Laba visoms
su tešla dirbti man ooooooi kaip nilabai

,bet šiandien kažkas cinkt į galvą

ir ėmiausi darbo su mieline namine tešlike
taaaaip senai mano šeimos ir mano valgyti
čeburekai 
aš dariau su grybais pačių rinktais,taigi;
Tešla
500 gr. miltų (aš dėjau tol kol tešla nelipo prie rankų,bet pradžiai tiek kiek parašyta)
30 gr mielių (dėjau šaldytų)
2 kiaušiniai
1 stiklinė šiltoko vandens (dėl mielių)
druska
Įdaras
miško grybai ~ 400 gr (nesvėriau kiek išsitraukiau iš kameros,bet maždaug tiek)
gera galva svogūno
didelė morka
kotletų prieskoniai
česnako skiltelė
2 šaukštai grietinės
druska
100 gr maždaug šviežių lašinukų
100 gr vištos filė (aš užsilikusį kameroj gabaliuką radau,gali būti ir kitokia vištos mėsytė)
Gamyba
mieles ištirpdom nurodytam kiekį vandenio supilam į miltus,dedam kiaušinius,druską ir darom tešlytę,miltau dar dadėjau nei nurodyta,kad netaip liptų prie rankų,padarius tešlą ir užkloję indą dedame ,kad pakiltų.
grybus,filė ir lašinukus sumalame ir į keptuvę kepti(su trupučiu aliejaus) maždaug apie 15 min..sutarkuojame morką,supjaustom svogūną ir dedame į kitą keptuvę kepti su aliejumi (kepiau atskirai ,kad nesusviltų morka su svogūnu)kai apkepa sudedame į keptuvę su grybukais,įtarkuojame česnaką,sudedame prieskonius,druską.dar kepame apie 10 min.pabaigus kepti ir išjungus ugnelę dedame grietinę ir išmaišoma.
pasibarstom miltų ant stalo,imame tešlos gabaliuką iškočiojame nedidelės lėkštutės dydžio rutuliuką,dedame įdarą atšaldytą,užlenkiame ir su šakute uždarome kraštus.įkaitiname keptuvę su aliejumi dedame kepti ir
skanaus

uždengus dubenį su čeburėkais iškeptais gaunasi tešla tokia minkšta ir šiek tiek tąsi

vidurys sultingas gaunasi