Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai: iš turgaus /parduotuvės/ "2-ų rankų"?

as irgi neturiu nieko pries devetus rubelius schmoll.gif schmoll.gif nors leistu finansai pirkti is parduortuves,bet ten nera tokiu kokybisku ir graziu rubeliu kaip devetuose.juk nusipirkus sintetinius sliauztus uz 14lt nusigrausciau nagus doh.gif kai graziausi medvilniniai sliauztinukai kainuoja po kelis litus.zinoma juk labai patogu nueiti i parduotuve ir viens du viska nusipirkti.bet man asmeniskai yra malonumas ieskoti grazesniu geresniu rubeliu savo stebukliukui
o kas del tu visu auru,tai juk devetuose gali gauti ir nauju rubeliu su etiketem tik reikia tureti kantrybes ir ieskoti. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės! smile.gif

Gal galite patarti, kur verta užsukti ieškant mažiukui rūbelių Vilniuje?
Kokiose, pvz., padėvėtų drabužėlų parduotuvėse galima rasti naujų drabužėliui mažiui? 4u.gif
Iš anksto ačiū!

nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gailė: 21 birželio 2006 - 15:48
Na as ir jungiuosi prie mamyciu kurios uz devetus rubelius.Tikrai niekada neatsisakau nusipirkti jeigu tas rubelis nesutrintas ir pakankamai gerai atrodo.Vistiek viska reikia isskalbti islyginti ten nei viena bacila nepasilieka.Aisku ciuzinuko ir patalynes nepirkciau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamytes, is tiesu labai padetumet, jei ivardintumet bent keleta konkreciu devetu rubu parduotuviu Vilniuje, kur randate geru rubeliu leliukams. Juk taip nelengva dabar per karscius su pilveliu pukseti po visa miesta ir laimes ieskoti rolleyes.gif Poroj parduotuviu prie namu buvau, bet visai nieko tinkamo neradau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2006 06 23, 11:26)
Mamytes, is tiesu labai padetumet, jei ivardintumet bent keleta konkreciu devetu rubu parduotuviu Vilniuje, kur randate geru rubeliu leliukams.

Radau leliukui rūbelių- Šiaurės miestely Žukausko g. "Geri drabužiai", Fabijoniškių gale ten dvi parduotuvės abipus Minimaximos- tai ten yra bodžių, šliaužtų, suknyčių, kojinyčių...bet labai nedaug, pastebėjau, kad pagrinde aš viską išpirkau ir nieko naujo nepapildė user posted image . Dabar ten pagrinde vasariniai rūbeliai, tai aš palauksiu rudens user posted image.
Atsakyti
Ačiū, Soul! smile.gif

Bandysim ieškoti. Jei dar kas patartų, būčiau labai dėkinga! 4u.gif
Atsakyti
As irgi buvau girdejusi apie "Geru drabuziu" parduotuves, kaip tik tose dvejose prie Maximos ir lankiausi, bet, kaip sakei Soul, ne kazin kas ten like blink.gif . O kazin kokia situacija "Humanose", gal kas bandete ten ieskoti?
Atsakyti
Oi, pasigirsiu - aš jau radau, nusipirkau visą krūvą! ax.gif Tokie maži maži gražūs grabužėliai wub.gif Reiks, žinoma, dar kur paieškoti rolleyes.gif
Dabar liko rūpestėlis, kuo perskalbti. Vakar ieškojau miltelių, tai visokiausių radau įdomių, tik nežinau, kurie geriausiai tiktų. Labai patiko visiškai natūralių medžiagų Ringuvos milteliai, bet kad trūkumėlis - negalima skalbti automatinėmis skalbimo mašinomis. Dar kažkokie lenkiški "Dzidzius": milteliai ir skalbimo skystis. Dar "Neutral" tinka, "Bobas"... g.gif Net nežinau, kuriuos ir išsirinkti... doh.gif Gal galit patarti?
Ir, ar verta su skalavimo skysčiu perskalauti? Būtų minkštesni, bet, ar jam reikia dar daugiau tos chemijos ir nenatūralių kvapų, na, nebent bekvapį... g.gif
Papildyta:
Tiesa, o radau tai Fabuose, prie minimos - ten visas didelis maišas buvo, bet aš ten jau išrinkau daug... Dar ten gražių mergaitiškų buvo - jų kol kas man nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailė @ 2006 06 24, 14:26)
Oi, pasigirsiu - aš jau radau, nusipirkau visą krūvą! ax.gif Tokie maži maži gražūs grabužėliai  wub.gif  Reiks, žinoma, dar kur paieškoti  rolleyes.gif
Dabar liko rūpestėlis, kuo perskalbti. Vakar ieškojau miltelių, tai visokiausių radau įdomių, tik nežinau, kurie geriausiai tiktų. Labai patiko visiškai natūralių medžiagų Ringuvos milteliai, bet kad trūkumėlis - negalima skalbti automatinėmis skalbimo mašinomis. Dar kažkokie lenkiški "Dzidzius": milteliai ir skalbimo skystis. Dar "Neutral" tinka, "Bobas"...  g.gif  Net nežinau, kuriuos ir išsirinkti...  doh.gif Gal galit patarti?
Ir, ar verta su skalavimo skysčiu perskalauti? Būtų minkštesni, bet, ar jam reikia dar daugiau tos chemijos ir nenatūralių kvapų, na, nebent bekvapį...  g.gif
Papildyta:
Tiesa, o radau tai Fabuose, prie minimos - ten visas didelis maišas buvo, bet aš ten jau išrinkau daug... Dar ten gražių mergaitiškų buvo - jų kol kas man nereikia  ax.gif

