Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves - tai cirkas

QUOTE(wit @ 2011 06 23, 13:47)
1.dar  visai neseniai buvo nepriimtina ir nepadoru gyventi nesusituokus, nuo to lietuviai nei išnyko nei sunyko.
mūsų patarimą autorė atmetė. ji nori taip kaip nori ir ne kitaip.
2.tai apie kokį svajonių žlugdymą JŪS rašote jei pati patariate tą patį? biggrin.gif

1. kaip tai siejasi su demografine padetimi?
2.apie jos asmenines svajones zlugdyma
kaip zinote vaikai nemoka meluoti ir megsta svajoti, kazkodel su amziumi ismokstama meluoti ir pamirstama kaip svajoti, pasakoje "Piteris Penas" yra kazkiek tiesos apie musu suaugusiuju pasauli, kuriame nebelieka vietos svajonems...
svajoti nera blogai, nes tada pasitelki visa save tai svajonei igyvendinti, galbut surandi darba, galbut atrando hobbi kuris atnes papildomu pajamu, galbut uzsiimi tobulejimu...
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 13:47)
jus savo vaikui perkate knygas ar imate is bibliotekos?

ir perkam, ir dovanu gaunam, ir is bibliotekos vyresnieji vaikai parsinesa. dar is tevu ir seneliu paveldejom 4u.gif

o apskritai, man didziausia ispudi vaikysteje palikusios knygutes buvo tos, kurias mano teta piese ir rase savo dukrai, mano pusseserei... piestos jos buvo ant paprastu baltu lapeliu melynu tusinuku, susiutos paprastu siulu... ir ispudingiausia man buvo tai, kad MAMA piese knygeles savo dukrai...

QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 13:55)
svajoti nera blogai, nes tada pasitelki visa save tai svajonei igyvendinti, galbut surandi darba, galbut atrando hobbi kuris atnes papildomu pajamu, galbut uzsiimi tobulejimu...

svajoti yra puiku. ir siekti svajones issipildymo. bet is realybes persikelti i svajoniu pasauli ir pykti, kai tave grazina atgal - jau kitas reiskinys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 23 birželio 2011 - 12:57
1. knygas ,tiksliau pasaku knygas turiu dar is savo vaikystes,kurias skaitom ir zvengiam arba baisimes turiniu,sau knygas irgi is vaikystes turiu ir draugu dovanotas,duotas...Kurios labai patinka nusiperku
2. kur atostogos pas draugus kainuojancios 200lt ir kur 2000lt svetur ar tam paciam pajuryje...mastom ,vertinam...smile.gif nebent geru draugu neturit
3. o ko ne? smile.gif jei vyro neturit tongue.gif gal ir isimylesit kuri drauga
4.o kiek jums renginiu reik? rimtai klausiu,musu su vaiku megstamiauses renginys yra Burbuliatorius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 06 23, 13:51)
o tai kiek renginiu vienu metu reikia vienai seimai?  g.gif

paprastas, velgi primityvus pavyzdys-seima noretu ne triuksmingu renginiu mieste o ramaus poilsio sodyboje, deja seneliu neturi, o sodybos nuoma siais laikais brangi...taip, lieka tenkintis tais nemokamais (ir neaisku ar gerais renginiais), atrodyti daiaugsmingai, pakyletai, nes juk reikia ismokti dziaugti mazmoziais,bet ..lieka viduje toks kirmeliukas...

as tik bandau pritempti prie zemiskumo svajones, nes kai kurios cia rasancios labai jau teisingos atrodo ir tokios nematerialios kad nors prie sirdutes dek....

Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 14:00)
seima noretu ne triuksmingu renginiu mieste o ramaus poilsio sodyboje, deja seneliu neturi, o sodybos nuoma siais laikais brangi..

o sesti ant dviracio ir nuvaziuoti i uzmiesti prie ezero negalima? su palapinem i miska nelygis?

juk, rodos, ne apie ta atveji kalbam, kai gyvenama is pasalpu ir pinigu troleibuso taloneliui nera...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 23 birželio 2011 - 13:06
QUOTE(Reika @ 2011 06 23, 13:57)
1. knygas ,tiksliau pasaku knygas turiu dar is savo vaikystes,kurias skaitom ir zvengiam arba baisimes turiniu,sau knygas irgi is vaikystes turiu ir draugu dovanotas,duotas...Kurios labai patinka nusiperku
2. kur atostogos pas draugus kainuojancios 200lt ir kur 2000lt svetur ar tam paciam pajuryje...mastom ,vertinam...smile.gif nebent geru draugu neturit
3. o ko ne? smile.gif jei vyro neturit tongue.gif gal ir isimylesit kuri drauga
4.o kiek jums renginiu reik? rimtai klausiu,musu su vaiku megstamiauses renginys yra Burbuliatorius thumbup.gif

1. mano vaikystes knygos kita kalba negu mano vaiko gimtoji, automatiskai netinka

