QUOTE(RainyDay @ 2011 07 03, 23:23)
o tamstele uzsipirkot papagenos nemazai, tai idomu, gal jau akcijos prasidejo? ir kaip piemones?
Ne, jokių akcijų

Neturiu kantrybės laukti, tuo labiau, kad Eurokose vyksta keista politika

Pvz., nors Floralista jau padėta prie išparduodamų, bet kainos tokios pačios, o, kai jau būna išpardavimas, tai niekada nebebūna tų produktų, kurių aš noriu

Tad nusprendžiau nelaukti, tuo labiau, kad Papagenos kolekcijoje daug įdomių priemonių, kurių turbūt šiaip nebūtų įmanoma rasti.
Kreminių skaistalų jau seniai norėjau, tad ir griebiau, o lūpų dažai iš pradžių nepatiko, bet peržiūrėjusi keletą blog'ų, visgi susigundžiau. Nemėgstu lūpų blizgesių, nemoku jais normaliai naudotis, erzina lipnumas ir pan., tad šie lūpų dažai yra alternatyva: tepasi ir jaučiai kaip lūpų dažai, o vaizdas kaip lūpų blizgesio
Šešėlių dar normaliai neišbandžiau, bet manau, kad bus tokie patys, kaip ir tie, kuriuos pirkau iš nuolatinės kolekcijos.
O išsamesnius atsiliepimus, manau, parašysiu po kurio laiko, kai geriau tas priemones išbandysiu
Beje, šiek tiek apie vieną ankstesnį pirkinį Smokey eyes set "Meet me a the bonfire":
Pirkau, sugundyta šio pavyzdžio:
Bet realus vaizdas labiau primena šį (išskyrus šviesiausią spalvą):
Tad pagal antro paveikslėlio numeraciją ir aptarsiu spalvas.
Labiausiai sužavėjo 1 (šviesiausia spalva), nes: labai pigmentuota, lengvai ir gražiai dengiasi.
2 spalva mažiausiai pigmentuota iš visų, plius turi gana stambių blizgučių, kas man nelabai patinka. Tačiau šiltas šios spalvos atspalvis žavus.
Labiausiai nuvylė 3 spalva, kuri labiausiai ir skiriasi mano įkeltose nuotraukose. Maniau, kad tai bus labiau šilto atspalvio ruda, tačiau ji, užtepta ant voko, tiesiog pajuoduoja. Kadangi esu rusvų atspalvių šalininkė, tai manęs tikrai nesužavėjo. Tačiau pigmentacija puiki, spalva matinė.
Galiausiai 4 spalva. Gelinio pravedimo tipo. Juoda. Maloniai lengvai tepasi, puikiai išsilaiko, turi smulkių blizgučių, bet jų nesimato.
Komplekte esantis šepetėlis niekam tikęs, kempinėlių vienaip ar kitaip nenaudoju, o pravedimui skirta šepetėlio dalis per daug
skysta.
Apibendrinusi, galiu pasakyti, kad naudojant visas paletėje esančias spalvas, šis produktas labiausiai tinkamas ryškiam, beveik juodam vakariniam akių makiažui. Tačiau, manau, kad jį sunaudosiu kitaip: šviesiausią spalvą dieniniam makiažui su kitais šešėliais, o pravedimą tada, kada norėsis juodo.
Jei vertinčiau balais, rašyčiau 8.