Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

Skaitinėju mamytes jūsų nuomones ir istorijas ir nemanau, kad reiktų būti tokiom kategoriškom dėl mamų dalyvavimo gimdymuose, aišku kiekviena iš jūsų gerai pažįstat savo artymiausią žmogų ir žinot ko tikėtis, bet nemanau kad mama galėtų sukelti visus ant kojų vien todėl kad jums labai skauda, juk ji pati gimdė ir žino ką reiškia gimdymas mirksiukas.gif
į mano gimdymą tėvelis nespėjo atvažiuoti nes greit pagimdžiau per 3,5val. thumbup.gif o jis tuo metu buvo tik pakeliui iš Vilniaus į klaipėdą, tai teko sudalyvauti mamai, tiesą sakant dar prieš gimdymą buvom kalbėjusios kad yra tokia tikimybė jog tėveliui gali netekti pamatyti kaip jo dukrytė ateis į šį pasaulį, tai mama norėjo nors ir labai bijojo mane lidėti kartu ir mane palaikyti nors moraliai, nes nemanau kad kuri iš jūsų norėtų į gimdymo namus važiuoti viena g.gif tai ji man vis sakydavo gal kokių raminančių reiks prisigert unsure.gif bet vis pajuokaudavom ir tiek.
Kol vieną gražią dieną kartu išvažiavom į gimdymo namus, tai dabar kai prisimenu labai džiaugiuosi kad šalia buvo mama, ji laikėsi puikiai buvo tikra šaunuolė first.gif
tačiau virkštelės perkirpti neišdrįso doctor.gif
ir ji pati dabar džiaugiasi kad jai teko tokia laimė pamatyti kaip į gyvenimą atėjo pirmoji jos anūkė 2.gif
P.S. žinoma jei būčiau buvusi tikra, kad vyras galės dalyvauti gimdyme turbūt net minčių tokių nebūtų buvę kad gal dar pasikviest ir mamą mirksiukas.gif tačiau kai viskas taip susiklostė atrodo kitokio varianto ir būt negalėjo, svarbiausia kad viskas baigėsi gerai ok.gif
Atsakyti
pas mane dalyvavo ir mama ir vyras..mama tikrai daug padejo ir ganetinai didvyriskai viska atlaike smile.gif ir kojas man laike,nes as vis kelius spaudziau,ir vandens truputi ilasindavo i burna..smile.gif na, ir as saugiau jauciausi..zinojau,kad jei kas bus blogai mama pasauli apvers kad viskas butu gerai
Atsakyti
As tai su mama gimdziau ir labai esu tuo patenkinta. Zinojo kada kaip man padeti, nors kazkaip kazko sunkaus tame gimdyme nelabai prisimenu rolleyes.gif O siaip tai as vadinau ir seseri dalyvauti, nes kaip ir planavau gimdziau su epiduru, bet ta atsisake, nes galvojo, kad ten as staugsiu, reksiu ant visu ir keiksiuos, taip kaip ji gimde pries 15 metu.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesiuk @ 2006 03 21, 12:24)
as jauciu gimdysiu viena, nes mano kriksto mama atsisake, sako "nun kur as ten leksiu i ta danija.." nu bet ji jau ir amziui moteryte... zinot ka man maniskis vakar pasake  lotuliukas.gif "mano tevas gali dalyvauti" ir bande iklabeti uosvi i gimdyma pasikviest (jis dirbes psichiatrinej daug metu) bet as tai tikrai jokio kito vyro nenoriu gimdyme, nei brolio nei tevo nei dar ko, kad i mano pute spoksotu? blink.gif

tai gal visgi bandyk vyra kibint mirksiukas.gif tegul bent per saremius pabuna, o "pati baisuma" uz duru pralaukia.. o gal visgi isijaus ir nebenores niekur eit bigsmile.gif
sekmes!!! 4u.gif
Atsakyti
o mano mama sakė, kad negalėtų dalyvauti mano gimdyme, nors aš jai siūliau. Ji palydėjo tik iki durų ir išvažiavo namo. Ji pernelyg jaudinos ir nervinosi. Būtų visus aplink šokdinusi, kad tik man mažiau skaudėtų, kad tik man geriau būtų. wub.gif
Atsakyti
fainai papasakojai lotuliukas.gif nu mociute liuxiska hihihi.gif
as kazkaip irgi nenoreciau, kad mama per gimdyma butu blush2.gif apskritai nenoreciau, kad moteru butu g.gif
Atsakyti
Nezinau, kaip pasirinkciau, kuris - mama ar vyras - galetu dalyvaut visam procese g.gif . Kai gime pirmasis leliukas, tai pries pat gimima galvojau, kad visai nereikalingas niekas tokiam ivyky. Turi susikaupti savy. Tik tada, kai turejau leliuka ant ranku, pagalvojau, kad gal ir daug seimos nariai netenka, nematydami bent dalies To paveikslo bigsmile.gif
Kadangi laukiuos antro vaikelio, tai man jau nebesvarbu, kiek privatus bus jo gimimas. Jei mama ar anyta uznoretu prisimint jaunas dienas, tikrai nepriestarauciau. Labai tikiu, kad po to rysys tarp gimusio vaikelio ir jo atejima maciusio zmogaus butu tikrai dar stipresnis wub.gif . Vis labiau ir labiau vertinu rysi seimoje ir gimineje. Jis tikrai taptu ypatingas! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(haifa @ 2006 04 03, 19:30)
pas mane dalyvavo ir mama ir vyras..mama tikrai daug padejo ir ganetinai didvyriskai viska atlaike smile.gif ir kojas man laike,nes as vis kelius spaudziau,ir vandens truputi ilasindavo i burna..smile.gif na, ir as saugiau jauciausi..zinojau,kad jei kas bus blogai mama pasauli apvers kad viskas butu gerai

mano gimdyme taip pat dalyvavo mama ir vyras,vienas uz vienos rankos laike kitas uz kitos,ir tikrai padejo, bigsmile.gif
Atsakyti
niu nezinau man uzteks kad vyras bus salia thumbup.gif
Atsakyti
O aš norėjau, kad Viliukui gimstant šalia būtų ir mama, ir vyras. Tik, kad išėjo kvailai ir gimdžiau su teta, mat nei vienas nespėjo atvažiuot doh.gif Bet irgi džiaugiuosi nes ji nuostabus žmogus, labai man padėjo...
Atsakyti
aš gimdžiau su mama ir su vyru. tuo labai džiaugiuosi. tai mano patys artimiausi žmonės ir esu laiminga, kad jie matė, kaip atėjo mano mažoji Princesė.
Atsakyti
Puiki temos pradzia lotuliukas.gif

QUOTE(Yo-yo @ 2006 03 15, 00:18)
Tik ne mama! Ji labai pergyventų, kad jos dukra kenčia. Kiek sveikatos, kiek nervų jai kainuotų! Kam mamą kankint? Abu kartus pavyko nuslėpti, kad gimdyt važiuoju. Daug maloniau paskambint po visko ir pasveikint: še prašom tau anūkėlis, o  šį kartą štai tau anūkėlė biggrin.gif
Tausokim savo mamas!

Sutinku su sita nuomone. Bet gi vel, visos mamos skirtingos, kazkam butu sunku, kita mama galetu padeti ir jaustusi rami. Nera cia vienodo recepto visoms.
Atsakyti