Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai: iš turgaus /parduotuvės/ "2-ų rankų"?

As ir prisipirkau pora deziu visokiu grozybiu is padevetu.Bet ten tokia kokybe, kad kai kurie net su atiketemis, visiskai nauji.Siandien nupirkau toki grazu megsciu uz 9lt.naujas, su atikete, o ant jos kaina 23 eurai.bet koks thumbup.gif tokiu naujuose nemaciau.Arba kainos nerealios.
Atsakyti
gal kam reikia berniukisku drabuzeliu-nebrangiai.
Atsakyti
as uz devetus jeigu atiduoda savi thumbup.gif beje mes turime likusiu dar nauju bodziuku leliukui nuo 0-3men,. gal kuriai nestukai reik ? drinks_cheers.gif
Atsakyti
na as irgi uz devetus rubelius biggrin.gif todel kad nauju tiek nepripirksi nes ju kainos nerealios.
o rubeliams skalbti yra tokia spec pasta ar skysti skalbiamieji milteliai kad nedulketu.
Atsakyti
sveikos, norėčiau paklaust gal kas pasakytų kurios "labdarkės" Klaipėdoj prekiauja leliukų drabužėliais?Nesinori kažkaip po visą miestą maltis.. Ačiū
Atsakyti
O as savo lialiukui manau padevetu rubeliu nepirksiu. Esu girdejusi kad rubuose ir po dizinfekavimo lieka jei ne ligos (pvz. odos ligu mikro dalys) tai buvusiu "nesiotoju" aura. Ar noretum savo vaikui vilkti mirusio vaikucio rubus? tikriausiai ne. Nesiginciju kad lialiukui rubai tikrai brangus ir jie labai greitai isaugami, bet gal tada geriau pirkti maziau rubeliu bet nauju (nu jei ne firminese lialiuku parduotuvese tai siaip parduotuvese- pvz. maksimkose ar turguje). Geriau jau naujas paprastesnis rubelis nei kazkieno nudevetas. Be to juk visada nauja paprasteni rubeli gali papuosti kazkuo savu ir originaliu- pvz. ant maksimkoje pirktu baltu paprastu sliauztuku uzvilti savo pacios nerta ar megzta spalvota megztuka.. O tose paciose maksimose siuo metu lialiuku rubeliai yra tiktai uz normalias kainas, geros kokybes ir sudeties o be to ir grazus.
Kokius rubelius rinkti savo kleckiukui kiekviena mamyte sprendzia pati, atsizvelgdama i savo skoni, supratima, pajamas, poziurius ir pan. todel vieningos nuomones del to tikrai nebus.
Svarbiausiai kad patys lialiukui su parinktais rubeliais jaustusi gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
prie ko čia mirę vaikeliai? lotuliukas.gif tik jau nesigąsdinkit...išauga juk leliukai žaibiškai - tik Lietuvoje čia rūbelius pasuoja iš rankų į rankas, iš kartos kartai...užsieniečiai išmeta juos labdarai...va tokius - IŠAUGTUS, o ne mirusių vaikelių, ir perkam...nešiurpinkit nėštukių schmoll.gif yra kas neišgali vien naujus šliaužtus po 50 lt kotrynoje pirkti. ir aš tame tarpe. ypač kai žinau kiek jų reiks. išskalbiu, išvirinu, išmirkau, išlyginu...ir visos ligos, ir visos auros manau galus atiduoda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2006 05 05, 09:17)
prie ko čia mirę vaikeliai?  lotuliukas.gif tik jau nesigąsdinkit...išauga juk leliukai žaibiškai - tik Lietuvoje čia rūbelius pasuoja iš rankų į rankas, iš kartos kartai...užsieniečiai išmeta juos labdarai...va tokius - IŠAUGTUS, o ne mirusių vaikelių, ir perkam...nešiurpinkit nėštukių  schmoll.gif yra kas neišgali vien naujus šliaužtus po 50 lt kotrynoje pirkti. ir aš tame tarpe. ypač kai žinau kiek jų reiks. išskalbiu, išvirinu, išmirkau, išlyginu...ir visos ligos, ir visos auros manau galus atiduoda  lotuliukas.gif

