QUOTE(W*S:* @ 2011 07 07, 15:08)
Norėčiau paklaust kiek kainuoja Infinite Matt up to 18 h Make-Up, Matt Mousse Make up, Photo Finish Liquid Foundation 18 h bei ar dar yra Highlighting Powder iš limited edition ir kokia jos kaina?
Beje dar norėčiau sužinoti didžiausius skirtumus tarp šių pudrų, kurios jau esat naudojusios ir kuri jūsų manymu būtų geriausia?
Beje dar norėčiau sužinoti didžiausius skirtumus tarp šių pudrų, kurios jau esat naudojusios ir kuri jūsų manymu būtų geriausia?

Infinite Matt ir Photo Finish kainuoja 24,90 Lt.
QUOTE(Orestes @ 2011 06 15, 15:57)
Labiau patinka Infinite Matt - aš ją įsimylėjau
Maskuoja tikrai gerai, išsilaiko irgi gerai, tik va matiškumą nelabai ilgam suteikia, bet aš to nelabai jau ir tikiuosi iš gyvenimo
Mano oda mišri į riebumą, tai blizgėjimas man tikrai nemaža problema.
Photo Finish - maskuoja daug mažiau (realiai beveik nemaskuoja), suteikia švytėjimą veidui, kuris žinau, kad tikrai ne visiems patinka. Man šios pudros bene didžiausias minusas - kvapas. Nu erzina mane, negaliu
Nors va vienai draugei tai kaip tik patinka jis, čia jau skonio reikalas.
Lyginant tekstūrą - Infinite Matt yra lengvesnė, Photo Finish labiau jaučiasi ant odos, sunkesnė, bet nei viena nepadaro kaukės efekto, puikiai susilygina su oda, nelieka net menkiausių ruoželių ir visiškai nesimato ant veiduko
Abi išsilaiko tikrai ilgai, man pvz Max Factor pudros trumpiau laikydavosi
Šiaip vienu metu maniau, kad Photo Finish nenaudosiu ir reiks mest lauk, nes maskavimo man labai trūko, bet dabar kai veidukas įdegė, kažkurią čia dieną pasitepiau vien tik ja ir buvau labai patenkinta, atrodė labai gražiai
Žodžiu, esu patenkinta abiem pudrom, nei viena nekemša porų, abi ilgai išsilaiko, atspalviai abiejų labai natūralūs, tereikia pasirinkti pagal tai, kokio maskavimo norisi

Photo Finish - maskuoja daug mažiau (realiai beveik nemaskuoja), suteikia švytėjimą veidui, kuris žinau, kad tikrai ne visiems patinka. Man šios pudros bene didžiausias minusas - kvapas. Nu erzina mane, negaliu

Lyginant tekstūrą - Infinite Matt yra lengvesnė, Photo Finish labiau jaučiasi ant odos, sunkesnė, bet nei viena nepadaro kaukės efekto, puikiai susilygina su oda, nelieka net menkiausių ruoželių ir visiškai nesimato ant veiduko

Žodžiu, esu patenkinta abiem pudrom, nei viena nekemša porų, abi ilgai išsilaiko, atspalviai abiejų labai natūralūs, tereikia pasirinkti pagal tai, kokio maskavimo norisi

QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 20, 15:41)
Ir galiausiai "Enter Wonderland" kolekcijos Highlighting Powder, (kaina 16,90 Lt):

Nuostabus subtilus blizgesys, jokių stambių blizgių dalelių, labai natūraliai atrodo, maloniai ir lengvai tepasi.
Tikras atradimas, atsižvelgiant į tai, kad iš Wonderland kolekcijos nieko neketinau pirkti 

Nuostabus subtilus blizgesys, jokių stambių blizgių dalelių, labai natūraliai atrodo, maloniai ir lengvai tepasi.