Skaitinėju mamytes jūsų nuomones ir istorijas ir nemanau, kad reiktų būti tokiom kategoriškom dėl mamų dalyvavimo gimdymuose, aišku kiekviena iš jūsų gerai pažįstat savo artymiausią žmogų ir žinot ko tikėtis, bet nemanau kad mama galėtų sukelti visus ant kojų vien todėl kad jums labai skauda, juk ji pati gimdė ir žino ką reiškia gimdymas
į mano gimdymą tėvelis nespėjo atvažiuoti nes greit pagimdžiau per 3,5val.

o jis tuo metu buvo tik pakeliui iš Vilniaus į klaipėdą, tai teko sudalyvauti mamai, tiesą sakant dar prieš gimdymą buvom kalbėjusios kad yra tokia tikimybė jog tėveliui gali netekti pamatyti kaip jo dukrytė ateis į šį pasaulį, tai mama norėjo nors ir labai bijojo mane lidėti kartu ir mane palaikyti nors moraliai, nes nemanau kad kuri iš jūsų norėtų į gimdymo namus važiuoti viena

tai ji man vis sakydavo gal kokių raminančių reiks prisigert

bet vis pajuokaudavom ir tiek.
Kol vieną gražią dieną kartu išvažiavom į gimdymo namus, tai dabar kai prisimenu labai džiaugiuosi kad šalia buvo mama, ji laikėsi puikiai buvo tikra šaunuolė
tačiau virkštelės perkirpti neišdrįso
ir ji pati dabar džiaugiasi kad jai teko tokia laimė pamatyti kaip į gyvenimą atėjo pirmoji jos anūkė
P.S. žinoma jei būčiau buvusi tikra, kad vyras galės dalyvauti gimdyme turbūt net minčių tokių nebūtų buvę kad gal dar pasikviest ir mamą

tačiau kai viskas taip susiklostė atrodo kitokio varianto ir būt negalėjo, svarbiausia kad viskas baigėsi gerai