Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 07, 13:05)
O kada jums numatoma operacija? Is tikruju patarciau neskaityti, nes prisiskaiciau ir labai bijojau. Siaip gi nereiskia, kad jums bus blogai...vaikinukas, kuri pries mane operavo-jautesi daug geriau nei as...jis sokinejo lovoj, kraujavo tik kelias valandas, draugus priiminejo, kalbet bande biggrin.gif Slauge sake, kad vis su juo ten kovoja. O mano organizmas siaip nusilpes, 3 mazi vaikai, du paskutiniai pametiniai, visos 3 cezario operacijos, tai ka noret is manes biggrin.gif O jums viskas bus tik gerai, pamatysit mirksiukas.gif

na turiu tris savaites dar iki operacijos, jei viskas bus ok smile.gif nes dabar su sukilusia angina lovoj guliu..
o neskaityt neįmanoma, nes baisiai smalsu kas ir kaip.. biggrin.gif
o prieš operaciją kokių raminamųjų duoda?
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2010 02 07, 16:42)
na turiu tris savaites dar iki operacijos, jei viskas bus ok smile.gif nes dabar su sukilusia angina lovoj guliu..
o neskaityt neįmanoma, nes baisiai smalsu kas ir kaip.. biggrin.gif
o prieš operaciją kokių raminamųjų duoda?

Sveikit greiciau smile.gif

Duoda nakciai raminamuju, kad ramiau miegoti smile.gif ryte gydytojui sakiau bijau, tai siule tabletike, bet kvaila, kad atsisakiau smile.gif maniau as labai stipri, o pati apsizliumbiau ant to operacinio stalo lotuliukas.gif Paskui ant to stalo anesteziologas pasake suleist ampule i vena, nes bijojau labai, vis klausiau ar nubusiu, tai galva apsvaigo-buvau kaip prislakus biggrin.gif Bet vis tiek bijojau lotuliukas.gif o uzmigau tai labai greit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 07, 18:38)
Sveikit greiciau smile.gif

Duoda nakciai raminamuju, kad ramiau miegoti smile.gif ryte gydytojui sakiau bijau, tai siule tabletike, bet kvaila, kad atsisakiau smile.gif maniau as labai stipri, o pati apsizliumbiau ant to operacinio stalo lotuliukas.gif Paskui ant to stalo anesteziologas pasake suleist ampule i vena, nes bijojau labai, vis klausiau ar nubusiu, tai galva apsvaigo-buvau kaip prislakus biggrin.gif Bet vis tiek bijojau lotuliukas.gif o uzmigau tai labai greit biggrin.gif

niu reiks pačiai, jei ką pasiprašyt, nes baimės tai bus pilnos kelnės blush2.gif
o po narkozės lengvai atsipeikėjot? nepykino? nes esu girdėjus, kad būna, kad ir vemia žmonės po narkozių, tai įdomu kaip tokiu atveju po anginos operacijos..
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2010 02 07, 20:13)
niu reiks pačiai, jei ką pasiprašyt, nes baimės tai bus pilnos kelnės blush2.gif
o po narkozės lengvai atsipeikėjot? nepykino? nes esu girdėjus, kad būna, kad ir vemia žmonės po narkozių, tai įdomu kaip tokiu atveju po anginos operacijos..

Atsipeikejau, pagal mane nesunkiai, bet visa diena buvau silpna, ko nepasakyciau apie vaikina, kuri pries mane operavo...tai gal cia skaitosi, kad sunkiai peikejausi, net nezinau g.gif Kad nepykintu-negalima seiliu prisiryti...as kai versdavausi ant kito sono-mane supykindavo, bet ne iki vemimo. Slauge sake, kad jei vemsiu-vaistu nuo pykinimo kazkokiu yra. Siaip sako, kad buna jog vemia ...

As is tikruju jau dziaugiuosi, kad viskas baigta, kad viskas praejo smile.gif ryt gal jau namo keliausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 06, 12:43)
Sveikutes,

As jau po visko.

