mano mama mane kad mano vyras tikrai neistvers ar net neis... bet as kazkodel nenorejau kad mama dalyvautu... man atrode kad kai skaudes man, mamai skaudes dvigubai labiau ir as tada dar labiau kankinsiuos nes viduje man bus jos labai gaila bet vyras sekmingai sudalyvavo gimdyme ir mam atejo i gimdykla tik pagimdzius nors dabar galvoju, kad jei nebutu ten vyro, buciau laiminga salia jausdama mamos buvima
reikalavimas parašams (spausti ant užrašo) Parašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo. Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.
Nors del dalyvavimo gimdyme su mama nieko nesitarem, bet jam uzsitesus ji jau buvo prie mano lovos. Ir zinot ka? tikrai tuo metu jai skaudejo labiau uz mane, todel paprasiau iseiti ir palikti mane su vyru. Gal tada ja iskaudinau, bet neturejau jegu kesti ne tik savo, bet ir jos skausma .
gimdyme dalyvavo vyras,beje buvo velykos tai buvo net su kvapeliu bet gydytojai leido,o kaklelis labai letai atsidarinejo ir paskutines valandas buvo kosmaru skausmai,tai vyras ir spejo isblaivet pamates mane tokiose kankinese beje kaip prasidejo stangos tai greitai ir lengvai pasauly isvydo musu mazoji,o tevelis ir virkstele nukirpo,beje ir asara ne viena nubrauke pamates stebukliuka...
Per saremius vyras buvo salia,o "linksmajai" daliai prasidejus paprasiau jo iseiti uz duru,bet isgirdes pirma musu mazulio riksma ipuole laimingas visas ir toks pasimetes.
Per pirma gimdyma vyras palaike moraliskai:),o antrame dalyvavo pats bet virksteles nedryso perkirpti pabijojo:) bet man buvo ramu ir gera kad buvau ne viena.
vyras dalyvavo iki tol kol gavau pilna narkoze cezariui,paskui jam sake iseit uz duru
Tau Matukai dovanojam, Mes ramuniu pieva, Garbanota debeseli ir svelniausia veja. Tavo sypsena tyra, Sviecia mums kaip saule, Tu brangiausias mums esi,visame pasauly...
Mano vyras irgi dalyvavo iki operacijos. Norejau jau eiti ir operacine, bet sustabde, labai negraziai pavare lauk... Buvo pikta ant gydytoju. Galetu graziai pasakyti.