Pirkau Dolitoje batus kelis kartus. Uz vienus suplojau apie 600 lt - tai buvo be galo dideli pinigai studentei, bet ju l norejau. Taciau jei atvirai - jie l nepatogus buvo, negerai islenkti, maziausiai 3 k nesiau i taisykla, nes kulnas kazkaip i vidu uzsilenkdavo zodziu pasimokiau visam gyvenimui....
O kitakart pirkau l patogias pliazines tapkes - tampau jas jau 2 metus ir puikiai laiko.
Isvada - stilingumo jie tikrai neeiliniai, o kokybe tokia kaip ir kitose parduotuvese...
Tik dvejus batus esu pirkusi Dolitoje , nes man tikrai per brangu Bet ju kokybe tikrai neabejotina , nesioji ir sunesiot negali Ir labai patogus, lyg basa buciau
Jau ne viena pora batu pirkau DOLITOJE,esu patenkinta,gerai nesiojasi,patogus...batu oda minkstut minkstutele,,,, o cia klauset dell ispardavimu-tai jau dbr yra,,, o jei netinka batai grazinti galima,,,
Man asmeniskai labai patinka Dolitos parduotuve, kainos nera zemos,taciau batu kokybe tikrai labai gera,nusipirkus zinosi kad po poros savaiciu neatsiklijuos padas,niekas nesuplys ir pan
Prisiskaičiau čia tiek prieštaringų nuomonių, kad suabejojau jau savo šiandien pirktais batais Fruit iš ten.Pirkau pernykščius su 80 proc nuolaida. Kainave virs 900 (paemiau uz 243 lt).Bet tokie kaubojiski, as ju visur panasiu ieskojau, netycia uzejau pasiciakavyt, ir nusipirkau. Na tikiuos kad po pirmos dienos grysiu su padais Nors aisku mokejau ne 500, kaip kai kurios cia, bet vistiek