o kas lemia miežio akies voko srity atsiradimą? ir jei jis nuolatos praktiškai vos išnykus atsiranda vėl, tik kitoj vietoj..
QUOTE(etcetera @ 2011 08 03, 16:40)
o kas lemia miežio akies voko srity atsiradimą? ir jei jis nuolatos praktiškai vos išnykus atsiranda vėl, tik kitoj vietoj..
Žiūrėjimas į pasaulį piktomis akimis.
Labas rytas
na, kokios yra iprastos migrenos priezastys daugmaz zinau, dabar labai ties tuo dirbu
o vat apie tokia rusi girdziu pirma karta
ir kas tada dvasioje negerai jei uzklumpa toks negalavimas

QUOTE(loja5 @ 2011 08 04, 07:54)
Labas rytas
na, kokios yra iprastos migrenos priezastys daugmaz zinau, dabar labai ties tuo dirbu

Rasti tikrąsias migrenos šaknis yra be galo sunku.
Nepamenu dabar kur, bet paskaiciau apie migrena, kad ji atsiranda, kai zmogus jauciasi ispraustas i remus, verciamas gyventi pagal jam nepatinkancias taisykles ir pan. Ir padariau isvada, kad man tai labai tinka, nes visa laika buvau maistininke, nepaklusni standartam ir taisyklem... man ji prasidejo su pirma klase-mokyklos lankymu... tesesi studentavimo laikotrapiu ir apsivedus, nes gyvenima reguliuot bande vienturcio vyro uosviai... Eme mazeti gimus vaikui, nes pradejau maistauti ir nebenusileisti, nesileidau gyvent pagal primetamas taisykles. Dingo gimus antram sunui-nes tada jau buvau tiek isnaglejus, kad gyvenau taip, kaip man reik
ir buvo nusispjaut, ar tai patinka uosviam ar ne...
Tai vat ir nezinau, ar tai mano migrenos priezastis ar tik taip man atrodo...

Tai vat ir nezinau, ar tai mano migrenos priezastis ar tik taip man atrodo...

QUOTE(loja5 @ 2011 08 04, 08:54)
Labas rytas

Loja5, galvos skausmas, migrena lydi zmones, kurie pastoviai save tikrina, kurie nepasitiki gyvenimo tekme, kurie bijo savo seksualumo ar santykiu.Mikykimes sau atleisti uz viska, net ir uz tai, jog patys sau sukeliam galvos skausma.Konkreciau apie migreana yra sakoma tai, jog kencia zmones, kurie yra perfekcionistai:)kurie viduje nesiojasi begao daug pykcio...noras buti isimtinai geru, protingu, ismananciu sukelia spaudima, itampa, kuria galima atpalaiduoti masturbacija...pajutus itampa verta bandyti, juk nera ka prarasti.Tai L.Y Hay patirtis ir patarimai

VErta bandyti ir neverta tiketi kad begalo sunku ka nors rasti ar pakeisti...juk ne vieni darbuojames, turim marias pagalbininku, o su jais darbuojantis, viskas imanoma ir labai paprasta.Kur kas sudetingiau tuo tiketi, kad ne mes daom, bet per mus
Papildyta:
QUOTE(etcetera @ 2011 08 03, 17:40)
Yra aiskinama jog bet koks pulinys yra "verdancio pykcio" apraiska.O akimis mes ziurim ir matom pasauli.Galime ziureti, bet nieko taip ir nematyti

Papildyta:
QUOTE(Tin-tin @ 2011 08 02, 15:44)
Siekti rysio su Auksciausiuoju niekada nera velu ir net prarasta rysi galima atstatyti.Tik tam reikia labai ir labai noreti ir siekti sviesos. Jei tik belsim, anksciau ar veliau bus atvertos durys, kurias del vienu ar kitu priezasciu buvom uzvere:) tIKEK SAVIMI IR DIEVU:) sketptikai , kurie save vadinai realistaisvisada turi ka pasakyti, kuo pabauginti.O tu pasistenk atminti, kad jei labai noresi, tau bus tikrai suteikta.Net jei prireiktu viso sio gyvenimo, vistiek siek svieso, net jei nieko daugiau ir "nebenuveiksi" tik sieksi sviesos, meiles ir tikejimo, vistiek iveiksi

