Įkraunama...
Įkraunama...

Angina

papasakokit kaip po operacijos, nes 23 diena operuoja mergaite, salins angina, o po jos, kai ji atsigaus, as ruosiuosi gultis, nes kankinames abi siaubingai, net nepasakosiu, nes kas turi sia beda puikiai viska zino doh.gif bet as labai bijau, mergaitei operavo adenoidus prie 2 metus, nejaute, neatsimena nieko, o as taip bijau, bet reikia nes per metus 5-6 kartais antibiotiku, ir dar daugiau kartais doh.gif
Atsakyti
per operacija tikrai nieko nejauti biggrin.gif nes bendra narkoze buvo. visi dziaugsmai atsibudus prasideda rolleyes.gif ligonineje leisdavo nuskausminamuosius, tai kad visas ok buvo. dar lasaline state du kart dienoj. bet visteik buvo sunku valgyt, gert ir kalbet. namuose liko Nimesilis, kuris bent jau man nelabai padeda schmoll.gif tai ir geriu per kancias. o gert ir valgyt reikia, kitaip jegu nebus ir blogai gis. savaite po operacijos reikia labai save saugot, jokio fizinio kruvio, maudyniu, saules, labai ziureti maista.
siandien man 4 diena po operacijos. savijauta kaip sergant angina - slipna, maudzia visa kuna, skauda gerkle. bet tai laikina 4u.gif
Atsakyti
na, issikankinsi ir bus gerai, as isvis tokia silpna tokiems dalykams, bijau visko, bet zinau, kad reikia, nes daznai sergu..imunitetas nukrites, biski kas ir opa, o kada paleidzia namo?vaikiukus tai ta pacia diena, o suauge irgi gali namo vaziuoti namo?nevemei po narkozes?
Atsakyti
Kiek dienų laiko ligoninėj?
Aš tai tik žinau,kad prašysiu palikt kateterį,tiksliau perstatyt į kitą vietą,nes jei skaudės,kaip sergant angina-nevalgysiu vėl 1-1,5 sav.tai bent pavažinėsiu į Sanariškes susilašint gliukozės ir fiziologinio porą kart dienoj.
Atsakyti
vaikai po adenoidu operacijos vaziuoja namo ta pacia diena. kazin ar po tonziliu salinimo op. paleistu..... unsure.gif mane operavo antradieni, paleido ketvirtadieni. vemimas priklauso nuo organizmo. mano spaudimas buvo labai zemas, ilgai budinejau po narkozes, prisiryjau kraujo, tai ir isvemiau blush2.gif
kiek zinau, po operacijos vistiek reikes stiprinti organizma, nes nebera pagrindinio saugiklio nuo bacilu. mano brolis sako - jei jau serga, is karto plauciu uzdegimu. bet nors laaabai retai. o angina kartodavosi po n kartu per metus doh.gif
Atsakyti
Magnifique, paprastai laiko dvi paras, trečią dieną paleidžia. Su kiekviena diena jausiesi vis geriau, manau gliukozės susileisti nereiks biggrin.gif man asmeniškai skaudėjo visą savaitę. Tik aštuntą dieną be vaistų galėjau būti. Būdavo taip, per skausmus sugeriu vaistus, po penkių minučių iškart pojūtis, kaip skausmas dingsta, tada varai, skubini valgyti biggrin.gif o tada po keturių valandų, tiek laiko veikia vaistai, jauti, kaip skausmas vėl ateina, vėl užgula skausmingai ausis....man buvo išrašyta gerti po tabletę DOLMEN du kartus per dieną, bet aš gėriau po puse keturis kartus. Man pusės užtekdavo, kad skausmą nuimtų, užtat galėjau pavalgyti keturis kartus.
Man dabar gerklė vis tiek yra jautri vieta. Ir paperšti, ir paskauda. Bet džiaugiuosi, kad atsikračiau nuolatinės temperatūros thumbup.gif užtat jaučiuosi daug žvalesnė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 08 06, 22:48)
Magnifique, paprastai laiko dvi paras, trečią dieną paleidžia. Su kiekviena diena jausiesi vis geriau, manau gliukozės susileisti nereiks  biggrin.gif  man asmeniškai skaudėjo visą savaitę. Tik aštuntą dieną be vaistų galėjau būti. Būdavo taip, per skausmus sugeriu vaistus, po penkių minučių iškart pojūtis, kaip skausmas dingsta, tada varai, skubini valgyti  biggrin.gif  o tada po keturių valandų, tiek laiko veikia vaistai, jauti, kaip skausmas vėl ateina, vėl užgula skausmingai ausis....man buvo išrašyta gerti po tabletę DOLMEN du kartus per dieną, bet aš gėriau po puse keturis kartus. Man pusės užtekdavo, kad skausmą nuimtų, užtat galėjau pavalgyti keturis kartus.
Man dabar gerklė vis tiek yra jautri vieta. Ir paperšti, ir paskauda. Bet džiaugiuosi, kad atsikračiau nuolatinės temperatūros  thumbup.gif  užtat jaučiuosi daug žvalesnė  drinks_cheers.gif

