Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

as buvau isitikinus,kad vyrui ten ner ko eit.bet isejo taip,kad beveik visa laika buvo salia.ir labai del to dziaugiuos.vienai tikrai butu buve sunku blush2.gif
Atsakyti
Vyras dalyvavo visame gimdymo procese
Atsakyti
vyras dalyvavo nuo pradžios iki galo. Nežinau ar buvo man iš to naudos, nes prasidėjus sarėmiams jau ne tas galvoj buvo. Tik laukiau kada viskas baigsis, tad viską prisimenu kaip pro rūką. Bet manau, žinojiams, akd jis šalia, visgi padėjo 4u.gif
Atsakyti
manasis buvo kartu visa gimdyma.. tik kai saremiai buvo nakciai ji issiunte namo nes negalvojo jog nakti galiu pradet gimdyt bet kai jau norejo vest i gimdykla skambinau jam kad greiciau vaziuotu i ligonine.. be jo as niekaip nebuciau istverus viso to.. esu labai dekinga uz palaikyma.. wub.gif
Atsakyti
Mano vyras mane palaike nuo a iki z. Nezinau ka buciau be jo dariusi schmoll.gif
Atsakyti
mb buvo visą laiką ir dabar bus ax.gif nusimato poilgis procesas... doh.gif
Atsakyti
MB buvo su manim , tik per saremius.. kai isskleide nuostabiaja lova... tada liepiau iseis, paciai neestetiskas vaizdelis.. tai ka ten sneket apie ji.. Man pasirode, kad geriau jam visu 'grozybiu' nematyti smile.gif Uztai mama sone buvo smile.gif
Atsakyti
Vyras dalyvavo nuo pradžos iki galo,nžn ką būčiau dariusi bejo,aišku viena,kad būtų buve sunkiau ax.gif
Atsakyti
Su manimi visa laika buvo vyras, nezinau ka be jo buciau dariusi, labai mane palaike, kazkaip zymiai ramiau buvo kai jis salia...Jei motina butu buvusi salia...tai.... buciau isprotejusi turbut...Aciu dievui vyras galejo dalyvauti gimdyme smile.gif
Atsakyti
vyras dalyvavo nuo pirmos iki paskutines minutes visa ta laika ligonineje. Neisivaizduoju kitaip.
Atsakyti
Mano vyras dalyvavo abiejų gimdymų metu. Labai jam už tai dėkinga.
Atsakyti
gal todel, kad dukryte pirma pamate teveli, o ne mane, ji iki siol nesako mama, o tik te-te lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors mums jau tuoj 1,5 metu...
Atsakyti