2. draugai irgi nori paatostogauti, be to as nemegstu atosotgauti dideliose kompanijose nes vertinu ramu poilsi. (va kaip tik jusu manimu padarysiu kvailyste ir 4 dienom vaziuoju su savo seima prie baltijos juros, bet ne i triuksminga palanga o i ramu kampeli uz sventosios kur namelis beveik ant juros kranto, aisku tai kainuoja papildomai, ir jusu poziuriu elgiuosi neprotingai, nes visas savo taupytus per metus pinigus isleisiu musu siu metu svajonei igyvendinti, bet visi busim laimingi, pailseje ir tai svarbiausia)
3. vyra turiu.
4. reikia kad ir vieno bet idomaus. praeita savaitgali Trakuose buvo miesto svente, spekit ar ji buvo nemokama? (apie tai kad bus mokama niekas niekur aisku neuzsimine) nors n metu pries tai jokiu pinigu ji nekainavo. Rezultatas-vaiko nusivilymas, kuri ekspromtu teko malsinti sugalvojant jam nemokamas pramogas, nes vaikas nedidelis dar ir nesupranta, bet mums saugusiems paliko nelabai gera ispudi visa tai...
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 12:17)
bet gi kiekviena is musu skirtinga ir kiekviena kitaip/savaip isivaizduoja savo vestuves, tik vienas dalykas  vienodas visiems, visos norime kad tai butu isimintina diena musu gyvenime, tik priemones pasirenkame skirtingas...

Ta diena ir bus įsimintina, kitaip ir būti negali, jūs niekada nepamiršit, kad esat ištekėjusi ir kada tai padarėte, ir kaip jautėtės.

(Iš visos tos įspūdingos dienos, didžiulio princesiško baliaus atsimenu tik vieną momentą, vyro akis, žvilgsnį sakant priesaiką ir dar tai, ką mes veikėme po visos tos šventės, kai likom dviese)
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 14:08)
Rezultatas-vaiko nusivilymas, kuri ekspromtu teko malsinti sugalvojant jam nemokamas pramogas, nes vaikas nedidelis dar ir nesupranta, bet mums saugusiems paliko nelabai gera ispudi visa tai...

nepriskirkit vaikui savo emociju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 06 23, 14:03)
o sesti ant dviracio ir nuvaziuoti i uzmiesti prie ezero negalima? su palapinem i miska nelygis?

juk, rodos, ne apie ta atveji kalbam, kai gyvenama is pasalpu ir pinigu troleibuso taloneliui nera...

apskritai tema apie vestuves, bet kadangi jau n kartu cia nuvaziuota i offtopic, nesijauciu baisi nusikaltele siek tiek pasukusi tema i kita puse ir issipletusi i materialine gyvenimo puse, nes ji kaip ir trukdo igyvendinti autores svajone
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2011 06 23, 14:12)
apskritai tema apie vestuves

tema pasisuko apie tai, kai igeidziai painiojami su poreikiais 4u.gif

nenuostabu, kad kai nors neturi, o labai nori tureti - isivaizduoji, kad jau kai gausi, tai bus laimes virsune... tai labai zmogiska ir suprantama... tiesiog, na, laimingumas mazai tesusijes su materialiais dalykais, o svajones issipildymas suteikia tik laikina dziaugsma.

vat apie tai ir kalba - ka galima paaukoti del tos trumpos dziaugsmo akimirkos? faktiskai vien del to, kad pasiekus virsune iliuzija butu issklaidyta... istirptu kaip pelenes suknia ir karieta vidurnakti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 23 birželio 2011 - 13:17
cia gal as viena tokia randanti kruvas nemokamu knygu,kurias siulo pasimti? doh.gif nu kita syk kai uzmatysiu butinai jums paimsiu ir pranesiu smile.gif

Renginys,o kuo jums burbuliatorius nepatinka, nerealiai smagus renginys zmonems, vaikai laksto,duksta, sprogdina burbulus,emociju daugybe...jum per prasta? sad.gif

na zinai,kadangi pas amne ramus draugai,vieni ir sodybas turi,tai ten gali taip ramiai pailseti...Pajuryje pailseti,kai turi tam pinigu puiku prasom,bet kai vos gala su galu suduri ir imi paskola,kad po svetimas salis trankytis,nu nelogiska,rizikinga.

na , nepykit,bet nesuvokiu,ko jus norit...?
mes sakom,kad turi pinigu ir leisk,neturi tai nemetyk.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2011 06 23, 13:10)
Ta diena ir bus įsimintina, kitaip ir būti negali, jūs niekada nepamiršit, kad esat ištekėjusi ir kada tai padarėte, ir kaip jautėtės.

(Iš visos tos įspūdingos dienos, didžiulio princesiško baliaus atsimenu tik vieną momentą, vyro akis, žvilgsnį sakant priesaiką ir dar tai, ką mes veikėme po visos tos šventės, kai likom dviese)

Teisingai, o man istrigo tai, kad uzspringau kai zagze gurgtelejau sampano, taip kosejau, kazkas uzpavydejo lotuliukas.gif
Ir vyro drebanti balsa is susijaudinimo, ai liko puikus prisiminimai, ir pasidziaugiam ir prisiznengiam thumbup.gif
Atsakyti