Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

mano mama mane kad mano vyras tikrai neistvers ar net neis... bet as kazkodel nenorejau kad mama dalyvautu... man atrode kad kai skaudes man, mamai skaudes dvigubai labiau ir as tada dar labiau kankinsiuos nes viduje man bus jos labai gaila smile.gif
bet vyras sekmingai sudalyvavo gimdyme ir mam atejo i gimdykla tik pagimdzius smile.gif
nors dabar galvoju, kad jei nebutu ten vyro, buciau laiminga salia jausdama mamos buvima wub.gif
Atsakyti
Nors del dalyvavimo gimdyme su mama nieko nesitarem, bet jam uzsitesus ji jau buvo prie mano lovos. Ir zinot ka? tikrai tuo metu jai skaudejo labiau uz mane, todel paprasiau iseiti ir palikti mane su vyru. Gal tada ja iskaudinau, bet neturejau jegu kesti ne tik savo, bet ir jos skausma blush2.gif .
Atsakyti
gimdyme dalyvavo vyras,beje buvo velykos tai buvo net su kvapeliu bet gydytojai leido,o kaklelis labai letai atsidarinejo ir paskutines valandas buvo kosmaru skausmai,tai vyras ir spejo isblaivet pamates mane tokiose kankinese doh.gif beje kaip prasidejo stangos tai greitai ir lengvai pasauly isvydo musu mazoji,o tevelis ir virkstele nukirpo,beje ir asara ne viena nubrauke pamates stebukliuka... 2.gif cray.gif
Atsakyti
Per saremius vyras buvo salia,o "linksmajai" daliai prasidejus paprasiau jo iseiti uz duru,bet isgirdes pirma musu mazulio riksma ipuole laimingas visas ir toks pasimetes. biggrin.gif
Atsakyti
Vyras butu buves nuo - iki, bet gyd. nusprende daryti cezari, del to jam teko laukt koridorije.
Atsakyti
per pirma gimdyma buvo nuo pradzios iki galo kartu, o per antra buvau viena, nes reikejo kazkam su su vyresnele but smile.gif
Atsakyti
Per pirma gimdyma vyras palaike moraliskai:),o antrame dalyvavo pats bet virksteles nedryso perkirpti pabijojo:) bet man buvo ramu ir gera kad buvau ne viena.
Atsakyti
Vyras buvo su manimi visa gimdyma wub.gif
Atsakyti
vyras dalyvavo iki tol kol gavau pilna narkoze cezariui,paskui jam sake iseit uz duru verysad.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi dalyvavo iki operacijos. Norejau jau eiti ir operacine, bet sustabde, labai negraziai pavare lauk... Buvo pikta ant gydytoju. Galetu graziai pasakyti.
Atsakyti
Visą gimdymą vyras buvo kartu wub.gif O ir po gimdymo vyras kartu su mumis leido dieneles ligoninėje wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
dalyvavo vyras, tik kai kirpo mane tai paprasiau kad minutei iseitu smile.gif
Atsakyti