Šykart gamino MB 

 bet neatsilaikiau nenufotografavus  

 aišku ir sau pliusą dedu, labai gerą "tikrą" vištytę pas bobutę turguij nupirkau  
 
taigi kepėm vištą orkaitėje 
pagal Giedrių
Prieskoniais višta buvo ištrinta iš vakaro, ji svėrė 2,4kg. Naudojom puse didelės galvutės česnako, nubrauktas valgomas šaukštas druskos, geras šaukštelis grūstų juodųjų pipirų, džiovinto čiobrelio. Po odele, ypač ties krūtinėle buvo prikišta apie 2 nedideli šaukštai sviesto ( į sviestą įdėta smulkintų šviežių krapų ir šviežių petražolių). Taip višta šaldytuve stovėjo parą 

 Šiandien prieš kepant pora valandų palaikėm kambario temperatūroje. Vietoj citrusinių vaisių naudojom obuolius (nedideli obuoliukai, nulupti, išimtos sėklos, supjaustyti į 4-6 dalis). Kartą kepėm su apelsinais ir patingėjom nulupt jų odą, tai iš vidaus vištiena kur lietėsi su apelsinais turėjo kartumo. Visa kita vadovavomės pagal Giedriaus receptą. Ši višta buvo superinė  

  Odelė traški, o jau sultinga vištiena  

 Įdėjau paveikslėlyje kaip atrodo įpjovus  

 MB valgė vien krūtinėlę ir tiek mėgavosi, kad dar gyvenime tokios skanios nevalgė  

 Man blauzdelės buvo  
 
Šalia viščiuko bulvės kurios kepė kartu skardoje. Kitoje lėkštėje MB atskirai kepė virš vištos ant grotelių, "ale sveikesnės" pagal jį (tiesiog pasūdytos ir išteptos aliejumi). Mažiau sukepusios aliejuje, traškesnės, kaip su plutele.
O salotos tai svogūnų laiškai, salotų lapai, ridikėliai, pomidoras, paprika. Išspausta citrinos sulčių, lyvuogių aliejaus, truputis cukraus, druskos ir turkiškų prieskonių ( kaip tiksliai jie vadinasi nežinau, violetiniai, dažnai juos naudoja salotoms, arba tiesiog barsto ant svogūnų  

 ) Tokios gaivios irgi labai skanu buvo  

  Trumpai tariant MB gaminta vakarienė man patiko 

  pasiūliau gaminti dažniau