Daugiau tik laiko reikia...

Mano mažylis sėjinukas žiedstiebį augina
Gal neleisti?

Jus plepekit cia,o as vaizduosiuos
Stai kiek pas mane erdves pelargonijom
Yra balkonas ir auksciau
Nevalioju apstatyti
Akys pasiilgo ivairoves,gal su petunijom reiks padraugaut kitamet. Ar isitaisyt baltmargiu pelargoniju...
http://images53.fotk...lynas465-vi.jpg

Stai kiek pas mane erdves pelargonijom

http://images53.fotk...lynas465-vi.jpg
OHO
Amarile,kokios erdves, tai tik ir augint augint geliukus

Amarile,oho tikrai kiek erdvės.
Pamilti pradedu pelargonijas.
Čia pas jus paskaitau vis kokia įvairovė.
Man ankščiau pelargonija buvo kaimiška ,smirdanti gėlė.Dabar jau ir pas mane keliolika,lietuviškų,vakar dar turguje neapsikentųsi nusipirkau 4 įvairesniais žiedeliais.

Pamilti pradedu pelargonijas.

Čia tai bent plotai, Amarrile, tik ir užsiiminėt gėlėm...ir loveliai kokie įspūdingi. Lūžta nuo žiedų...Šiaip ar taip, jei norit daugiau apželdintos terasos vaizdo, tai ko gero, kitų sprendimų reikia...Turėt kelis konteinerinius augalus daugiamečius visžalius, kurie palei sieną ant jos kabintųsi - visais metų laikas būtų gražu...Ant žemės reiktų ilgų lovių arba irgi indų su kokim pvz dekoratyvinėm pupelėm - nerealiai kaip lianos išsivynioja dešimtimis metrų vienam sezonui - tai va, sužaliuotų teresa, o tam fone ir tų gėlių tiek nereikėtų/arba čia galima turėt didelius lovelius su visų sezonų augalas - pavasariniais/ o paskui dakišt vasarinių...
Baltai pavyzdžiu tokios erdvės, kai pamatau, tai vis pykstu ant savo vyro, kai kai galėjom rinktis butą su didele terasa, tai dėl to buvo gilūs ginčai , dėl jo menko panaudojimo ir sezoniškumo
o dabar yra taip - man trūksta ploto fantazijai pasireikšt, kaimynams arba fantazijos arba ir ūpo...Et...ne sudba...

Sveikos
na ką, temoje- kaip apie naujagimių priežiūrą, visos tik lepina, tik sodina, tik ieško patogesnės vietos savo naujoms augintinėms
Skaitau ir galvoju, kad man labai pasisekė, nes nė vienas augalėlis jokių bėdų neturėjo
Amarrile, įspūdingi plotai
Pritarsiu Violetai- vien su gėlėm čia neišsisuksi, man tai prašosi ta terasa kažokių stacionarių vazonų su gražiais, neaukštais spygliuočiais, kad būtų žaliau
Aš perėjau į antrą švediškų pelargonijų auginimo lygį- Swanland Pink šakelė per savaitę pamerkta išleido šakneles

na ką, temoje- kaip apie naujagimių priežiūrą, visos tik lepina, tik sodina, tik ieško patogesnės vietos savo naujoms augintinėms

Skaitau ir galvoju, kad man labai pasisekė, nes nė vienas augalėlis jokių bėdų neturėjo

Amarrile, įspūdingi plotai

Aš perėjau į antrą švediškų pelargonijų auginimo lygį- Swanland Pink šakelė per savaitę pamerkta išleido šakneles

QUOTE(Darsė @ 2011 07 01, 11:50)

Kol švedės atgavinėja jėgas, pasidžiaugsiu lietuviškais žiedeliais

Vienam lovely kažkodėl pražydo kompaktinės ryškiai raudonai, o svyrančios alyvinės ir dar viena violetinė skleidžiasi
o taip derinau spalvas, kad būtų vienodi atspalviai, tik vienos tamsesnės, kitos šviesios

Vienam lovely kažkodėl pražydo kompaktinės ryškiai raudonai, o svyrančios alyvinės ir dar viena violetinė skleidžiasi

Aciu ,mergaites,uz mintis
Tik kad taip keistai netikusiai kartais gaunas
Mano terasa relaksacijai nenaudojama
Nera poreikio,nes imtymumo ne gramo.Liudna urbanistika tik aplink,nyku
Širdžiai tarnauja siaurinis kiemelis,naturali atgaiva vasara
Terasoj turiu rupesti tik isorinio vaizdo sukurimui ...
P.sBet iseit rytais ir paliest žiedelius ,paskabyt,palaistyt,pasidžiaugt

QUOTE(amarrile @ 2011 07 01, 14:21)

Turime ir mes tokią terasą, kuri tik "dėl vaizdo"

QUOTE(amarrile @ 2011 07 01, 12:21)
Aciu ,mergaites,uz mintis
Tik kad taip keistai netikusiai kartais gaunas
Nera poreikio,nes imtymumo ne gramo.Liudna urbanistika tik aplink,nyku
Širdžiai tarnauja siaurinis kiemelis,naturali atgaiva vasara
Terasoj turiu rupesti tik isorinio vaizdo sukurimui ...

Hmmmm...susikurčiau aš tą privatumą greitai..

Darse, o tai tyčia dauginai?