Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam po gimdymo

Jua greit 3 men musu zirniukui.
i GN isvaziavau 91 kg blush2.gif (pries pastojant buvo 68 kg, o geriasia jauciausi budama 58 kg tongue.gif )

tai, va. GN palikau 9 kg ir namo grizau sverdama 82 kg (tik keliasi kilogramai maziau nei MB blush2.gif )

maitinau 2 menesius, todel stengdavausi valgyti daugiau kosiu ir tt. buvau nusprendusi nepersivalgyti!!!!!!
ta va, dabar sveriu 70 kg thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

kadangi nebemaitinu, tai laikausi skysciu dietos jau 6 diena (iki MB jubiliejaus noriu atrodyti puikiai tongue.gif ) jau nukrito 3 kg tongue.gif

Atsakyti
Man atrodo, kad viskas tiesiogiai siejasi su MP. Kadangi pati maitinu, tai dietos laikytis negaliu. Be to, kalbėjau su vienmintėmis draugėmis, kurios taip pat maitina, atsirado nevaldomas poreikis saldumynų. Niekada gyvenime nebuvau smaližė, o dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trudeme @ 2008 11 05, 13:48)
Man atrodo, kad viskas tiesiogiai siejasi su MP. Kadangi pati maitinu, tai dietos laikytis negaliu. Be to, kalbėjau su vienmintėmis draugėmis, kurios taip pat maitina, atsirado nevaldomas poreikis saldumynų. Niekada gyvenime nebuvau smaližė, o dabar  doh.gif

Labutės 4u.gif
aš irgi tebemaitinu, nors šiandien švenčiam metukus. Nemanau, kad tai tiesiogiai susiję su MP. saldumynų poreikis greičiausiai yra tiesiausias kelias gauti energijos, jeigu pabandytum pakeisti saldumynus "geraisiais" angliavandeniais, tai nurimtų potraukis.
Mano istorija panaši į daugelio: per nėštumą priaugau nedaug, grįžau su plius 2kg, kurie ištirpo per 4 dienas taigi greitai atgavau savo priešnėštuminį svorį, bet pastaruosius keletą mėnesių svoris ėmė augt, nors sportuoju... priežastį žinau puikiai - reikia susitvarkyti mitybą, sumuštinius pakeisti šiltu maistu, turinčiu daugiau baltymų... taigi priežastis aiški, telieka imtis priemonių ir gražėti... ax.gif
Atsakyti
As taip pat maitinu....per nestuma priaugau 18kg,po gimdymo nukrito 10kg,maitinu jau 3 men ir per juos numeciau tik 2kg,nors ir valgau mazai,neuzkandziuju,daug vaikstau laukia,stengiuosi pasirinkti sunkiasnias vaiksciojimo trasas(nuo kalniuko i kalniuka) smile.gif bet nekrenta daugiau nors tu ka....ir apelsino zievele ant slaunu labai didele,kad bent jos nebutu,bet net neisivaizduoju kaip atsikratyti tos apelsino zieveles ir suploninti slaunis blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi nervavausi kad nekrinta svoris doh.gif ale nustojau maitinti ir kad pradėjo kristi thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
O as per nestuma priaugau labai labai daug-net 28 kg blink.gif ir labai tikejausi, kad tai skysciai, daug priaugusi, greit ir pamesiu, deja taip neatsitiko.
Nuo pirmos dienos pagimdziusi jau pradejau daryti lengvus preso pratimukus, kai vaikiukui buvo 2 men pradejau palengva begioti, o kai buvo 3 men-eiti i sporto kluba ir sportuoju 4 kartus per savaite iki siol.
Atrodo padaryta nemazai, taciau, dabar suneliui 8 men, o mano apie 10 kg taip ir liko doh.gif Stengiuosi nevalgyti vakarais, taciau prisipazistu, kad sveiko maisto gamybai nerandu laiko, nes istisai paskui mazaji begioju ir tikrai tenka suvalgyti sausainiu vietoj pietu.
O rimtai pradedant riboti maista, pradeda mazeti pienuko- kas labai blogai, nes iki siol matinu beveik vien tik MP, nes sunelis alergiskas ir nauju produktu ivedem dar nedaug.
Norejau paklausti maitinanciu mamyciu kazkokios nelabai grieztos dietos recptuko.
Atsakyti
as nors or priaugau 22 kg, bet ju jau nebera.... Sveriu net maziau, negu pries nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

