QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 06, 12:43)
Sveikutes,
As jau po visko.
10.50val jau gulejau ant stalo (apsirengus buvau ju marskinukus, su savo triusikeliais ir kojinem...tik ant galvos uzdejo kiepka ir ant koju). Labai bijojau , drebejau visa...anesteziologas pasake ileist vaistu, todel as apsvaigau...visu klausinejau ar as pabusiu, zliumbiau (tikriausiai juokingai atrodziau, mama 3 vaiku

). Na ir paskui pasake, kad jau migdo , uzdejo kauke ir as la bai greitai uzmigau

Atsibudau 11.40val, is kar springt seilem pradejau, todel verte ant sono...dar pagulejau kazkiek laiko ten po operacijos, bet nemiegojau, o vis stebejau visus kas ka daro

Na, o paskui perkele jau i mano lova, tiksliau ir pati bandziau padeti

nuveze i palata. Turejau gulet tik ant sono, seiliu ryt negalima, kalbet negalima. Laselines vare viena po kitos

Vakar visa diena valgyti norejau. Man leidzia 4 kartus i diena antibiotikus. Nakciai suleido nuo skausmo ir miegui.
Labai nesmgu bu vo daryti i basona...net vandeni slaugyte atsukus buvo

dar pagalvojau, kad kaip gerai, kad as vienuteje guliu
Siandien jau geriau...vaikstau, tik tokia apsvaigus esu, sunku dar. Nors ligonines maisto as nevalgau, bet pusrycius nusprendziau paragaut...bet nesugebejau

ir lyg nemalonu, lyg maiso kazkas. Vandenuka irgi negaliu gert...va kisieliaus atnese...nors as jo nemegstu ir negeriu niekad, bet jis man daug geriau suejo...isgeriau po truputuka viska
Tai va taip ir jauciuosi, dar ne visai atsigavus. Vaikinui pries mane dare operacija, tai jam kraujavo tik kelias valandas, o man visa diena ...jis daug geriau jauciasi nei as
Sake jokio fizinio kruvio negalima...nelabai isivaizduoju kaip as nenesiosiu savo mazu ir dar rankiniu vaiku...
Gal parasykite ko man dar negalima? Slaugyte sake ir seksintis negalima

O kiek laiko kazi negalima to viso kruvio?
O ka man geriau valgyti grizus namo?Garu puode ruosta maista tikriausia galima?
O va buljona sake ryt gydytojas galima bus, tai tas buljonas tik skystis, ar su morkom, bulvem, svogunaus...tik sutrintas?
Pirmiausiai sveikinu jau po visko
o siaip manau jautetes pakankamai sunkiai. Nes man tikrai lengviau buvo, jokiu basonu, jokiu spjaudykliu neprireike

pati laisvai i tulika ejau vakare, o suleidus vaistu nuo skausmo isvis atsigaudavau.

va salia palatos kaimyne gere taip pat antibiotikus dar, tai ji apsvaigus vaiksciojo, kaip kad jus.
Pagal ideja tai savo maziuku neturesit net noro paimti, kaip ir sexintis

, nes bent jau man trecia diena prasidejo labai sunku, baisiai skaudejo, nieko nesinorejo, lovoj pragulejau savaite.
Pora savaiciu negalima jokio kruvio
Del maisto tai mano 10dienu namie maistas buvo buljonas + dziuvesiai (i ji mirkyti). Nuo jogurtu, bulviu, bananu labai skaudedavo gerkle

o atrode toks nekaltas maistas. Jokios darzoviu kosytes nelindo absoliuciai. Ir garu puode viriau viska ir vistiek skaudejo. Mums ligoninej dar dave (spec su anginom) buljono su mesos kukuliais, tai jei jums lenda mesa pvz trinta, galit drasiai valgyt, tik gerai atvesinta ir neastria , nesuria, bet man niekas netiko tik buljonas ir dziuvesiai