patys nerealiausi batai, turiu ir labai patenkinta

Dolitoj tikrai yra superinių batų
Turiu ne vienus iš ten pirktus, su visais viskas OK
Dabar kaip tik pavasarinius turiu MOMA firmos batukus, superiniai
vasarai turiu SAX basutes, jau tokius fainutės, atrodo, lyg basa vaikščiočiau(varysiu 3 sezoną)
O per išpardavimą prigriebiau ilgaaulius aukštakulnius JAIME MASCARO (jau antrus šios firmos) nu odos išdirbimas nerealus
Vienu žodžiu, kainos aukštokos, bet batukai nerealūs

O per išpardavimą prigriebiau ilgaaulius aukštakulnius JAIME MASCARO (jau antrus šios firmos) nu odos išdirbimas nerealus

QUOTE(boruzhe @ 2009 04 13, 13:41)
Dolitoj tikrai yra superinių batų
Turiu ne vienus iš ten pirktus, su visais viskas OK
Dabar kaip tik pavasarinius turiu MOMA firmos batukus, superiniai
vasarai turiu SAX basutes, jau tokius fainutės, atrodo, lyg basa vaikščiočiau(varysiu 3 sezoną)

MOMA tikrai puikūs batai, aš ir vienais negaliu atsidžiaugt

QUOTE(Aletheia @ 2009 04 14, 11:50)
MOMA tikrai puikūs batai, aš ir vienais negaliu atsidžiaugt
Ir tikra tiesa, kad šitoj parduotuvėj parduodamų batų odos išdirbimas puikus. O gal čia sėkmės reikalas? 

turiu ne vienus batus is dolitos, tai tikrai kokybe

Man ir labai patinka batai is Dolitos, kokybe superine, oda gerai isdirbta, minkstute
Ir modeliai idomus, tik man kazkaip nepasitaiko nusipirkti su nuolaida batu, nes nebelieka dydziu, tai jei batai patinka, perku is kart, kad netektu po to gailetis
P.S.Turiu 2 poras batu parduoti is Dolitos, uzsideti viena karta, del nugaros problemu negaliu nesioti su kulnais, o vieni be kulnu, jei ka domina, per az

P.S.Turiu 2 poras batu parduoti is Dolitos, uzsideti viena karta, del nugaros problemu negaliu nesioti su kulnais, o vieni be kulnu, jei ka domina, per az

toookiu nerealiu pavasariniu grozybiu "Dolita" simet turi
geriausias batu pasirinikimas is visu batu parduotuviu, tik kainu pasirinkimas mazas

geriausias batu pasirinikimas is visu batu parduotuviu, tik kainu pasirinkimas mazas

QUOTE(annaa @ 2009 04 15, 13:36)

Man ir pavasarinės jų grožybės akį traukia. Bet jau kainos tai tikrai neleidžia rinktis

QUOTE(annaa @ 2009 04 15, 13:36)

kainas dolita palaiko

Per pavasarini 75% ispardavima priegriebiau 2 poras batu.
1 - aukstakulniai odiniai (lodackos) mokejau 79,00 (sena kaina 249,00)
2 - aukstakulnes basutes medziagines - sumokejau 99,00 (sena kaina (279,00)
Ir taip turiu gal viso apie 5 poras batu pirktu is Dolitos - tai man visos superines
1 - aukstakulniai odiniai (lodackos) mokejau 79,00 (sena kaina 249,00)
2 - aukstakulnes basutes medziagines - sumokejau 99,00 (sena kaina (279,00)
Ir taip turiu gal viso apie 5 poras batu pirktu is Dolitos - tai man visos superines

QUOTE(rupuze @ 2009 04 15, 20:33)
as is dolitos 5 poras batu turiu.man jie labai gerai nesiojasi.patenkinta esu.tiesa perku tik camper firmos. o dabar ta firma prekiauja step top. 

esu irgi didele CAMPER'iu myletoja, nesu nusivilus pirktais Dolitoje, deja, paskutiniu netu, kas pirko Step Tope tai girdziu nelabai koius atsiliepimus

tai ir baiminuosi dabar ten pirkti, jau geriau budama Rygoje nusipirksiu, ten yra ju firmine parduotuve, arba uzsakynesiu internetu