Sveikos
Sūnus (3.5 metų) pradėjo labai dažnai šlapintis. Naktį išmiega ramiai, tačiau dienomis kartais bėga kas kelios minutės. Vakar prisišlapino važiuojant mašina, kėdutėje. Nuo 2 metų puikiai prašėsi ant puoduko, niekada nieko panašaus nebuvo.
Draugytė dar prašė paklausti: dukrytė ėmė mikčioti ( 2 metukų) kokia galėtų būti priežastis
Sūnus (3.5 metų) pradėjo labai dažnai šlapintis. Naktį išmiega ramiai, tačiau dienomis kartais bėga kas kelios minutės. Vakar prisišlapino važiuojant mašina, kėdutėje. Nuo 2 metų puikiai prašėsi ant puoduko, niekada nieko panašaus nebuvo.
Draugytė dar prašė paklausti: dukrytė ėmė mikčioti ( 2 metukų) kokia galėtų būti priežastis
QUOTE(Ragana_ir_lietus @ 2011 08 02, 16:21)
Sveikos!
Sveika, Lingu Lingu,
pamenu Jus iš kitų forumų
. Todėl, ypač lauksiu Jūsų komentarų, dėl mano bėdelių, jei, žinoma, turėsite laiko ir noro
.
Mane kamuoja nesibaigiančios ginekologinės bėdos: pienligė, uždegimai, cistos, įtariama endometrioze, su hormonais netvarka nuo pat paauglystės (dar yra pašalinių bėdų su skrandžiu, kuris nenoriai iškiria skrandžio sultis ir tulžis nenubėga). Kokios galėtų būti priežastys? Kūna gydau ir pas gydytojus vaikštau ištisai, bet galo nesimato.
Wild-One,
skydliaukę tikrinai? Čia ne dvasinė priežastis, žinoma, bet mano pažistama būtent dėl to springdavo ištisai. Žinoma, tada reikėtų galvot, kas privertė tą skydliaukę padidėt.
p.s. esu visiskai jauna ir vaiku neturiu
Sveika, Lingu Lingu,
pamenu Jus iš kitų forumų

Mane kamuoja nesibaigiančios ginekologinės bėdos: pienligė, uždegimai, cistos, įtariama endometrioze, su hormonais netvarka nuo pat paauglystės (dar yra pašalinių bėdų su skrandžiu, kuris nenoriai iškiria skrandžio sultis ir tulžis nenubėga). Kokios galėtų būti priežastys? Kūna gydau ir pas gydytojus vaikštau ištisai, bet galo nesimato.
Wild-One,
skydliaukę tikrinai? Čia ne dvasinė priežastis, žinoma, bet mano pažistama būtent dėl to springdavo ištisai. Žinoma, tada reikėtų galvot, kas privertė tą skydliaukę padidėt.
p.s. esu visiskai jauna ir vaiku neturiu

Dekui uz grazius sozdius

Pradeti siulyciau nuo temos apie moteriskuma:) Vertetu skaityti vel ir vel, kol ims rysketi paciai nuo ko reiketu pradeti darbuotis Dievo vynuogyne:)
O veliau jau bus galima ieskoti ir budu bei priemoniu kaip gerinti fizine bukle, kuria daznas is musu apleidziame ir nepriziurime:) Pamastykim kas nutiktu automobiliui jei is benzino baka ipiltume cukraus? hahaha...taip ir cia - jei vartojam daug zukraus, mieliu, pieno produktu prie tam tikro mastymo ima ir atsiranda pienlige