Ai mamytukes- nesikabinekit prie zodziu. Mintis tokia kad kiekviena sprendzia pati pagal save, todel man asmeniskai geriau pirkti galbut NE FIRMINES o paprastos parduotuves pvz. trusikus pvz. uz du litus nei nesioti galbut grazesnius BET KAZKIENO (kieno??) JAU DEVETUS.
Tai galioja ne vien del apatinoio trikotazo ir ne vien tik man bet ir mano vaikams.
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(Rucelie @ 2006 05 05, 10:17)
prie ko čia mirę vaikeliai?  lotuliukas.gif tik jau nesigąsdinkit...išauga juk leliukai žaibiškai - tik Lietuvoje čia rūbelius pasuoja iš rankų į rankas, iš kartos kartai...užsieniečiai išmeta juos labdarai...va tokius - IŠAUGTUS, o ne mirusių vaikelių, ir perkam...nešiurpinkit nėštukių  schmoll.gif yra kas neišgali vien naujus šliaužtus po 50 lt kotrynoje pirkti. ir aš tame tarpe. ypač kai žinau kiek jų reiks. išskalbiu, išvirinu, išmirkau, išlyginu...ir visos ligos, ir visos auros manau galus atiduoda  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as ir skalbiu lyginu ir tuo sunaikinam bacilas thumbup.gif thumbup.gif o be to nesu labai prietaringa ir jokiais prietarais netikiu schmoll.gif ,tai juk absurdas blink.gif .Na cia mano nuomone ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistulis @ 2006 05 10, 12:01)
Ai mamytukes- nesikabinekit prie zodziu. Mintis tokia kad kiekviena sprendzia pati pagal save, todel man asmeniskai geriau pirkti galbut NE FIRMINES o paprastos parduotuves pvz. trusikus pvz. uz du litus nei nesioti galbut grazesnius BET KAZKIENO (kieno??) JAU DEVETUS.
Tai galioja ne vien del apatinoio trikotazo ir ne vien tik man bet ir mano vaikams.

būtų labai valio kad vaikiški rūbeliai kainuotų kaip tavo triusikai - po du litus. oi deja deja... o aš žinau kas juos dėvėjo, tuos dėvėtus - gi leliukai rolleyes.gif kurie niekam nieko blogo dar negalėjo padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2006 05 11, 07:11)
būtų labai valio kad vaikiški rūbeliai kainuotų kaip tavo triusikai - po du litus. oi deja deja... o aš žinau kas juos dėvėjo, tuos dėvėtus - gi leliukai  rolleyes.gif kurie niekam nieko blogo dar negalėjo padaryti.

Apie tai ir kalba- kalbut nevisi gali pirkti firminese parduotuvese vaikiskus rubelius, taciau parduotuvese ale maksima ir turguje parduodami nauji vaikiski rubeliai tikrai nera jau tokie pasakiskai brangus. Pasikartosiu- geriau jau maziau bet nauju rubeliu tureti, nei daug ir ale "mandresniu- uzieniniu" bet padevetu.
Suprantu kad padevetu rubeliu parduotuves renkasi tie tevai kuriu fiansine bukle tikrai sunki, bet ten racionalus pasirinkimas tokiems zmonems tuomet kai renkasi brangiausias prekes- zieminius rubus tokius kaip striuke ar kailiniai.
Tokiu rubeliu kurie tavo leliukui tiesiogiai lieciasi prie kuno- kaip sliaustai- kad ir kaip nuvirintus- niekada neuzmauciau. Antru ranku parduotuvej tu tikrai negali zinoti kas ir kada juos devejo. Kaip ir pati niekada nesivilkciau ir geriausios drauges isvirintus ir isdezeinfekuotus tuos pacius trusikus.
Atsakyti
QUOTE(Aistulis @ 2006 05 12, 12:12)
Apie tai ir kalba- kalbut nevisi gali pirkti firminese parduotuvese vaikiskus rubelius, taciau parduotuvese ale maksima ir turguje parduodami nauji vaikiski rubeliai tikrai nera jau tokie pasakiskai brangus. Pasikartosiu- geriau jau maziau bet nauju rubeliu tureti, nei daug ir ale "mandresniu- uzieniniu" bet padevetu.
Suprantu kad padevetu rubeliu parduotuves renkasi tie tevai kuriu fiansine bukle tikrai sunki, bet ten racionalus pasirinkimas tokiems zmonems tuomet kai renkasi brangiausias prekes- zieminius rubus tokius kaip striuke ar kailiniai.
Tokiu rubeliu kurie tavo leliukui tiesiogiai lieciasi prie kuno- kaip sliaustai- kad ir kaip nuvirintus- niekada neuzmauciau. Antru ranku parduotuvej tu tikrai negali zinoti kas ir kada juos devejo. Kaip ir pati niekada nesivilkciau ir geriausios drauges isvirintus ir isdezeinfekuotus tuos pacius trusikus.

visų pirma, tas turėjimas "mažiau" gali labai atsirūgti, kai sukakos tau visas šliaužtų atsargas, o išskalbtos nespės džiūti. o jei dar gerai atpylinėjantis lelius, tai paklosi šliaužtams kelis šimtukus (po mėnesio eisi kito dydžio vėl su keliais šimtukais). antra, nelabai kad ir maximoje šliaužtus be 20 lt nupirksi - vat tau ir pigu...trečia, maximos šliaužtus pirkau, po pirmo skalbimo išmečiau - suplyšo ir nusiskalbė iki kojų skuduro lygio. vat tau ir ekonomija. nė vienų padėvėtų šliaužtų per visą nešiojimą tiek nenudrengėm, kaip tie nauji maximiniai po pirmo skalbimo atrodė...kiekvienos tat reikalas. bet kai apie mirusių leliukų auras kalba išsivynioja, tai sorry mane juokas paima - galvokit ką nusišnekat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 12 gegužės 2006 - 12:31