Įkraunama...
Įkraunama...

Dolitos batai

QUOTE(kotri_ @ 2008 10 02, 22:15)
Tiesiog Dolitoje neatitinka avalynes kokybe kainai, nes kainos  doh.gif

TAip, kiek zinau tai ten kelios firmos yra brangios ir vertos kainos, visos kitos siaip idomus ir grazus modeliukai ir tik tiek.
Atsakyti
[quote=Deimantukas,2008 10 02, 21:11]

ant cekio raso, kad garantinis 14 dienu blink.gif ir siaip kiek teko girdet, jei turi laaabai stiprius nervus, tai dar gali pradet kazka daryt biggrin.gif
Atsakyti
labai patioka dolitos batai, daznai neeiliniai, idomesni smile.gif
Atsakyti
[Niekas ir nesako kad negrazus ar neidomus, tik kad kaina kartais kokybes neatitinka tai faktas, tiesiog nelabai kur yra graziu batu rinktis...
Atsakyti
Esu pirkusi keleta poru batu sioje parduotuveje, tikrai nenusivyliau, batai idomesni, neeiliniai wub.gif aisku kainos aukstokos, bet galima kazka prisitaikyti 4u.gif
Atsakyti
Pirkau Dolitoje batus kelis kartus. Uz vienus suplojau apie 600 lt - tai buvo be galo dideli pinigai studentei, bet ju l norejau. Taciau jei atvirai - jie l nepatogus buvo, negerai islenkti, maziausiai 3 k nesiau i taisykla, nes kulnas kazkaip i vidu uzsilenkdavo verysad.gif zodziu pasimokiau visam gyvenimui....

O kitakart pirkau l patogias pliazines tapkes - tampau jas jau 2 metus ir puikiai laiko.

Isvada - stilingumo jie tikrai neeiliniai, o kokybe tokia kaip ir kitose parduotuvese...
Atsakyti
Gal žinote kada Dolitoje prasideda nuolaidos? ax.gif
Atsakyti
Tik dvejus batus esu pirkusi Dolitoje verysad.gif , nes man tikrai per brangu doh.gif Bet ju kokybe tikrai neabejotina thumbup.gif , nesioji ir sunesiot negali thumbup.gif Ir labai patogus, lyg basa buciau thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau ne viena pora batu pirkau DOLITOJE,esu patenkinta,gerai nesiojasi,patogus...batu oda minkstut minkstutele,,,,
o cia klauset dell ispardavimu-tai jau dbr yra,,,smile.gif
o jei netinka batai grazinti galima,,, smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu gal 7 poras bateliu ir basuciu is Dolitos. Ir rankine viena. Visu kokybe suuuper thumbup.gif O kai kuriuos nesioju jau 4 sezonus.
Atsakyti
Man asmeniskai labai patinka Dolitos parduotuve, kainos nera zemos,taciau batu kokybe tikrai labai gera,nusipirkus zinosi kad po poros savaiciu neatsiklijuos padas,niekas nesuplys ir pan mastau.gif
Atsakyti
blink.gif Prisiskaičiau čia tiek prieštaringų nuomonių, kad suabejojau jau savo šiandien pirktais batais Fruit iš ten.Pirkau pernykščius su 80 proc nuolaida. Kainave virs 900 (paemiau uz 243 lt).Bet tokie kaubojiski, as ju visur panasiu ieskojau, netycia uzejau pasiciakavyt, ir wub.gif nusipirkau. Na tikiuos kad po pirmos dienos grysiu su padais doh.gif
Nors aisku mokejau ne 500, kaip kai kurios cia, bet vistiek rolleyes.gif
Atsakyti