Gaile, būk gerutė, parašyk tikliai, kurioj parduotuvėj Fabuose prie minimos pirkai. Ar kur vadinasi "Geri drabužiai", ar kokioj kitoj? Nes aš ten visai šalia gyvenu, bet vis pataikau rasti tik likucius verysad.gif Dar neturiu nei vieno rūbelio nusipirkusi, užtai labai nekantrauju rasti ka nors gražaus ir kokybiško leliukui. Užtai ten pirkau pora labai patogiu rūbelių nėštukėms nestuke.gif , tai pilvelis iš karto smagiau pasijuto.
O dėl skalbimo miltelių, girdėjau, kad daug kas skalbia "Bobas", "Neutral" irgi geri. Dėl skalavimo skysčio tai skirtingos nuomonės, vienos perskalauja, kitos ne, bet čia jau turbūt ne esminis dalykas. Medvilniniai rūbeliai turbūt ir be skysčio pakankamai minkšti. Geriausia pačiai išbandyti abu būdus.

user posted image
Papildyta:
Beje, mergytės, ar atkreipėte dėmesį į reklamą, kad "Kotrynoje" Ukmergės gatvėje iki liepos 2 d. drabužėlių ir batukų išpardavimas, nuolaidos iki 50 proc. Aišku, IKI tai dar nereiškia, kad viskas ir bus už pusę kainos, bet gal ir verta akis paganyti, juo labiau, kad jie užsidaro rekonstrukcijai, tai gal iš tiesų nori prekėmis atsikratyti. Lėksiu rytoj pat, jie dirba ir sekmadienį bigsmile.gif .

user posted image
Atsakyti
as tai nusipirkau "neautral" miltelius ir pilu truputi minkstiklio tada visai kitokie rubeliai bet as tris kartus skalauju juos.man kazkaip baisu kad tie skalbimo milteliai nedulketu g.gif nes kazkur skaiciau kad kai naudoji miltelius o ne skysti tai paskui rubeliai dulka doh.gif doh.gif o vaikisku ranksluostuku isvis negalima skalbti su milteliais.tai net nebazinau kaip cia dabar blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2006 06 24, 16:24)
Beje, mergytės, ar atkreipėte dėmesį į reklamą, kad "Kotrynoje" Ukmergės gatvėje iki liepos 2 d. drabužėlių ir batukų išpardavimas, nuolaidos iki 50 proc. Aišku, IKI tai dar nereiškia, kad viskas ir bus už pusę kainos, bet gal ir verta akis paganyti, juo labiau, kad jie užsidaro rekonstrukcijai, tai gal iš tiesų nori prekėmis atsikratyti. Lėksiu rytoj pat, jie dirba ir sekmadienį bigsmile.gif .

user posted image

kas liecia kotrina... tai ten nuolaidos tik virsutiniams drabuziams o leliuku drabuziai pasirodo neieina i ta nuolaida doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PUMIKE @ 2006 03 10, 11:46)
Aš tai dali rubeliu padevetuose manau sumedžiuosiu,ten tikrai buna tokiu fainu daikčiuku,kad thumbup.gif ,na ir žinoma nauju ,parduotuviniu,turguj nemaciau tokiu,kad labai jau patiktu,na ir kokybe greiciausiai nuvyls g.gif .Šiaip iš patirties galiu pasakyt ,kad šauniausi rubeliai ,kuriuos teko nauduoti buvo tie ,iš padevėtu rubu mirksiukas.gif

ir as.jau buvom su sese(ji irgi nestuke.gif ,tik menesiu vyresnis,jos pilviukas) smile.gif ,ir uzejusios i keleta parduotuviu jau kai ka nusiziurejom smile.gif .tik dar tiksliai nzn kas pas mane bus schmoll.gif o tai jau buciau ciupius kanors grazaus.va.o siaip baldelius ir visa kta,jau kaip ir susipirkom tongue.gif
Atsakyti