Įkraunama...
Įkraunama...

Catrice dekoratyvinė kosmetika

QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 30, 17:49)
Mano taip pat mišri į riebumą. Šiaip aš visada po kreminės pudros naudojimo veidą dar biria pudra papudruoju. Man tas kažkaip įprasta. Gal dėl to man kitaip g.gif

Zinoma visada naudoju kompaktine uzbaigti makiazui 4u.gif Lumene natural code labai panasi i sia pudra savo dengimusi, bet man ne taip greit su ja blizga veidukas
Atsakyti
sveiki, imetu savo catrice kolekcijyte...
user posted image
siaip esu patenkinta pirkiniais kuriuos turiu, ypac LE nagu lakai, is nude sensation ir careme kolekciju, spalvos labai grazios, dengiasi be jokiu druziu, na o laiko vidutiniskai, bet cia manau tiesiog tokie mano nagai, nes ir opi ir essie laiko trumpai ax.gif blizgiai ir lupu dazai taip pat patinka, ypac ka pavyko nutvert per akcijas, skaistalai puikus, tokie vasariski, kai nusipirkau maniau bus ryskalas kaip reikiant, bet dabar vieni mano megstamiausiu... vienzo esu patenkinta sia kosmetika, tik gaila kad pabrango..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 30 birželio 2011 - 20:52
RainyDay, o koks ten blizgesys pats pirmas iš viršaus, prie nagų lakų? Švelnios rožinės spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 06 30, 21:24)
RainyDay, o koks ten blizgesys pats pirmas iš viršaus, prie nagų lakų? Švelnios rožinės spalvos  wub.gif

ten is careme kolekcijos berry bazaar spalva vadinasi, tiesa sakant jis nera tokios labai svelnios spalvos kaip atrodo, pakankamai ryskus, jau tepu tai nedaug, kad kuo svelnesne spalva gautusi, jauciu kokiai tamsiaplaukei sis blizgis skaniai atrodytu ant lupu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2011 06 30, 22:36)
ten is careme kolekcijos berry bazaar spalva vadinasi, tiesa sakant jis nera tokios labai svelnios spalvos kaip atrodo, pakankamai ryskus, jau tepu tai nedaug, kad kuo svelnesne spalva gautusi, jauciu kokiai tamsiaplaukei sis blizgis skaniai atrodytu ant lupu... blush2.gif

Tai čia man biggrin.gif blush2.gif O šiaip tikrai gaila, kad taip kainas užsikėlė Catrice, taip džiaugiausi, kad atradau tokią pigią ir kokybišką kosmetiką, bet dabar jau būna ir susimąstau, ar tikrai reikia kažko prieš pirkdama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 06 30, 20:15)
Nu kaip man dabar prireikė to apkalbėto bronzanto  doh.gif Dabar jis pirmoj vietoj artimiausių pirkinių sąraše  blush2.gif O jis visiškai neturi oranžinio atspalvio? Ir dar - ar antras (tamsesnis) numeriukas nėr labai tamsus?

Ir man prireikė blush2.gif Artimiausiu metu pirksiu turbūt. Bet labai bijau, kad kaip tik gali būti per šviesus unsure.gif Taip išsidūriau su Essence matiniu bronzantu. Galiu dabar kaip pudrą naudoti, nei kiek netamsesnis, nei mano oda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 06 30, 20:56)
Zinoma visada naudoju kompaktine uzbaigti makiazui 4u.gif Lumene natural code labai panasi i sia pudra savo dengimusi, bet man ne taip greit su ja blizga veidukas

Oi aš turiu abi šias pudras, bet negaliu jų net lyginti, man Catrice žymiai labiau patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikute1 @ 2011 06 30, 21:50)
O isgirtaja krempudra Infinite Matt nebande nei viena jautriaode mergina? 4u.gif

Esu didele jautraode, bet jokiu si pudra neelergizuoja. Siaip esu patenkinta, tik ieskau kuo geriau uztvirtinti. Dabar turiu manhattan naujus rutuliukus - nesusipratimas.
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 06 30, 18:49)
Mano taip pat mišri į riebumą. Šiaip aš visada po kreminės pudros naudojimo veidą dar biria pudra papudruoju. Man tas kažkaip įprasta. Gal dėl to man kitaip g.gif

Manau, kad vasarą išvis iš jokios skystos pudros nereikia tikėtis, kad neplauks ir puikiai laikysis, aš irgi visada vasarą ant viršaus birią naudoju rolleyes.gif išvis nerealu būtų, jei laikytųsi taip, kai pagalvoju, kad pasidažius reikia būti apie 10 val. per dieną doh.gif

Gal bandžiusios galėtų palyginti tą Infinite Matt ir Photo Finish?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 01, 11:31)

Gal bandžiusios galėtų palyginti tą Infinite Matt  ir Photo Finish?

Nelabai seniai lyginau abi jas 4u.gif
Papildyta:
Va, čia apie abi kalbėjau truputį wink.gif

QUOTE(Orestes @ 2011 06 15, 15:57)
Labiau patinka Infinite Matt - aš ją įsimylėjau  wub.gif Maskuoja tikrai gerai, išsilaiko irgi gerai, tik va matiškumą nelabai ilgam suteikia, bet aš to nelabai jau ir tikiuosi iš gyvenimo biggrin.gif Mano oda mišri į riebumą, tai blizgėjimas man tikrai nemaža problema.
Photo Finish - maskuoja daug mažiau (realiai beveik nemaskuoja), suteikia švytėjimą veidui, kuris žinau, kad tikrai ne visiems patinka. Man šios pudros bene didžiausias minusas - kvapas. Nu erzina mane, negaliu  doh.gif Nors va vienai draugei tai kaip tik patinka jis, čia jau skonio reikalas.
Lyginant tekstūrą - Infinite Matt yra lengvesnė, Photo Finish labiau jaučiasi ant odos, sunkesnė, bet nei viena nepadaro kaukės efekto, puikiai susilygina su oda, nelieka net menkiausių ruoželių ir visiškai nesimato ant veiduko smile.gif Abi išsilaiko tikrai ilgai, man pvz Max Factor pudros trumpiau laikydavosi  rolleyes.gif Šiaip vienu metu maniau, kad Photo Finish nenaudosiu ir reiks mest lauk, nes maskavimo man labai trūko, bet dabar kai veidukas įdegė, kažkurią čia dieną pasitepiau vien tik ja ir buvau labai patenkinta, atrodė labai gražiai  thumbup.gif
Žodžiu, esu patenkinta abiem pudrom, nei viena nekemša porų, abi ilgai išsilaiko, atspalviai abiejų labai natūralūs, tereikia pasirinkti pagal tai, kokio maskavimo norisi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 07 01, 11:51)
Nelabai seniai lyginau abi jas  4u.gif

Uoj blush2.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sudominot sia kosmetika, sakykite Vilniuje kurioje Eurokos yra jos? 4u.gif
Atsakyti