Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

QUOTE(W*S:* @ 2011 07 07, 15:08)
Norėčiau paklaust kiek kainuoja Infinite Matt up to 18 h Make-Up, Matt Mousse Make up, Photo Finish Liquid Foundation 18 h bei ar dar yra Highlighting Powder iš limited edition ir kokia jos kaina?
Beje dar norėčiau sužinoti didžiausius skirtumus tarp šių pudrų, kurios jau esat naudojusios ir kuri jūsų manymu būtų geriausia?  4u.gif

Infinite Matt ir Photo Finish kainuoja 24,90 Lt.
QUOTE(Orestes @ 2011 06 15, 15:57)
Labiau patinka Infinite Matt - aš ją įsimylėjau  wub.gif Maskuoja tikrai gerai, išsilaiko irgi gerai, tik va matiškumą nelabai ilgam suteikia, bet aš to nelabai jau ir tikiuosi iš gyvenimo biggrin.gif Mano oda mišri į riebumą, tai blizgėjimas man tikrai nemaža problema.
Photo Finish - maskuoja daug mažiau (realiai beveik nemaskuoja), suteikia švytėjimą veidui, kuris žinau, kad tikrai ne visiems patinka. Man šios pudros bene didžiausias minusas - kvapas. Nu erzina mane, negaliu  doh.gif Nors va vienai draugei tai kaip tik patinka jis, čia jau skonio reikalas.
Lyginant tekstūrą - Infinite Matt yra lengvesnė, Photo Finish labiau jaučiasi ant odos, sunkesnė, bet nei viena nepadaro kaukės efekto, puikiai susilygina su oda, nelieka net menkiausių ruoželių ir visiškai nesimato ant veiduko smile.gif Abi išsilaiko tikrai ilgai, man pvz Max Factor pudros trumpiau laikydavosi  rolleyes.gif Šiaip vienu metu maniau, kad Photo Finish nenaudosiu ir reiks mest lauk, nes maskavimo man labai trūko, bet dabar kai veidukas įdegė, kažkurią čia dieną pasitepiau vien tik ja ir buvau labai patenkinta, atrodė labai gražiai  thumbup.gif
Žodžiu, esu patenkinta abiem pudrom, nei viena nekemša porų, abi ilgai išsilaiko, atspalviai abiejų labai natūralūs, tereikia pasirinkti pagal tai, kokio maskavimo norisi smile.gif

QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 20, 15:41)
Ir galiausiai "Enter Wonderland" kolekcijos Highlighting Powder, (kaina 16,90 Lt):
user posted image
Nuostabus subtilus blizgesys, jokių stambių blizgių dalelių, labai natūraliai atrodo, maloniai ir lengvai tepasi. wub.gif  Tikras atradimas, atsižvelgiant į tai, kad iš Wonderland kolekcijos nieko neketinau pirkti biggrin.gif

Atsakyti
Dėkui, o ta Highlighting Powder yra dar parduotuvėse?
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2011 07 07, 18:44)

Manau, turėtų būti padėta prie išparduodamų, nes dabar daug kur jau Papagena kolekcija smile.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau ir neiškentus nusipirkau giriamąjį bronzatą, ir ką, esu labiau patenkinta nei būčiau pagalvojus biggrin.gif . tepasi lengvai, ėmiau šviesiąją, tai vasarą kaip tik, o žiemą tiks kontūravimui.
Atsakyti
Čia tie riešutai iš Papagena kolekcijos?
Atsakyti
O dabartinėse kolekcijose nėra tokios baltos kompaktinės pudros kaip buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2011 07 07, 18:44)

Mačiau šiandien CUP' o eurokose vienas buvo likęs prie išparduodamų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2011 07 08, 16:27)
Čia tie riešutai iš Papagena kolekcijos?

Apie tuos auksinius kalbat? Jei apie juos, tai taip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 08, 16:59)
O dabartinėse kolekcijose nėra tokios baltos kompaktinės pudros kaip buvo? smile.gif

Kažkaip nepastebėjau, manau, kad nėra g.gif
Atsakyti
Taip, apie tuos auksinius ax.gif O kokia jų kaina?

Nežinojau, kur paklaust,tai bandau čia. doh.gif Jūs nežinot, pas mus yra Natural Collection lūpdažiai? Pvz: Rose Petal? Ar aplamai ši firma LT yra? Bent jau UK , tai toks drugstore brand'as, galvoju gal ir pas mus yra, nes girdėjau puikius atsiliepimus apie jų lūpdažius.
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2011 07 09, 14:22)
Taip, apie tuos auksinius ax.gif  O kokia jų kaina?

Nežinojau, kur paklaust,tai bandau čia.  doh.gif Jūs nežinot, pas mus yra Natural Collection lūpdažiai? Pvz: Rose Petal? Ar aplamai ši firma LT yra? Bent jau UK , tai toks drugstore brand'as, galvoju gal ir pas mus yra, nes girdėjau puikius atsiliepimus apie jų lūpdažius.

Drugstore tai USA parduotuve. o NC prekiauja BOOTS. Kazkada pas drauge maciau kremine pudra , tai sako visiskais sh... nei laikosi gerai, nei tepasi, ne ka smile.gif nu bet ko noret jei kainuoja po 1.99 sv.

labai sorry uz poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2011 07 09, 14:22)
Taip, apie tuos auksinius ax.gif  O kokia jų kaina?

Na, šito tai nežinau, gal pats laikas apsilankyti Eurokose: įvertinsit gyvai ir pažiūrėsit kainas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 08, 16:59)

Catrice neturi,bet šian mačiau,kad Essence turi.Šiaip kainuoja apie 12 litų,bet duoda už centą,ar lita, jei dvi prekes perki biggrin.gif
Atsakyti