10.50val jau gulejau ant stalo (apsirengus buvau ju marskinukus, su savo triusikeliais ir kojinem...tik ant galvos uzdejo kiepka ir ant koju). Labai bijojau , drebejau visa...anesteziologas pasake ileist vaistu, todel as apsvaigau...visu klausinejau ar as pabusiu, zliumbiau (tikriausiai juokingai atrodziau, mama 3 vaiku biggrin.gif ). Na ir paskui pasake, kad jau migdo , uzdejo kauke ir as la bai greitai uzmigau smile.gif Atsibudau 11.40val, is kar springt seilem pradejau, todel verte ant sono...dar pagulejau kazkiek laiko ten po operacijos, bet nemiegojau, o vis stebejau visus kas ka daro smile.gif Na, o paskui perkele jau i mano lova, tiksliau ir pati bandziau padeti smile.gif nuveze i palata. Turejau gulet tik ant sono, seiliu ryt negalima, kalbet negalima. Laselines vare viena po kitos smile.gif Vakar visa diena valgyti norejau. Man leidzia 4 kartus i diena antibiotikus. Nakciai suleido nuo skausmo ir miegui.
Labai nesmgu bu vo daryti i basona...net vandeni slaugyte atsukus buvo biggrin.gif dar pagalvojau, kad kaip gerai, kad as vienuteje guliu smile.gif

Siandien jau geriau...vaikstau, tik tokia apsvaigus esu, sunku dar. Nors ligonines maisto as nevalgau, bet pusrycius nusprendziau paragaut...bet nesugebejau sad.gif ir lyg nemalonu, lyg maiso kazkas. Vandenuka irgi negaliu gert...va kisieliaus atnese...nors as jo nemegstu ir negeriu niekad, bet jis man daug geriau suejo...isgeriau po truputuka viska bigsmile.gif

Tai va taip ir jauciuosi, dar ne visai atsigavus. Vaikinui pries mane dare operacija, tai jam kraujavo tik kelias valandas, o man visa diena ...jis daug geriau jauciasi nei as smile.gif

Sake jokio fizinio kruvio negalima...nelabai isivaizduoju kaip as nenesiosiu savo mazu ir dar rankiniu vaiku...
Gal parasykite ko man dar negalima? Slaugyte sake ir seksintis negalima biggrin.gif O kiek laiko kazi negalima to viso kruvio?

O ka man geriau valgyti grizus namo?Garu puode  ruosta maista tikriausia galima?
O va buljona sake ryt gydytojas galima bus, tai tas buljonas tik skystis, ar su morkom, bulvem, svogunaus...tik sutrintas?

Pirmiausiai sveikinu jau po visko 4u.gif

o siaip manau jautetes pakankamai sunkiai. Nes man tikrai lengviau buvo, jokiu basonu, jokiu spjaudykliu neprireike g.gif pati laisvai i tulika ejau vakare, o suleidus vaistu nuo skausmo isvis atsigaudavau. smile.gif va salia palatos kaimyne gere taip pat antibiotikus dar, tai ji apsvaigus vaiksciojo, kaip kad jus.

Pagal ideja tai savo maziuku neturesit net noro paimti, kaip ir sexintis blush2.gif , nes bent jau man trecia diena prasidejo labai sunku, baisiai skaudejo, nieko nesinorejo, lovoj pragulejau savaite.

Pora savaiciu negalima jokio kruvio

Del maisto tai mano 10dienu namie maistas buvo buljonas + dziuvesiai (i ji mirkyti). Nuo jogurtu, bulviu, bananu labai skaudedavo gerkle blink.gif o atrode toks nekaltas maistas. Jokios darzoviu kosytes nelindo absoliuciai. Ir garu puode viriau viska ir vistiek skaudejo. Mums ligoninej dar dave (spec su anginom) buljono su mesos kukuliais, tai jei jums lenda mesa pvz trinta, galit drasiai valgyt, tik gerai atvesinta ir neastria , nesuria, bet man niekas netiko tik buljonas ir dziuvesiai doh.gif
Atsakyti
chiuncia, ju mesa man nelabai praeina, nes ji tokia sausoka ir nesakyciau, kad sutrinta kaip kudykiui...bulviu kose gerai eina, banana suvalgiau net visa, jogurtai tikrai ne visi, dar morku siandien trintu su bulviu kose valgiau, darzoviu sriubyte. Ir nuskausminamu nuo vakar dienos dar neprasiau...skaudena kai rytju ar kalbu, bet kai tyliu-nieko nejauciu smile.gif)
As ir kavos isgeriu is aparato atsaldytos wink.gif
Labai desros noriu...vyro slapiankos uzsiprasiau, bet gal neverta ka?