Matai,aš JOKIŲ vaistų nuo skausmo negaliu vartot daugiau,nes ir taip vartoju maximalią dozę (ir dar virš maximalios) kasdien,dėl kitos savo lėtinės ligos.Todėl iš geriamų aš jokių faktiškai negaliu vartot.Kasdien geriu tabletes ir jei vis tiek skauda-leidžiuosi.Tai man įdomu,kad bus po operacijos,kai grįšiu namo,nes gert jokių vaistų negalėsiu.O man gerklę labai skauda vien po LORistės pakrapštymo.Tada nevalgau 2-3 dienas.Tiesiog negaliu per tokį skausmą valgyt.Tai aišku žiūrėsiu,koks skausmas po op bus.
Atsakyti
oho unsure.gif na kažkokius nuskausminamuosius vis tiek teks vartot. Nes atvira žaizda, skaudės ir nevalgant unsure.gif ir nepaguosiu - skauda labai: man ir ausis labai skaudėjo, žodžiu, visa galva ištindavo. o leidžiami vaistai tik geriau, jei yra galimybė susileisti. Beje, tie nuskausminamieji visi yra priešuždegiminiai, todėl numuša temperatūrą. O ji be vaistų man užkildavo iki kokių 37.8. Bet kiekvienas atvejis individualus, todėl nereikia klausyt kaip kam buvo. Aš per tuos skaitymus sau baimių tik įsivariau, o realiai buvo viskas žymiai paprasčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 06 rugpjūčio 2010 - 23:17
QUOTE(markse @ 2010 08 07, 00:15)
oho  unsure.gif  na kažkokius nuskausminamuosius vis tiek teks vartot. Nes atvira žaizda, skaudės ir nevalgant  unsure.gif  ir nepaguosiu - skauda labai: man ir ausis labai skaudėjo, žodžiu, visa galva ištindavo. o leidžiami vaistai tik geriau, jei yra galimybė susileisti. Beje, tie nuskausminamieji visi yra priešuždegiminiai, todėl numuša temperatūrą. O ji be vaistų man užkildavo iki kokių 37.8. Bet kiekvienas atvejis individualus, todėl nereikia klausyt kaip kam buvo. Aš per tuos skaitymus sau baimių tik įsivariau, o realiai buvo viskas žymiai paprasčiau.

Tai va,būtent priešuždegiminių nuskausminamųjų man ir negalima.Galiu tik gert 2 tabletes per dieną,kokias geriu (daug stipresnes už visokius ibuprofenus) ir 1 dozę dar susileist galiu.Susileist galimybių turiu.Todėl man kateteris dar ir praverstų,nes pirmiausiai su skausmu gerklės,kaip prieš tai minėjau,ilgai nevalgau,todėl išsekimas pas mane labai greitas,o kitas dalykas-man badytis nereiktų.Tuos vaistus,kur dabar leidžiuosi galima į lašelinės butelį suleist,nes dabar,tai šlaunį badausi (galiu leistis tik į vieną,nes kita skausminga labai ilgai lieka po injekcijų)
Atsakyti
Magnifique, gal gal vartojami vaistai padės unsure.gif na žodžiu, sėkmės 4u.gif kada čia ta operacija? unsure.gif dabar tokie karščiai, kad ir be operacijų silpna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(markse @ 2010 08 07, 00:46)
Magnifique, gal gal vartojami vaistai padės  unsure.gif na žodžiu, sėkmės  4u.gif  kada čia ta operacija?  unsure.gif  dabar tokie karščiai, kad ir be operacijų silpna  doh.gif

Aš tik pas LOR eisiu 26d. bet tikiuosi,kad sugebės ji man operaciją rugsėjį suveikt,vėliausiai spalį.Žiemą operuotis nenoriu.Dabar,mirčiau-nesioperuočiau. doh.gif doh.gif Toks tvankumas,operacinėse numirt dabar galima,ten ventiliacijos sistemos nėra,kad per ją bakterijų neprieitų.Patikėkit manim,ten ir žiemą žiauriai karšta,apie vasarą-geriau patylėsiu doh.gif doh.gif
Atsakyti
eik sau, paskaicius as jau visai bijau, geriau jau antib kelis akrt per metus, nes siaubingai bijau doh.gif 4u.gif
Atsakyti