Įkraunama...
Įkraunama...

Dolitos batai

patys nerealiausi batai, turiu ir labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Turbūt kaip ir visur gali visko pasitaikyt. Turiu porą porų jų batų, esu patenkinta. Beje, geriausia palaukti "Dolitos" išpardavimų, tada įdomius batus, kainavusius virš 1000, galima pastverti už 300-400. Jei nuviltų kokybė, nebūtų taip gaila smile.gif
Atsakyti
Dolitoj tikrai yra superinių batų thumbup.gif Turiu ne vienus iš ten pirktus, su visais viskas OK thumbup.gif Dabar kaip tik pavasarinius turiu MOMA firmos batukus, superiniai wub.gif vasarai turiu SAX basutes, jau tokius fainutės, atrodo, lyg basa vaikščiočiau(varysiu 3 sezoną) cool.gif
O per išpardavimą prigriebiau ilgaaulius aukštakulnius JAIME MASCARO (jau antrus šios firmos) nu odos išdirbimas nerealus thumbup.gif
Vienu žodžiu, kainos aukštokos, bet batukai nerealūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2009 04 13, 13:41)
Dolitoj tikrai yra superinių batų thumbup.gif Turiu ne vienus iš ten pirktus, su visais viskas OK thumbup.gif Dabar kaip tik pavasarinius turiu MOMA firmos batukus, superiniai wub.gif vasarai turiu SAX basutes, jau tokius fainutės, atrodo, lyg basa vaikščiočiau(varysiu 3 sezoną) cool.gif 
O per išpardavimą prigriebiau ilgaaulius aukštakulnius JAIME MASCARO (jau antrus šios firmos) nu odos išdirbimas nerealus thumbup.gif
Vienu žodžiu, kainos aukštokos, bet batukai nerealūs thumbup.gif

MOMA tikrai puikūs batai, aš ir vienais negaliu atsidžiaugt smile.gif Ir tikra tiesa, kad šitoj parduotuvėj parduodamų batų odos išdirbimas puikus. O gal čia sėkmės reikalas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aletheia @ 2009 04 14, 11:50)
MOMA tikrai puikūs batai, aš ir vienais negaliu atsidžiaugt  smile.gif Ir tikra tiesa, kad šitoj parduotuvėj parduodamų batų odos išdirbimas puikus. O gal čia sėkmės reikalas?  smile.gif

turiu ne vienus batus is dolitos, tai tikrai kokybe thumbup.gif
Atsakyti
Man ir labai patinka batai is Dolitos, kokybe superine, oda gerai isdirbta, minkstute thumbup.gif Ir modeliai idomus, tik man kazkaip nepasitaiko nusipirkti su nuolaida batu, nes nebelieka dydziu, tai jei batai patinka, perku is kart, kad netektu po to gailetis 4u.gif
P.S.Turiu 2 poras batu parduoti is Dolitos, uzsideti viena karta, del nugaros problemu negaliu nesioti su kulnais, o vieni be kulnu, jei ka domina, per az 4u.gif
Atsakyti
toookiu nerealiu pavasariniu grozybiu "Dolita" simet turi smile.gif

geriausias batu pasirinikimas is visu batu parduotuviu, tik kainu pasirinkimas mazas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(annaa @ 2009 04 15, 13:36)
toookiu nerealiu pavasariniu grozybiu "Dolita" simet turi  smile.gif

geriausias batu pasirinikimas is visu batu parduotuviu, tik kainu pasirinkimas mazas  biggrin.gif

Man ir pavasarinės jų grožybės akį traukia. Bet jau kainos tai tikrai neleidžia rinktis doh.gif Kita vertus, Dolitos batus galima nešiot nežinia kiek.
Atsakyti
as is dolitos 5 poras batu turiu.man jie labai gerai nesiojasi.patenkinta esu.tiesa perku tik camper firmos. o dabar ta firma prekiauja step top. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(annaa @ 2009 04 15, 13:36)
toookiu nerealiu pavasariniu grozybiu "Dolita" simet turi  smile.gif

geriausias batu pasirinikimas is visu batu parduotuviu, tik kainu pasirinkimas mazas  biggrin.gif

kainas dolita palaiko blink.gif
Atsakyti
Per pavasarini 75% ispardavima priegriebiau 2 poras batu.
1 - aukstakulniai odiniai (lodackos) mokejau 79,00 (sena kaina 249,00)
2 - aukstakulnes basutes medziagines - sumokejau 99,00 (sena kaina (279,00)

Ir taip turiu gal viso apie 5 poras batu pirktu is Dolitos - tai man visos superines thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(rupuze @ 2009 04 15, 20:33)
as is dolitos 5 poras batu turiu.man jie labai gerai nesiojasi.patenkinta esu.tiesa perku tik camper firmos. o dabar ta firma prekiauja step top. 4u.gif

esu irgi didele CAMPER'iu myletoja, nesu nusivilus pirktais Dolitoje, deja, paskutiniu netu, kas pirko Step Tope tai girdziu nelabai koius atsiliepimus sad.gif o is darbuotojo Step Tope suzinojau, kad jie visas kolekcijas dabar vezasi is Kinijos.

tai ir baiminuosi dabar ten pirkti, jau geriau budama Rygoje nusipirksiu, ten yra ju firmine parduotuve, arba uzsakynesiu internetu wink.gif
Atsakyti