Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

Siandien ausies kaip ir neskauda, bet nuo vakar ryziai gerklej uzstrigo....bandziau su farsu prastumti dabar, tai farsas uzstrigo vienoj pusej doh.gif Zinau, kad negalima tikriausia tokiu dalyku valgyti, bet as negaliu be maisto unsure.gif

Jau ir kalbet siandien tik truputuka skauda smile.gif vakar be vaistu, siandien irgi be ju kol kas...tik tas uzstriges farsas nervina doh.gif

Del fizinio kruvio...lankstausi, ir apsitvarkau ir 13kg pakilnoju....kitos iseities neturiu doh.gif seima didele...3 vaikai smile.gif

Sako tonziles tai atauga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2010 02 12, 14:52)
Siandien ausies kaip ir neskauda, bet nuo vakar ryziai gerklej uzstrigo....bandziau su farsu prastumti dabar, tai farsas uzstrigo vienoj pusej doh.gif  Zinau, kad negalima tikriausia tokiu dalyku valgyti, bet as negaliu be maisto unsure.gif

Jau ir kalbet siandien tik truputuka skauda smile.gif vakar be vaistu, siandien irgi be ju kol kas...tik tas uzstriges farsas nervina doh.gif

Del fizinio kruvio...lankstausi, ir apsitvarkau ir 13kg pakilnoju....kitos iseities neturiu doh.gif seima didele...3 vaikai smile.gif
Sako tonziles tai atauga unsure.gif

Na zinokit siulyciau nepersistengt tiek su valgymu, tiek su namu ruosa unsure.gif bent pora savaiteliu reiktu ramumos, nes paskui gali tekt vel is naujo gydytis, nesugrius tie namuciai peer tiek laiko, o ir pagalbos vistiek is ko nors galit paprasyt.

Beje, gydytojas sake, kad pirmomis dienomis NEGALIMA ir prie puodu stovet nono.gif kad garai neisgarintu gerkles, vel gi del kraujavimo gresmes unsure.gif

o del maisto jau geriau arbatytem bandyti nustumti, nei maistu mirksiukas.gif
Atsakyti
mane gelbedavo maisto smulkintuvas, trindavau tiek sriubas, tiek kitoki maista smulkindavau iki tyreles mases. Vaizdas gal ir ne visada geras budavo, bet skonis nuo to nenukescia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na o mane kai po operacijos isleido,tai nieko panasaus nei apie puodus,nei apie kilnojimus nieko nesake. schmoll.gif bet as ir pati kokias dvi savaites nieko nenorejau g.gif Ir nors po operacijos praejo daugiau kaip metai,ausies maudimas ir siaip nemalonus pojutis kartojasi daznai.Tik va galiu pasigirti,kad su gerklem ir slogom kaip ir baigta.Sirgau sloga gal tik koki karta per ta laika. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nostalgija: 15 vasario 2010 - 20:54
Labas vakaras visoms, gal kas galetumete patarti gera LOR gydytoja Klaipedoje privaciai?
Atsakyti
dekui merginos uz gerus patarimus,butinai perduosiu savo mamai,nes mano sese i metus bent 10 kartu serga angina unsure.gif o operacijos nedaro-sako jei nesusirgsi daugiau nei 14,nieko nebus,nors pati nori unsure.gif

sveikit visos ir laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 02 16, 18:10)
dekui merginos uz gerus patarimus,butinai perduosiu savo mamai,nes mano sese i metus bent 10 kartu serga angina unsure.gif o operacijos nedaro-sako jei nesusirgsi daugiau nei 14,nieko nebus,nors pati nori unsure.gif

sveikit visos ir laikykites 4u.gif

14 kartu blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif visiska nesamone ax.gif tai kas menesi sirgt visus metus reik doh.gif kas per gydytojas jus konsultuoja? ar cia pati mama taip nusprende blink.gif siaip jei per metus 3-4 k sergama pulinga angina ir be antibiotiku neapseinama, jau operuoja tikrai.
jei ten ta angina, tik gerkles paperstejimas/paraudimas, tada nezinau gal ir 14 kartu reikia karsta.gif hihihi.gif pati su tuo nesusiduriau, nes man buvo letinis tonzilitas visada, o paskutiniu metu suaktyvejes matyt.
Atsakyti
QUOTE(cheery @ 2010 02 07, 12:17)
vajetaus.. blink.gif dar labiau pradedu nelaukt tos dienos, kai man pjaus.. unsure.gif

ir man baimes pilnos kelnes jau... blush2.gif o dar visas menuo laukimo doh.gif blush2.gif
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif
skaitinejau jusu temele, nes ir as jau be anginos, siandien 6 diena thumbup.gif , bet neitin gerai jauciuos, manes nemigde, tik papurske (uzsalde) unsure.gif , nes man didelis streptokoku kiekis buvo ir jau sanarius skaudejo huh.gif tai greit nutariau po skalpeliu kaip sakant , bet nesigailiu istversiu, tik va siandien abu ausis taip skauda...atrodo dega...i be vaistuku nei dienos, diklaka leidzia namuose doctor.gif huh.gif
maistukas viskas trinta, jau visi tie jogurtai ir varskytes pabodo, sandien bandziau darzoviu valgyt bet neitin kaip sekes, viena puse man uzdegino ti biski maziau skauda, o kita tai baisokai. sunkiausi buna rytai, ta biaju as ju, nes atsibundi nuo skausmo, kai tik noi nuryt seiles verysad.gif bet nieko tikiuos greit pagyt ir kitoms to linkiu victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2010 02 17, 19:41)
ir man baimes pilnos kelnes jau...  blush2.gif  o dar visas menuo laukimo  doh.gif  blush2.gif

Na, baime jausti yra normalu, tik neisivaryk sau streso. As irgi labai bijojau, o viskas praejo ir liko tik rezultatas, kuriuo esu patenkinta smile.gif

Nesijaudink, ateis ir praeis ta operacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2010 02 17, 19:41)
ir man baimes pilnos kelnes jau...  blush2.gif  o dar visas menuo laukimo  doh.gif  blush2.gif

manau tokiais atvejais maziau skaitinek wink.gif , nebent del maistelio ir kas galetu pagelbet, nes paksui ir bijosi kai pasakys kad kraujavo para, nesnekejo ilgai ir pan.. doh.gif g.gif man pries operacija jau palatoj prigazdino, kad sedejau prikandus lupa doh.gif , o atvaziavus buvau be baimes, tai kad nusiteik ir maziau blogu minciu i galvele dek, istverem mes istversi ir tu tik sveikimas keleta dieneliu ten keleta dieneliu cia thumb_yello.gif
Atsakyti
sveikutes. pagaliau ir as pribrendau tam reikalui rolleyes.gif kovo 2 eisiu atsakimu pas LORa,eme kraujo ir paseli.
angina geriausia ir vienintele drauge nuo vaikystes. Labaisiai paskatino pagaliau susiimt sanariu skausmai,nors pats jegu žydėjimas o skausmai kaip pas kokia pensininke. biggrin.gif o ir vaika galiu uzkrest.
tik as labai nenoriu ligoninei gulet,nes namie mazas vaikas,noriu jau kita diena po operacijos grizt namo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kritike7: 18 vasario 2010 - 17:45