
Klausimų lavina: O kaip tą mėsą marinuojate? Pvz., marinuojant mėsą majoneze, tai ją reikia supjaustyti, išdaužyti, įtrinti prieskoniais ir tada dėti į majonezą? Kiek to majonezo turi būti, kad mėsa plaukiotų ar tik, kad būtų aptepta? Tada pašauti į šaldytuvą parai? O kai jau ruošiesi kepti, tai gerai tą maojonezą nuo mėsos nugramdyti ar palikti tiek, keik yra? Kuo skiriasi marinavimas majoneze ir pomidorų padaže? Ačiū

QUOTE(aisvyde @ 2008 02 05, 18:50)
Klausimų lavina: O kaip tą mėsą marinuojate? Pvz., marinuojant mėsą majoneze, tai ją reikia supjaustyti, išdaužyti, įtrinti prieskoniais ir tada dėti į majonezą? Kiek to majonezo turi būti, kad mėsa plaukiotų ar tik, kad būtų aptepta? Tada pašauti į šaldytuvą parai? O kai jau ruošiesi kepti, tai gerai tą maojonezą nuo mėsos nugramdyti ar palikti tiek, keik yra? Kuo skiriasi marinavimas majoneze ir pomidorų padaže? Ačiū 

as isprieskoniuoju mesyte pamusta ir marinuoju kefyre.

QUOTE(deivis2005 @ 2007 02 18, 13:26)
As taip pat visada mesa musu idejus i maisiuka,geriausia i tinka nuo cukraus pakelis

QUOTE(pandora2006 @ 2008 02 05, 18:52)
O kuo skonis skiriasi nuo marinuotos majoneze? Kiek kefyro pilti?

QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 06, 02:12)
As taip pat visada mesa musu idejus i maisiuka,geriausia i tinka nuo cukraus pakelis 

o kam maisiuke ?skonis geresnis ar kas buna

Nu kiek cia idomiu receptu! Ir as savo parasysiu. Vadinu ji "karalisku karbonadu"
Paimu kiaulienos nugarine (tokius didesnius gabaliukus, kur su trupuciuku lasunuku, nes vyras labai megsta
). Lengvai pamusus, pabarsatau prieskoniukais, kas megsta gali ir cesnaku susmulkintu pabarstyti. Kol mesyte marinuojasi, keptuveje apkepinu smulkai supjastytus svogunus ir pievagrybius. Po to sumaisau miltus ir dziuveselius, ir juose pavolioju mesyte, aisku su plaktu kiausiniu, du kartus. Mesyte dedu kepti i keptuve, kai apskrusta viena puse, perverciu ir ant tos puses dedu: pakepintus svogunus su pievagrybiais, zalius konservuotus zirnelius, viska patepiu majonezu ir apibarstau tarkuotu suriu. Keptuve uzdengiu dangciu. Dar pakepinu kokias 5 min. O po to tiesiai visa sita grozi ant lekstes, ir mesyte sultinga ir tas visas "idaras" irgi super iskepa. Ir laiko mazai viskas uzima, apie 20 min.
Is esmes, jeigu kas nevalgo grybu, gali ka nors kita ideti
SKANAUS!

Paimu kiaulienos nugarine (tokius didesnius gabaliukus, kur su trupuciuku lasunuku, nes vyras labai megsta

Is esmes, jeigu kas nevalgo grybu, gali ka nors kita ideti

SKANAUS!

QUOTE(Otina @ 2008 02 06, 20:38)
Na aš niekaip su džiūvėsėliais nesusidraugauju, man visi kepsniai jais apvolioti galima sakyti prisvyla, o jei neprisvyla, tai baisu, kad dar neiškepė. Tai kepu tik vištieną taip, kiaulienai gi vis tiek daugiau laiko reiki iškept, ar aš klystu? 

man su džiuveseliais daug skaniau
QUOTE(SANTA @ 2008 02 06, 17:24)
Labai plonai issimusa,gaunasi karbonadas per visa keptuve

QUOTE(SANTA @ 2008 02 06, 19:24)
Mėsytė būna sultingesnė, nes jos sultys neišsitaško, o atgal į ją susigeria

QUOTE(Limcamca @ 2008 02 07, 19:14)
Super patarimas-isbandziau..