QUOTE(flesi @ 2011 08 05, 12:10)
Sveikos
Tokio amžiaus vaikų ligų priežastys yra mamose. Mamos turi pažvelgti į savo vidų, apmąstyti tarpusavio santykius su vyru ir apskritai su vyrais.
QUOTE(vaižgantė @ 2011 08 05, 13:16)
Tokio amžiaus vaikų ligų priežastys yra mamose. Mamos turi pažvelgti į savo vidų, apmąstyti tarpusavio santykius su vyru ir apskritai su vyrais.
žinau, kad mamose. patarimas 'apmąstyti" skamba panašiai kaip prašymas "papasakok ką nors" labai abstraktus, nerodantis kelio.
QUOTE(Keter @ 2011 08 02, 18:07)
kiek skaiciau apie cakras - pas mane ne viena neveikia kaip turetu. ir paciai susitvarkyti kiek zinau taipogi neimanoma? ar imanoma?
Mieloji, ir kas gi tave taip suklaidino? Kas kitas jei ne tu atsakinga uz savo sveikatinguma, buvi bei tikejima? Pradziu pradzia slypi sirdies chakroje, visa kita jau kaip pasekme ima styguotis:) Tu esi klausimas ir atsakymas:) Maziau ieskok techniku, daugiau stebek save ir tave supanti pasauli

Papildyta:
QUOTE(vasarele85 @ 2011 08 02, 18:29)
labukas mergytes gal galit ka placiau pasakyti man labai skauda nugara strenu srityje ypac jai lenkiuosi nuo ko tai galetu buti
ar man reikia daktaru pagalbos
turiu bedu namuose gal tai turi itakos

Mieloji, stubura strenu srityje veikia musu beimes del finansu.Jei zinai konkreciai kuris slankstelis, butu galima smulkiau panagrineti kas tai galetu buti:)
Papildyta:
QUOTE(Keter @ 2011 08 02, 21:29)
na del materialiniu dalyku turbut.
dar labai idomiai man paaiskino mano privatus psi. kai zmogus pernelyg nervuojasi, jis sedi neteisingoj pozoj, raumenys pavargsta nuo nuolatines itampos ir tada skauda, ir painiojama su kitais dalykais, kas tera psichosomatika. speju joga gali padet. joga paprastoji.
dar labai idomiai man paaiskino mano privatus psi. kai zmogus pernelyg nervuojasi, jis sedi neteisingoj pozoj, raumenys pavargsta nuo nuolatines itampos ir tada skauda, ir painiojama su kitais dalykais, kas tera psichosomatika. speju joga gali padet. joga paprastoji.
Labai idomus postas:)
Belieka rinktis - ar daryti joga visa likusi gyveniam stengiantis atpalaiduoti raumenis ir tiketi jog tai psichosomantika, kas tera pavadinimas to kas sukelia skausma, ar galime rinktis keisti poziuri i gyvenima, atsikratyti baimes, pamilti save ir gyventi sveika fizini bei dvasini gyvenima
Laisva valia puikus dalykas

Papildyta:
QUOTE(vasarele85 @ 2011 08 02, 19:09)
aciu vaizgante reiks pasiziuret kad velaiu ko blogaiu nenutiktu
o gal ka galit apie karpas pasakyti

o gal ka galit apie karpas pasakyti

Ar teko kada pamacius karpa pas kita zmogu pagalvoti"ui kaip slyksciai atrodo, vargsas zmogutis" ? ar teko? Dar karpos atsiranda nup nedideliu bet stipriu neapykantos protrukiu
Papildyta:
QUOTE(žostautė @ 2011 08 02, 22:24)
Hm... Na šiuo atveju priežastis turėtų būti kita... O gal tai begalinis savarankiškumo poreikis greičiau? Šiuo atveju būtų panašu...
kiekviena prieraisa manifestuoja musu fiziniame kune.Kiekvienas skaudulys mus ragina susimastyti ka mes mastom, jauciam , ko vengiam ar siekiam..Strenu srityje stuburas sureaguoja i baime del finansu.Jei zmogutis yra ugdomas su dideliu atsakomybes jausmu del pareigos, toks zmogutis visomis isgalemis sieks stabilumo gyvenime, nes taip reikia.O stabiluma kai kada mes suprantam pinigu turejimu, sugebejimu juos uzdirbti ir panasiai.Todel galima daryti isvada jog jei zmogusa turi pinigu jis jauciasi satbilus, savarankiskas ir nepriklausomas, deja, kas yra daline tiesa, nes jei tik pajuntama baime, tiek finansai, tiek ir stabilumas ima" slubuoti"

Papildyta:
QUOTE(mamaSandra @ 2011 08 03, 11:14)
Vyro dedei pastoviai trinka širdies ritmas. Kiekvieną savaitę kelias dienas praleidžia ligoninėje, tam kad ritmą atstatytų.
Kokia galėtų būti šios ligos dvasinė priežastis?
Jis gyvena vienas, išsiskyręs, bet taip jau 10 metų...
Problemos su širdimi prasidėjo dar gyvenant santuokoje.
Kokia galėtų būti šios ligos dvasinė priežastis?
Jis gyvena vienas, išsiskyręs, bet taip jau 10 metų...
Problemos su širdimi prasidėjo dar gyvenant santuokoje.
MamaSandra, pasiulyk zmogui perskaityti Luisos Hay knyga.O siaip jau sirdis atsakinga uz dziugesi , dziaugsma musu gyvenime ir tampriai susyjusi su plauciais, kas velgi sugebejimas kvepuoti pilna kurtine:)
Papildyta:
QUOTE(Heida @ 2011 08 03, 16:27)
Labai svaigsta galva, einant turiu labai susikaupti, kad neuzmestu kur. Eidama jauciuosi tarsi buciau uzsidejus man netinkancius akinius, jau trys savaites ir nepraeina. O dar keisciau kad vyras vakar pasake kad uzeina jam galva svaigt. Kas cia mus uzpuole
Man yra buve gal pries 5 metus kazkas panasaus, visa galva istyrinejo, kraujo tyrimus darem, nieko blogo nerado, viska nurase stresui irpadidintam jautrumui. Gal galeciau pati sau kazkaip padet?

Fizineje plotmeje gali buti ne viena ir ne dvi priezastys.Stebeti reiketu busenas ir kur nors jas aprasyti.Taip pat padetu dienorascio rasymas nuosirdziai ir su visomis mintimis.manau jog per keleta dienu galima atsekti kokios mintys kartojasi, kad gali buti priezastimi svaigulio, jei nera biologiniu pokyciu,o siaip tai nenoras susitelkti, nenoras matyti, isblaskytas demesys gali sukelti svaiguli ar kazka nanasau
Papildyta:
QUOTE(flesi @ 2011 08 05, 13:20)
žinau, kad mamose. patarimas 'apmąstyti" skamba panašiai kaip prašymas "papasakok ką nors" labai abstraktus, nerodantis kelio.
Paklausinek saves gal megsti knotroliuoti? Gal nesamoningai sieki kontroles tam tikrose situacijose? Buna, kad mazuciai issigasta musu veiksmu su tevu ir prisitaiko situacija sau. Gali dar nutikti, jog bet kokius ir net maziausiu skaltinimus jie priima giliai sirdin ir isgyvena baima, o gal paprasciausiai demesio trukumas privede prie tokios bukles...pamastykim drauge, nes klausimas kaip ir specifinis bet detaliu mazoka:) tikiu jog rasi ko ieskojusi

Del mergyte mikciojimo - kai vaikuciui neleidziama verkti, kai ribojamas jo kurybingumas, kai uz ji viskas padaroma, mazutis ima jaustis nesaugiu ir ima mikcioti