Įkraunama...
Įkraunama...

Karbonadas

aciu mamytes,uz receptus.Man cia labai patinka pasiskaitineti. 4u.gif
Atsakyti
Klausimų lavina: O kaip tą mėsą marinuojate? Pvz., marinuojant mėsą majoneze, tai ją reikia supjaustyti, išdaužyti, įtrinti prieskoniais ir tada dėti į majonezą? Kiek to majonezo turi būti, kad mėsa plaukiotų ar tik, kad būtų aptepta? Tada pašauti į šaldytuvą parai? O kai jau ruošiesi kepti, tai gerai tą maojonezą nuo mėsos nugramdyti ar palikti tiek, keik yra? Kuo skiriasi marinavimas majoneze ir pomidorų padaže? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2008 02 05, 18:50)
Klausimų lavina: O kaip tą mėsą marinuojate? Pvz., marinuojant mėsą majoneze, tai ją reikia supjaustyti, išdaužyti, įtrinti prieskoniais ir tada dėti į majonezą? Kiek to majonezo turi būti, kad mėsa plaukiotų ar tik, kad būtų aptepta? Tada pašauti į šaldytuvą parai? O kai jau ruošiesi kepti, tai gerai tą maojonezą nuo mėsos nugramdyti ar palikti tiek, keik yra? Kuo skiriasi marinavimas majoneze ir pomidorų padaže? Ačiū 4u.gif

as isprieskoniuoju mesyte pamusta ir marinuoju kefyre. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deivis2005 @ 2007 02 18, 13:26)
vot ir ne  lotuliukas.gif mesa musa ideje i maiseli  mirksiukas.gif

As taip pat visada mesa musu idejus i maisiuka,geriausia i tinka nuo cukraus pakelis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pandora2006 @ 2008 02 05, 18:52)
as isprieskoniuoju mesyte pamusta ir marinuoju kefyre.  mirksiukas.gif

O kuo skonis skiriasi nuo marinuotos majoneze? Kiek kefyro pilti?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 02 06, 02:12)
As taip pat visada mesa musu idejus i maisiuka,geriausia i tinka nuo cukraus pakelis rolleyes.gif


o kam maisiuke ?skonis geresnis ar kas buna g.gif
Atsakyti
Nu kiek cia idomiu receptu! Ir as savo parasysiu. Vadinu ji "karalisku karbonadu" biggrin.gif

Paimu kiaulienos nugarine (tokius didesnius gabaliukus, kur su trupuciuku lasunuku, nes vyras labai megsta bigsmile.gif ). Lengvai pamusus, pabarsatau prieskoniukais, kas megsta gali ir cesnaku susmulkintu pabarstyti. Kol mesyte marinuojasi, keptuveje apkepinu smulkai supjastytus svogunus ir pievagrybius. Po to sumaisau miltus ir dziuveselius, ir juose pavolioju mesyte, aisku su plaktu kiausiniu, du kartus. Mesyte dedu kepti i keptuve, kai apskrusta viena puse, perverciu ir ant tos puses dedu: pakepintus svogunus su pievagrybiais, zalius konservuotus zirnelius, viska patepiu majonezu ir apibarstau tarkuotu suriu. Keptuve uzdengiu dangciu. Dar pakepinu kokias 5 min. O po to tiesiai visa sita grozi ant lekstes, ir mesyte sultinga ir tas visas "idaras" irgi super iskepa. Ir laiko mazai viskas uzima, apie 20 min.

Is esmes, jeigu kas nevalgo grybu, gali ka nors kita ideti tongue.gif

SKANAUS! thumbup.gif
Atsakyti
Na aš niekaip su džiūvėsėliais nesusidraugauju, man visi kepsniai jais apvolioti galima sakyti prisvyla, o jei neprisvyla, tai baisu, kad dar neiškepė. Tai kepu tik vištieną taip, kiaulienai gi vis tiek daugiau laiko reiki iškept, ar aš klystu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otina: 06 vasario 2008 - 19:39
QUOTE(Otina @ 2008 02 06, 20:38)
Na aš niekaip su džiūvėsėliais nesusidraugauju, man visi kepsniai jais apvolioti galima sakyti prisvyla, o jei neprisvyla, tai baisu, kad dar neiškepė. Tai kepu tik vištieną taip, kiaulienai gi vis tiek daugiau laiko reiki iškept, ar aš klystu?  g.gif

man su džiuveseliais daug skaniau
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2008 02 06, 17:24)
o kam maisiuke ?skonis geresnis ar kas buna  g.gif

Labai plonai issimusa,gaunasi karbonadas per visa keptuve blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2008 02 06, 19:24)
o kam maisiuke ?skonis geresnis ar kas buna  g.gif


Mėsytė būna sultingesnė, nes jos sultys neišsitaško, o atgal į ją susigeria bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 02 07, 19:14)
Mėsytė būna sultingesnė, nes jos sultys neišsitaško, o atgal į ją susigeria  bigsmile.gif

Super patarimas-isbandziau.. mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti