Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

O as tikriausiai dar neisisamoninau, kad sergu g.gif Lucero prisileisk vonia ir atsipalaiduok su kokiomis levandomis, pageres gal tada nuotaika
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 10 16, 16:31)
o su mazakraujyste del tiroidito turiu variantu pvz man si liga taip paveike menesines kad as per jas nukraujuoju iki mazakraujystes beveik doh.gif  doh.gif

Taip , jei mazakraujyste isvien kartojasi ar pastoviai sergama ja , tai jau skydliaukes pasekme, kaip kazkur rasiau ,kad eile metu mane gyde nuo pasekmiu, tai ir mazakraujyste gyde, bet hemoglobinas arba zemiau normos arb avisiskai normos apacioje. doh.gif

QUOTE(saulyte33 @ 2011 10 17, 15:59)
Čia dar ne eliės  smile.gif Pas maniškę pavyko šiandien užsiregistruot thumbup.gif Deja tik 2012 01 02 doh.gif Va čia tai eilės  biggrin.gif

Ir cia dar ne eiles . smile.gif Mano mieste , kai rugpjucio 10d paskambinau uzsiregistruoti pas endokrinologa , tai galejau ilysti tik lapkricio pabaigoje ar gruodzio pradzioj... doh.gif O pasirodo Medejoje tapati gydytoja dirba ir priima kiekviena antradieni , tai cia ir ejau po savaites... dabar antras menuo jau geriu tiroksina ,ir jau keleta pagerejimu pastebejau ax.gif o buciau iki gruodzio pradzios gal ir numirus ... nes rytais atsikeldavau, bet vos ant koju pastovejau... visiskas issekimas buvo doh.gif
QUOTE(Lucero @ 2011 10 17, 22:26)
manau jis teisus, nes man visi taip sako

Man irgi visi sako kad pradejus vartoti tyroxina svoris turi kristi, jei parinkta gera doze jo , bet ... suaktyveja medziagu apykaita ir padideja apetitas... va nuo to ,ir auga svoris ... Man dar kolkas nekrenta , tik 2 kg nukrito, bet pasisalino skysciu perteklius mirksiukas.gif

QUOTE(Lucero @ 2011 10 18, 09:30)

o angliskai tai ten tiesiog pavyzdys kaip moteris metusi tiroksina po dvieju men jai eme dingineti atmintis pasiklysti nebesuvokti kur ji vaziuoja ir t.t daug tokiu yra pavyzdziu, zinau istorija kur net psichiatrineje moteris atsidure ir tik taip jai atrado dideli tth ir tik pradejus gydyt tiroksinu ji pasveiko nuo visu psichoziu biggrin.gif

Man mano vaiku gydytoja irgi sake ,kad tik nemesciau tiroxino, nes tada jau ir iki debilizmo prieinama... juk sutrinka netik kraujotaka , bet ir smegenu kraujotaka... Ir dar pasake mano seimos gydytoja ,jei negersi ne tu pas mane ateisi, bet man teks pas tave vaiksciot... arba reiks i psichijatrine gulti... doh.gif Taip kad baisu...
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2011 10 18, 18:27)

Man irgi visi sako kad pradejus vartoti tyroxina svoris turi kristi, jei parinkta gera doze jo , bet ... suaktyveja medziagu apykaita ir padideja apetitas... va nuo to ,ir auga svoris ...

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Skaitau cia jusu diskusijas ir suprantu, kad as nieko nzn apie savo liga... nieko nzn apie ta tiroksina, geriu ir tiek
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 18, 21:10)
Skaitau cia jusu diskusijas ir suprantu, kad as nieko nzn apie savo liga... nieko nzn apie ta tiroksina, geriu ir tiek

tai metas suzinoti drinks_cheers.gif 4u.gif
pagailejau cia biski saves vel rolleyes.gif blush2.gif pasiguodziau, bet is tikro tai reikia keisti poziuri man i sia liga... kiti gimsta be skydliaukes, ir jie visa gyvenima geria tiroksina ir gyvena ir neverkia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 18 spalio 2011 - 20:36
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 10 18, 21:10)

As tau i kompanija ir beveik nieko nezinau nei apie viena, nei apie kita, nu ir kol kas del to galvos neskauda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzd_leja @ 2011 10 18, 22:00)
As tau i kompanija ir beveik nieko nezinau nei apie viena, nei apie kita, nu ir kol kas del to galvos neskauda  mirksiukas.gif

cia jauciu man labiausiai ta galva skauda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2011 10 18, 22:07)
cia jauciu man labiausiai ta galva skauda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

matai yra sakoma kuo gilyn i miska tuo daugiau medziu tuo didesne baime, tai ir su liga, jos vaistais kuo daugiau domiesi tuo daugiau klausimu iskyla to daugiau prisigalvoji visko doh.gif
manau gyvenkim ir ziurekim kas bus toliau, ir maziau stresuokim bigsmile.gif
Atsakyti
pvz kuo tiroksinas blogas?

mane snd lyg norejo dusint, lyg pykint..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sau_lu_te: 19 spalio 2011 - 18:01
Radau toki nebloga straipsni , gal kas nori pamegint gerti tiroksina ne ryte o nakti einant miegoti?? smile.gif biggrin.gif sako cia kad taip geriau veikia

http://thyroid.about...s/a/bedtime.htm

2002 the American association of Clinical Endocrinologists updated the TSH scale. The newer scale is 0.5 to 2.5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 19 spalio 2011 - 18:40
QUOTE(Lucero @ 2011 10 19, 20:33)
Radau toki nebloga straipsni , gal kas nori pamegint gerti tiroksina ne ryte o nakti einant miegoti?? smile.gif  biggrin.gif  sako cia kad taip geriau veikia

http://thyroid.about...s/a/bedtime.htm

2002 the American association of Clinical Endocrinologists updated the TSH scale. The newer scale is 0.5 to 2.5

Kokius papildus būtina vartot segant tiroiditu? Kiek žinau seleną, cinką, kalcį. O ką dar? g.gif Kokiais intervalais turbūt irgi svarbu? Kažkuri rašė, kad kalcį ne anksciau kaip po 5 val. nuo tiroksino pavartojimo. Šito tai nežinojau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 10 19, 20:00)
Kokius papildus būtina vartot segant tiroiditu? Kiek žinau seleną, cinką, kalcį. O ką dar? g.gif  Kokiais intervalais turbūt irgi svarbu? Kažkuri rašė, kad kalcį ne anksciau kaip po 5 val. nuo tiroksino pavartojimo. Šito tai nežinojau verysad.gif

apie papildus man ir idomu...
nu nzn man snd kazkas ne to... lyg pykina.. galva plysta, jauciuosi tokia nusikalus...
Atsakyti