Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam po gimdymo

Man tai visada atrodė nerealu, kad maitinant krenta svoris. Man šiek tieknukrito kai baigiau maitinti.. blink.gif
Atsakyti
Vienoje mamytems skirtoje knygeleje perskaiciau, kad maitinancioms mamytems reikia TIK 400 kcal daugiau negu "normalioms", taigi deja pieno kombinatas neissprendzia svorio problemu ax.gif Man asmeniskai, jei nebuciau susiemusi dar maitindama buciau "graziai imitusi'' visa laika...
Atsakyti
Na aš tai valgiau laaabai daug tongue.gif Visą dieną užkandžiaudavau blink.gif Bet svoris buvo 45kg blink.gif O dabar truputį ataugo, bet daugiau nebenorėčiau, tačiau labiausia užknisa, kai nueini, kur į svečius visi krauna dvigubas porcijas, kad aš "atsigaučiau" verysad.gif Tipo, kuo storesnė - tuo sveikesnė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurinta @ 2005 02 25, 13:25)
Na aš tai valgiau laaabai daug tongue.gif Visą dieną užkandžiaudavau blink.gif Bet svoris buvo 45kg blink.gif O dabar truputį ataugo, bet daugiau nebenorėčiau, tačiau labiausia užknisa, kai nueini, kur į svečius visi krauna dvigubas porcijas, kad aš "atsigaučiau" verysad.gif Tipo, kuo storesnė - tuo sveikesnė g.gif

va va ir man tas pats, kol maitinau tai valgiau kiaura para, o svoris buvo 49kg, bet kai nustojau tai ir pradejo augti, o dar gimines padeda, nes as jiems baisiai atrodau, atseit nenorek atrodyt kai pana juk tu pagimdziusi moteris doh.gif sad.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas zinote kokia nors dieta maitinancioms mamytems.As dar maitinu ir noriu sulekneti 4u.gif .Isanksto dekui lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad maitinimo laikotarpiu joks dietologas nerekomenduoja laikytis dietos 4u.gif Manau uztektu atsisakyti saldumynu, kitu nereikalingu maisto produktu, is kuriu jokios naudos, daugiau vaisiu,d arzoviu - ir hey presto, kilogramai tirpsta! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GIEDRAMASI @ 2006 03 08, 22:57)
Sveikos, gal kas zinote kokia nors dieta maitinancioms mamytems.As dar maitinu ir noriu  sulekneti 4u.gif .Isanksto dekui lotuliukas.gif

Aš irgi maitinu, tai jokios dietos negaliu laikytis,tiesiog mažiau valgyk ir mažiau kaloringus produktus mirksiukas.gif o jei dar pasportuosi tai ir dietos nereikės laikytis biggrin.gif
Atsakyti
sveikos biggrin.gif labai stengiuosi,bet buna dienu kai neina atsitraukti nuo saldytuvo,vis kazko norisi. g.gif
Atsakyti
Tos kurioms "tirpsta kilogramai patys" tai ir neturi problemų. Aš tai skaičiuoju kalorijas- sunkiai sunkiai, pamažu pamažu, bet jau numečiau visus 22 nėštumo metu priaugtus kg. Aišku, pasiekus to, norisi atsikratyt ir likusių lašinių, užaugintų nuo gero gyvenimo. ax.gif Labai padėjo ir sportas- eidavau į sporto klubo užsiėmimus su . Mano pastebėjimais, ko negalima aryt- atsisakyt vakarinių valgymų, nes tada labai sumažėdavo pieno ir mažoji princesė taip šokdindavo, kad vyras griežtai uždrausdavo "visas dietas". Dar vienas pakankamai veiksmingas ir nelabai sudėtingas būdas , labai padedantis mesti svorį maitinant- labai labai griežtai save kontroliuot dėl "netyčinių užkandėlių" - jokių krimsnojimų, paragavimų tarp "pagrindinių patiekalų"- nesvarbu, kiek jų išeina, bet jei jau nori valgyt, tai sėsk ir valgyk normaliai, o ne kasnis po kasnio "nieko" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(2te @ 2006 03 10, 11:07)
Tos kurioms "tirpsta kilogramai patys" tai ir neturi problemų. Aš tai skaičiuoju kalorijas- sunkiai  sunkiai, pamažu pamažu, bet jau numečiau visus 22 nėštumo metu priaugtus kg. Aišku, pasiekus to, norisi atsikratyt ir likusių lašinių, užaugintų nuo gero gyvenimo. ax.gif  Labai padėjo ir sportas- eidavau į sporto klubo užsiėmimus su . Mano pastebėjimais, ko negalima aryt- atsisakyt vakarinių valgymų, nes tada labai sumažėdavo pieno ir mažoji princesė taip šokdindavo, kad vyras griežtai uždrausdavo "visas dietas". Dar vienas pakankamai veiksmingas ir nelabai sudėtingas būdas , labai padedantis mesti svorį maitinant- labai labai griežtai save kontroliuot dėl "netyčinių užkandėlių" - jokių krimsnojimų, paragavimų tarp "pagrindinių patiekalų"- nesvarbu, kiek jų išeina, bet jei jau nori valgyt, tai sėsk ir valgyk normaliai, o ne kasnis po kasnio "nieko" tongue.gif

Per kiek laiko 22 kg numetei? g.gif
Atsakyti
ojoj, man jau labai greitai bus aktualu numesti per nestuma priaugintus 22kg. g.gif
Atsakyti
QUOTE(GIEDRAMASI @ 2006 03 08, 21:57)
Sveikos, gal kas zinote kokia nors dieta maitinancioms mamytems.As dar maitinu ir noriu  sulekneti 4u.gif .Isanksto dekui lotuliukas.gif

Man irgi būtų labai aktualu. Man per 2 mėnesius nutirpo be jokių pastangų 17 kg, bet dar likę 8 kg. tiesiog prilipę. Pati pripažįstu, kad užkandžiauju, kaip 2te sakė, tai - pats blogiausias dalykas.
Nuo šiandien jau susiėmiau, jokių užkandžiavimų, neriebūs sveiki pusryčiai, pietūs ir vakarienė, tarpuose - nieko, dabar dar balare sugraužiau morką, nes nebegalėjau išvert.
Na aš su tavimi, kartu gi lengviau ax.gif
Atsakyti