Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

Atsidariau šią temą ir jau ruošiaus parašyt, kad tikiuosi, jog mama spės atvažiuot į svečius (ruošiasi pagyvent kelias pirmas sav.) iki man prasidės gimdymas ir galės dalyvaut, bet kai perskaičiau visus atsiliepimus, tai ir suabejojau, ar verta, tikrai ji labai pergyvens karsta.gif .
bet vėlgi, viskas priklausys nuo to, kada pasibels mažasis 2.gif . nes jei ji jau bus atvažiavus, tai namie tikrai nelks - o tai viena pati tikrai išprotės, taigi nebent lauks už durų gimdymo namuose ar toj priešgimdyvinėj palatoj.
Nors, jei vyras nuspręs nedalyvaut, tai geriau su mama, nei vienai gimdyt g.gif ko gero
Atsakyti
nu nežinau.... kažkaip aš tai mamos neįsivaizduoju kartu gimdant.... kažkokie turi tikrai ypatingi santykiai būti.... kažkaip labai abejoju ir kad mano mama eitų, jaučiu jos ir neprikalbintum...
Atsakyti
QUOTE(svze @ 2006 03 17, 19:08)
nu nežinau.... kažkaip aš tai mamos neįsivaizduoju kartu gimdant.... kažkokie turi tikrai ypatingi santykiai būti.... kažkaip labai abejoju ir kad mano mama eitų, jaučiu jos ir neprikalbintum...

be abejo labai daug kas priklauso nuo santykių su mama. Pas mus jie super thumbup.gif , nors gyvenam 200 km atstumu, bet telefonu pliurpiam beveik kasdien. Ir tikrai esu įsitikinus, kad per gimdymą ji man labiau padėtų wub.gif , nei trukdytų, tik gaila pasidaro pagalvojus, kad ko gero ji labai išgyventų....
Atsakyti
QUOTE(Ingushka @ 2006 03 17, 18:49)
be abejo labai daug kas priklauso nuo santykių su mama. Pas mus jie super  thumbup.gif , nors gyvenam 200 km atstumu, bet telefonu pliurpiam beveik kasdien. Ir tikrai esu įsitikinus, kad per gimdymą ji man labiau padėtų  wub.gif , nei trukdytų, tik gaila pasidaro pagalvojus, kad ko gero ji labai išgyventų....

Paskaitei čia kelis pasisakymus, apsvarstei ir kaip matau likai tos pačios nuomonės - mama tau gimdyme reikalinga. mirksiukas.gif
Mano istorija apie "išsijungusią" močiutę, tai gyvenimo peripetijos, tiesiog juoką keliantis prisiminimas. Tik tiek. Dabar planuokit, kad būsit kartu, o paskui tegul viską sureguliuoja aplinkybės...
Trumpa istorija nr.2: Mano gera vaikystės draugė prieš beveik penkerius metus pagimdė sūnų dalyvaujant močiutei. Viskas super biggrin.gif Pas jas tikrai esti tie minėti "ypatingi santykiai"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liulia*: 18 kovo 2006 - 07:22
sveikutes, labai juokinga temos autores istorija biggrin.gif
mano vyras jau is anxto pasake, kad gimdyme nedalyvaus, nes yra per silpnas tokiems dalykams. Jis visada svajojo kaip lakstys is kampo i kampa "uz duru" nerukys 12 val ( blink.gif neisivazduoju to) ir lauks kada iseis baltas chalatas ir pasakys kas gime. Kadangi mama mano mirus planuoju pasikviesti savo kriksto mama-mamos seseri. Ji yra daug macius gyvenime (tremimai, mano mociutes sunki-staigi mirtis, 10metu pas ja laovoj gulinti teta, mano mamos sunki mirtis nuo vezio) Ji visada buvo salia, visada lekdavo su termosiukais ir stiklainiais ranksluoschiuose su karstais kukuliais i ligonine nesvarbu kas kam benutiktu is musu seimos. Dar jos nepaklausiau bet labai noreciau kad ji butu salia verysad.gif flirt.gif ji turi dukra-mano puske (man kaip sesuo) kuri gyvena chikagoj, gali buti kad ji noretu dalyvauti tik pas savo dukra, kuri dar tik planuoja nestuma.. suprasciau ja.
Atsakyti
QUOTE(Ingushka @ 2006 03 17, 19:49)
be abejo labai daug kas priklauso nuo santykių su mama. Pas mus jie super  thumbup.gif , nors gyvenam 200 km atstumu, bet telefonu pliurpiam beveik kasdien. Ir tikrai esu įsitikinus, kad per gimdymą ji man labiau padėtų  wub.gif , nei trukdytų, tik gaila pasidaro pagalvojus, kad ko gero ji labai išgyventų....

