Lietinių blynų su dešrelėmis pyragas
Lietiniams blynams:
4 kiaušiniai;
puodelis (arbatą kur geriame) miltų;
Tas pats puodelis pieno;
druskos žiupsnelis;
Krapų šiek tiek.
VIską suplakiau blenderiu ir kepame.
Į iškeptus lietinius suvyniojame dešreles, nupjauname lietinio atsikišusius galus iki dešrelės. kadangi blynų išėjo 9, tai dešrelių sunaudota 9vnt.
Vieną lietinį pjauname pusiau ir taip gauname 18 vamzdelių iš lietinių su dešrele. Vamzdelius sustatome į kepimo indą ir užpilame paruoštą masę:
Mocarelos sūrio 250g;
Fermentinio sūrio 200g;
Pomidorų tyrės 200g;
Krapų saujelė;
Mėsos prieskoniai, vegeta, citrinpipiriai, malti juodieji pipirai;
4 kiaušiniai;
2 dideli šaukštai miltų;
Stiklinė pieno.
Viską sublenderiavau ir užpyliau ant dešrelių. Kepti 200-250 laipsnių orkaitėje apie puse valandos, gali tekti ir mažiau, jei indas ne toks aukštas kaip maniškis.
Baigiant kepti dar apibarsčiau fermentiniu tarkuotu sūriu (dar apie 100g) ir vienoje dalyje šiek tiek alyvuojių ir mėlynojo svogūno uždėjau, čia manasis gabaliukas, MB nemėgsta alyvuogių. Pjaustyti atvėsusį, kadangi labai jau valgyti norėjosi, tai karštą pjoviau, tai nelabai gražiai išsiima. Atvėsęs gražiau išsiima.
Papildyta:
QUOTE(Ryto saule @ 2011 08 18, 19:56)
oho, kokie sedevrai
Dėkui, viskas paprasta, elementaru, tik gal pateikimas kiek kitoks ir tiek

P.s Kitą kartą necituokite viso posto su nuotrauka, negalima berods šioje temoje