Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai tik su nuotraukomis

O man irgi keistai su tais blynais rolleyes.gif Pirmus tris kartus kepiau, viskas puikiai pavyko, valgėm net ausys linko, o paskutiniai du kartai nevykę ir nesuprantu ką negerai dariau, atrodo viską taip pat kaip pirmus kartus g.gif Kaip ir ingridukui blynų apverst neina, viduj neiškepa, keptuvėj marmalynė blush2.gif doh.gif Sakiau bandysiu dar kada, tik keista kad pirmus kartus puikiai pavyko, o kitus ne...
Atsakyti
Vakar kepiau bandeles su kepinta sonine smile.gif
Laaaaabai patiko smile.gif
Receptas is cia: http://www.forellesr...page-1#comments
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavuum: 05 spalio 2011 - 09:52
QUOTE(Orkinta @ 2011 08 24, 17:17)


lb patiko Jusu sulineliai 4u.gif

QUOTE(Ulė @ 2011 09 09, 10:40)
Ryžių kotletai su sūriu


irgi pasirode naujiena, bandysiu pagaminti rolleyes.gif
Papildyta:
Sveikuoliu bandeles
user posted image

user posted image

Recepta sukuriau is bendro virtuves turto ir receptu ivairoves.

mazdaug miltu 2-3 stiklines, stikline kefyro, puse stiklines vandens, kiausinis, druska,
is pakeliu supyliau is akies ~100- 200gr. kmynai, lino semenu ir sezamo seklos, saulegrazos, moliugu seklos, zodziu visko pridejau ko turejau.. ir kepiau 35min...
Vyras liko patenkintas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 10 05, 11:40)

Sveikuoliu bandeles


ir jokių kildinimo priemonių g.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 10 05, 13:00)
ir jokių kildinimo priemonių  g.gif

jokiu schmoll.gif manau nuo kefyro viskas 4u.gif
Atsakyti

Sveikuoliu bandeles

Mieliu ar raugo nereikia?Jei ne,tai kokios konsistencijos bandutes gaunasi-nera kietosarba labai susileidusios?Aciu
Atsakyti
Laba visoms smile.gif

su tešla dirbti man ooooooi kaip nilabai ax.gif ,bet šiandien kažkas cinkt į galvą blink.gif ir ėmiausi darbo su mieline namine tešlike biggrin.gif

taaaaip senai mano šeimos ir mano valgyti čeburekai bigsmile.gif aš dariau su grybais pačių rinktais,taigi;

Tešla

500 gr. miltų (aš dėjau tol kol tešla nelipo prie rankų,bet pradžiai tiek kiek parašyta)
30 gr mielių (dėjau šaldytų)
2 kiaušiniai
1 stiklinė šiltoko vandens (dėl mielių)
druska

Įdaras


miško grybai ~ 400 gr (nesvėriau kiek išsitraukiau iš kameros,bet maždaug tiek)
gera galva svogūno
didelė morka
kotletų prieskoniai
česnako skiltelė
2 šaukštai grietinės
druska
100 gr maždaug šviežių lašinukų
100 gr vištos filė (aš užsilikusį kameroj gabaliuką radau,gali būti ir kitokia vištos mėsytė)

Gamyba

mieles ištirpdom nurodytam kiekį vandenio supilam į miltus,dedam kiaušinius,druską ir darom tešlytę,miltau dar dadėjau nei nurodyta,kad netaip liptų prie rankų,padarius tešlą ir užkloję indą dedame ,kad pakiltų.

grybus,filė ir lašinukus sumalame ir į keptuvę kepti(su trupučiu aliejaus) maždaug apie 15 min..sutarkuojame morką,supjaustom svogūną ir dedame į kitą keptuvę kepti su aliejumi (kepiau atskirai ,kad nesusviltų morka su svogūnu)kai apkepa sudedame į keptuvę su grybukais,įtarkuojame česnaką,sudedame prieskonius,druską.dar kepame apie 10 min.pabaigus kepti ir išjungus ugnelę dedame grietinę ir išmaišoma.

pasibarstom miltų ant stalo,imame tešlos gabaliuką iškočiojame nedidelės lėkštutės dydžio rutuliuką,dedame įdarą atšaldytą,užlenkiame ir su šakute uždarome kraštus.įkaitiname keptuvę su aliejumi dedame kepti ir

skanaus 4u.gif


user posted image

uždengus dubenį su čeburėkais iškeptais gaunasi tešla tokia minkšta ir šiek tiek tąsi 4u.gif vidurys sultingas gaunasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E*V.A: 05 spalio 2011 - 16:34
D.E*V.A.

patiko įdėja 4u.gif ,bet noriu paklausti,kaip tu šaldai mieles{gal naudoji šviežias}

pasidalink savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
aš perku jau šaldytas štai tokiasuser posted image čia turbūt visos jas žino ir laikau kameroj smile.gif tai tiek regna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 10 05, 13:04)
jokiu schmoll.gif  manau nuo kefyro viskas 4u.gif

bet iš pjūvio atrodo sukritusios ir drėgnos tokios, tai arba karštos buvo pjautos, arba trūko pakilimo. turbūt jei mielių būtų tai būtų iš vis gerai smile.gif
Atsakyti
Vištienos kepsnys

user posted image



Naudoju šlaunelių mėsą, mums daug skaniau nei krutinėlė smile.gif)

Šlaunelių mėsos
druskos,pipirų
česnako
krakmolo
kiaušinis

Šlaunelių mėsą pamarinuoti su prieskoniais ir česnaku, šiek tiek "pamušti peiliu" apvolioti į krakmolą ir kiaušinio plakinį, kepti keptuvėje iš abiejų pusių.


user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 10 05, 23:39)
bet iš pjūvio atrodo sukritusios ir drėgnos tokios, tai arba karštos buvo pjautos, arba trūko pakilimo. turbūt jei mielių būtų tai būtų iš vis gerai smile.gif

cia jos karstos, dar matosi kaip sviestukas sutirpes wub.gif wub.gif
Atsakyti