia pradeda kist koja ir tas apetito padidejimas nuo tiroksino... nes nu tikrai pradejau uzkandziaut...

va ir issiaiskinom priezasti, kad svoris auga nuo uzkandziavimu, man ir svoris auga, bet pastebejau, kad ir valgau daugiau, tad stengiuosi kiek iseina apmazinti porcijas.
O kas liecia del papildu, tai galiu parekomenduoti Vitiron, apie juos man papasakojo drauge, nes jos mociute naudojo po operacijos ir sake labai greit atsigavo. Pabandziau ir as, ir tikrai nuo to karto nebesergu, nes i metus koki karta du sirgdavau persalimo ligom nesunkiom, siuos papildus liepiau gerti ir vyrui, kuris garantuotai sirgdavo, o dabar ir jis rimciau nebeserga ir pats jau rupinasi kada nusipirkt ir suvartot.
Atsakyti
Paziurejau ta vitiron sudeti, tai yra ir jodo g.gif
Veikliosios medžiagos: retinolio palmitato (vitamino A) 3333 TV, cholekalciferolio (vitamino D3) 1000 TV, riboflavino (vitamino B2) 2,5 mg, tiamino mononitrato (vitamino B1) 5 mg, piridoksino hidrochlorido (vitamino B6) 0,5 mg, ciankobalamino (vitamino B12) 0,001 mg, nikotinamido 40 mg, folio rūgšties 0,5 mg, kalcio pantotenato 4 mg, askorbo rūgšties (kalcio askorbato pavidalu, vitamino C) 75 mg, inozitolio 15 mg, cholino bitartrato 31,4 mg, metionino 10 mg, α‑tokoferolio acetato (vitamino E) 2 mg, kalcio 75 mg, fosforo 58 mg, geležies 30 mg, vario 0,45 mg, jodo 0,075 mg, magnio 3 mg, mangano 0,5 mg, molibdeno 0,1 mg, kalio 2 mg, cinko 0,5 mg.
Atsakyti
Labas vakaras.Mergaites pabandykit koenzyma Q10.Jis atstato visas zuvusias lasteles.Labai gerai sirdutei,pakelia nuotaika ir prideda energijos.As be jo,kaip be ranku.Kiekviena diena geriu po 60mg.valgio metu arba iskart po valgio.Su maistu geriau isisavina.
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 10 19, 20:00)
Kokius papildus būtina vartot segant tiroiditu? Kiek žinau seleną, cinką, kalcį. O ką dar? g.gif  Kokiais intervalais turbūt irgi svarbu? Kažkuri rašė, kad kalcį ne anksciau kaip po 5 val. nuo tiroksino pavartojimo. Šito tai nežinojau verysad.gif

Iherb.com prekinuos, tai yra atskiras pogrupis papildu tiroiditininkams:
http://www.iherb.com/Thyroid
Atsakyti