nesutinku su tais pasakymais, kad svoris nekrenta. schmoll.gif valios, pastangu ir noro reikia!!! thumbup.gif
Atsakyti
Saunuole,akvadigi,tikriausiai tau padejo tavo tvirtas uzsispyrimas numesti visus kg? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2008 12 08, 10:10)
as nors or priaugau 22 kg, bet ju jau nebera.... Sveriu net maziau, negu pries  nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nesutinku su tais pasakymais, kad svoris nekrenta.  schmoll.gif valios, pastangu ir noro reikia!!! thumbup.gif

Saunuole 4u.gif tik as manau, kad zemindamas kitus, saves neisaukstinsi 4u.gif Kiekvienas organizmas individualus ir skirtingai sekasi atsikratyti priaugto svorio ypac jei maitini leliu. Pastangos ne visad atspindi rezultato... Sekmes mamytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2008 12 08, 17:13)
Saunuole 4u.gif tik as manau, kad zemindamas kitus, saves neisaukstinsi 4u.gif  Kiekvienas organizmas individualus ir skirtingai sekasi atsikratyti priaugto svorio ypac jei maitini leliu. Pastangos ne visad atspindi rezultato... Sekmes mamytes smile.gif

Ačiū už padrąsinimą. Tikrai, kiekvieno organizmas individualus. Mano medžiagų apykaita lėta. Valios stoka, padidėjęs apetitas, savigrauža taip pat nepadeda lieknėti. Na, pasiekiau tokį svorį, kad toliau jau niekaip, tad susiimu visus valios likučius ir tvirtai sau pažadu per artimiausius 6 mėnesius grįžti į mielą, mylimą, išsvajotą, išsiilgtą M dydį user posted image
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2008 12 08, 18:13)
Saunuole 4u.gif tik as manau, kad zemindamas kitus, saves neisaukstinsi 4u.gif  Kiekvienas organizmas individualus ir skirtingai sekasi atsikratyti priaugto svorio ypac jei maitini leliu. Pastangos ne visad atspindi rezultato... Sekmes mamytes smile.gif

zinoma kad taip!!!!!!!!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš priaugus buvau 18,5 kg; va liko numest dar 7 iki prieš tai buvusio svorio, pradėjau namie sportuoti, su jogos dvd, su parsisiųstais pratimais, su stepperiu- galėjau anksčiau bet sveikatos anam gale nebuvo visai taip ilgai doh.gif

QUOTE(trudeme @ 2008 11 05, 13:48)
Man atrodo, kad viskas tiesiogiai siejasi su MP. Kadangi pati maitinu, tai dietos laikytis negaliu. Be to, kalbėjau su vienmintėmis draugėmis, kurios taip pat maitina, atsirado nevaldomas poreikis saldumynų. Niekada gyvenime nebuvau smaližė, o dabar  doh.gif

drinks_cheers.gif man va tas pats vis randu būdą suvalgyti saldaus- išsikepu obuolių pyragą, nukniaukiu tinginio truputuka. doh.gif net nėštumo metu taip nebuvo. Kas čia mums g.gif
Papildyta:
QUOTE(trudeme @ 2008 12 10, 21:56)
ir tvirtai sau pažadu per artimiausius 6 mėnesius grįžti į mielą, mylimą, išsvajotą, išsiilgtą M dydį user posted image

kaip norėsi, tai taip ir bus, mintys materializuojasi.

Na mano tikslai - 7 kg ir pilvas normalesnis ne toks kaip dabar
Atsakyti