na na kiek tau ji pades, man buvo greitas gimdymas, tai net vyro nereikejo blush2.gif tik po gimdymo labai wub.gif o as ir neisivaizduoju mamos salia per gimdyma blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2006 03 21, 00:39)
na na kiek tau ji pades, man buvo greitas gimdymas, tai net vyro nereikejo  blush2.gif tik po gimdymo labai  wub.gif o as ir neisivaizduoju mamos salia per gimdyma  blink.gif

Tau labai pasisekė. Aš irgi norėčiau pagimdyt greit ir lengvai, dar normaliai nesusivokus, kas daros g.gif . Tokiais atvejais pati situacija viską išsprendžia. wacko.gif Tačiau daug dažniau gimdymas užsitesia kelias ar keliolika valandų karsta.gif O jei gimdai su epidūru, taigi reikia kad kažkas visą tą laiką palaikytų kompaniją group.gif , nes ko greo ir akušerė visą laką nesėdi gimdykloj, o vienai ko gero būtų nuobodoką ir daug visokių nesamonių prisigalvotum ir tik labiau save įbaugintum frusty.gif . Ir mano mama, manau, tam visiškai tiktų thumbup.gif , o per patį išstūmimą, sakysiu, tegu eina lauk, kad labai nesijaudintų
Atsakyti
as jauciu gimdysiu viena, nes mano kriksto mama atsisake, sako "nun kur as ten leksiu i ta danija.." nu bet ji jau ir amziui moteryte... zinot ka man maniskis vakar pasake lotuliukas.gif "mano tevas gali dalyvauti" ir bande iklabeti uosvi i gimdyma pasikviest (jis dirbes psichiatrinej daug metu) bet as tai tikrai jokio kito vyro nenoriu gimdyme, nei brolio nei tevo nei dar ko, kad i mano pute spoksotu? blink.gif
Atsakyti
Nu as tai nenorėčiau kad mama dalyvautų jin pas mane tokia nervašnikė tai jei būtų girdėjusi kaip aš rėkiu tai būtų visus daktarus iškuliojusi kad ką nors darytų lotuliukas.gif Man geriausia kad vyras dalyvavo jei negalėtų tai jau geriau draugę pasikviesčiau arba sesę tik ne mamą. O kai mano vyras toks šaltų nervų tai jam tas cgimdymas nieko baisaus buvo sakė kitą kart irgi dalyvautų.
Atsakyti
Nu jau tik ne mama! Turiu nuostabią mamą. Jei nepasimatom, tai bent telefonu paplepam ar el. laiškais susirašom, bet kad tokią akimirką ji būtų šalia schmoll.gif Niekada Jai nesakau, kad sergu, kad ką nors skauda, kad nesiseka. Paprasčiausiai nenoriu Jos nervinti. Užtenka, jau vaikystėje Ji dėl mūsų sugadino n nervų ląstelių.
Atsakyti
Mano mama norejo pirmoji pamatyti anuke. Norejo buti saremiu metu, bet nei minties kad galetu but per stangas. Ji dirba Kaune, klinikose.
Tai atvaziavo pries gimstant anukei ir atejo i gimdykla tik ka gimus. Gimdyme dalyvavo vyras. Visi buvome laimingi, buvo smagu kartu pasidziaugti.
Atsakyti
Aš gimdžiau su vyru, 25 val doh.gif Per tą laiką ir su akušere papliurpiau, ir vyrą pašiurpinau biggrin.gif
tai akušerė man pripasakojo įvairiausių istorijų, kaip ateina gimdyt su mamom, ir pagalbą reikia mamai teikt, o ne dukrai, kaip jas ramint tenka ir šiaip juokingai elgiasi kartais.. Žinoma, priklauso nuo to, kokia ta mama kaip žmogus. Gimdyme turėtų dalyvauti tvirtas, neisterikuojantis ir nepanikuojantis žmogus ax.gif
Atsakyti