Na nieko nepaveiksi
...reklaminės nuotraukos visgi ne realios..daigų auginama masiniam platinimui, užtat ir pastypę kai kurie, kai šaltinis šviesos tik iš viršaus..Pats pirktum taigi išsirinktum, o čia jau tenkintis tuo kas gaunama...na, naujas substratas, neturėtų tie pelėsiai baisūs būt...bet previcur rekomenduočiau visgi..ypač westale atveju, lepi ta gėlėle, oi, lepi..matyt chemija reiks maitint pastoviai, kad visi kaprizai patenkinti būtų..Šiandien vos gavo saulės, nuvyto...et, visai ne kaip kitos gėlės..įtariu, kad bus vargo su ja, bet jei norės gyvent...

Apžiūrėjau Denise, plinta puvinys, jau per visą kotelio diametrą, panašu, kad greit keliaus i šiukšlinę
kiti du laikosi, lapai neatsigavo, kai kurie labiau apvyto, tai dar porą nuskyniau, visai greit be lapų liks
išnešiau dabar į balkoną į pavėsį pastačiau

QUOTE(Violeta* @ 2011 06 30, 10:52)
Jediara, aš dėl margučių noriu paklaust, kada tu maždaug planuoji jas dalinti? Noru vietą pasiplanuot kaime...

Galite planuoti , kai grįšite po atostogų - atsiųsiu

QUOTE(Dantiste @ 2011 06 30, 11:40)
Apžiūrėjau Denise, plinta puvinys, jau per visą kotelio diametrą, panašu, kad greit keliaus i šiukšlinę
kiti du laikosi, lapai neatsigavo, kai kurie labiau apvyto, tai dar porą nuskyniau, visai greit be lapų liks
išnešiau dabar į balkoną į pavėsį pastačiau 

Siūlau pjaut viršūnę nieko nelaukiant ir bandyt šaknydint...jei puvinys, per parą gėlės neliks...
Dabar tokie karsciai prasidejo tai musu naujokelems dar sunkiau adaptuotis nuo stresu ir pasikeitusiu augimo salygu. As saviskiu kol kas nedristu nesti i lauka, kokia savaitele palaikysiu namuose sviesioje, bet ne sauletoje vietoje.
Papildyta:
maniske westdale irgi maziuke ir jupiter tai arba sios veisles letai augancios ir kaprizingos arba turincios didele paklausa, todel daigeliai dar nespeje paugeti, nes pastoviai juos daugina ir greitai isperka
Papildyta:
maniske westdale irgi maziuke ir jupiter tai arba sios veisles letai augancios ir kaprizingos arba turincios didele paklausa, todel daigeliai dar nespeje paugeti, nes pastoviai juos daugina ir greitai isperka

Sveikutes, na ir as savo grazuoles susodinau,visos grazios tik truputi nuvytusios bet cia tai normalu galvojau kad bus blogiau, labai patenkinta, o jei as dabar jas laikyciau balkone joms bus labai blogai ar ne, ir dabar ju gal tresti nelabai galima

Galima patręšti su spec trąšom, kurių papildomas poveikis yra šaknų vystymosi skatinimas ir ir kaip čia pasakyt, na, kaip aktyvatorius/stimuliatorius veikia...na pvz, tokios yra daiga, tos pačios išgirtosios schultzo trąšos tokiais žaliai melynais žirneliais ir pan. Aš vakar liejau silpnom tokiom trąšom, bet gerai sudrėkinus šaknis, šiandien jau visai neblogai atrodė gėlės, kai kurios tai visai atsigavę, kaip pvz bornholm...
Aš balkone padėjau, tik nuo saulės slėpiau...Nuo jos kokią gerą porą savaičių iki naujų lapų kalimosi reikia pasaugot...Dabar aktyvi saulė ar lietus jas pribaigt gali tokias neprigijusias...
Aš balkone padėjau, tik nuo saulės slėpiau...Nuo jos kokią gerą porą savaičių iki naujų lapų kalimosi reikia pasaugot...Dabar aktyvi saulė ar lietus jas pribaigt gali tokias neprigijusias...

QUOTE(ritaava @ 2011 06 30, 15:29)
o jei as dabar jas laikyciau balkone joms bus labai blogai ar ne, ir dabar ju gal tresti nelabai galima

tik jokiu budu ne ant saules

Pasodinusi taip pat palaisčiau Seesol

QUOTE(Violeta* @ 2011 06 30, 12:55)
Siūlau pjaut viršūnę nieko nelaukiant ir bandyt šaknydint...jei puvinys, per parą gėlės neliks...
nupjoviau, bet ten tiek to daigelio ir buvo, pati viršūnėlė tik sveika, apvoliojau hormonu ir įkišau į žemę, bet iš esmės nurašytas jau, nu ką padarysi, kitos dvi lyg ir gyvos. Kol kas

Aš irgi pastebėjau, kad nuskintų lapų pažastėlėse lyg lenda ar tai šakelės būsimos ar tai lapukai...Yra visai atsigavusių lapų, yra viršūnėse lendančių...Mano kol kas silpniausios būtent Denise ir Westdale...Na, abi mažos, abi gana brangios, abi šviesaus žydėjimo, gal čia galima kokias paraleles išvest, bet esmė, kad tos pas mane irgi - ?? Visai tikėtina, kad numyrios..
Aha, ir maniškės kai kurios rodos milimetru lapelius paauginusios, bet visumoje daug lapelių krenta. bet tai normalu. pergyvenu dėl westdale, tos baltos lapų vietos labai jautrios, jau apdžiuvo, absoliučiai visų lapelių...
aš kažkodėl galvoju kad šilumoj (lauke) joms geriau, greičiau pradžiūna, puvinukas koks neįsimes. tik žinoma ne ant saulės. sodindama laisčiau su precikūru, ryt, jei pradžius žemelė, palaistysiu su seasoliu. daugiau jau nebeišmanau...
aš kažkodėl galvoju kad šilumoj (lauke) joms geriau, greičiau pradžiūna, puvinukas koks neįsimes. tik žinoma ne ant saulės. sodindama laisčiau su precikūru, ryt, jei pradžius žemelė, palaistysiu su seasoliu. daugiau jau nebeišmanau...