Fiziskai as jauciuosi siandien labai gerai smile.gif namo neisleido del mazu vaiku...0 ir temperaturos va turiu 37.3...
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 08, 16:48)
chiuncia, ju mesa man nelabai praeina, nes ji tokia sausoka ir nesakyciau, kad sutrinta kaip kudykiui...bulviu kose gerai eina, banana suvalgiau net visa, jogurtai tikrai ne visi, dar morku siandien trintu su bulviu kose valgiau, darzoviu sriubyte. Ir nuskausminamu nuo vakar dienos dar neprasiau...skaudena kai rytju ar kalbu, bet kai tyliu-nieko nejauciu smile.gif)
As ir kavos isgeriu is aparato atsaldytos wink.gif
Labai desros noriu...vyro slapiankos uzsiprasiau, bet gal neverta ka?

Fiziskai as jauciuosi siandien labai gerai smile.gif namo neisleido del mazu vaiku...0 ir temperaturos va turiu 37.3...

Jei tik lenda, tai ir valgykit, tik neskubant ir po biskiuka, kad nevargint gerkles, vistiek ryjimas vyksta, judinasi viskas ten, o reiktu labiau ramybes. Nu jo, kur dave vistiena malta, tai man irgi nelindo, bet kukuliukai sriuboj ten kitokie buvo, kiaulienos gal, tai normaliau. bet tik antra diena, o jau trecia nebenurijau nieko is skausmo schmoll.gif nebent ikart po vaisttu suleidimo, kai jie suveikdavo, stengdavausi pavalgyt normaliau.
O siaip lasines state kasdien, tai nenusilpau per daug smile.gif o kaip kavos norejau doh.gif bet negeriau irgi apie 10dienu jos, nes ligoninej is aparato nesinorejo, man ji sintetine labai, o namie siaip negeriau nes bijojau, kad skaudes blink.gif nes man kaip dabar suprantu buvo truputi ir komplikacija, labai skaudedavo ausis, net labiau nei pacia gerkle, todel tas valgymas ir gerimas namie budavo didele kancia verysad.gif
Atsakyti
Kaip idomu...man va ausis pradejo skaudet...tiksliau skausmas i ausis pradejo eiti...paprasiau dabar nesenai, kad suleistu analgina-praejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 08, 19:20)
Kaip idomu...man va ausis pradejo skaudet...tiksliau skausmas i ausis pradejo eiti...paprasiau dabar nesenai, kad suleistu analgina-praejo g.gif

kaip aš jums pavydžiu, kad jau ta operacija praeity.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2010 02 08, 23:30)
kaip aš jums pavydžiu, kad jau ta operacija praeity.. ax.gif

Pati sau pavydziu smile.gif O jums linkiu, kad viskas kuo lengviau praeitu smile.gif

Gal siandien jau mane namucio paleis g.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 08, 19:20)

Kazkur skaiciau, kad jei ausis paskui skauda(nors siaip gi ten viskas labai surista), tai jau gaunasi kazkokia komplikacija, gal ir nezymi, spec gydymo nereikia, tik siaip nemalonu, nes man ypac skaudedavo valgant ir geriant, net kai vaistu budavau isgerus blink.gif
Atsakyti
Sveikos, man tai ausyte viena skaudejo kai jau is ligonines isejau ir kai gijimas prasidejo, bet gydytojas sake kad viskas cia normalu. Kadangi buvo suerzinti nervai operacijos metu tai ir skauda. Praejo. O fizinio kruvio (bent man tai prisake gydytojas kai namo istase) negalima dvi savaites, jokio sexi smile.gif nieko sunkiai kelti, lankstytis, sportuoti..ir t.t. Negalima todel, kad gali zaizdos pradeti kraujuoti, o ta kraujavima namuose jau nesustabdysi.
Na bent jau man taip buvo prisakyta.

Dziaugiuosi uz tas kurioms si operaciaj jau praejo, linkiu greitai sveikti 4u.gif
Man jau visa tai praeitij. Gailiuosi tik vieno..kad anksciau nesiryzau operuotis. Kazkur girdejau, kad juo jaunesnis zmogus uo lengviau pernesa ta operacija.
Atsakyti