Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

o as nelabai turiu is ko pasirinkti unsure.gif noreciau, kad su manim butu mama, ji man visada padedavo, visada budavo ir yra salia, kai man jos reikia, ji man kaip angelas.. thumbup.gif dar su ja apie gimdyma nekalbejau ( man gimdyt rugsejo men. ), bet manau ji mielai sutiktu dalyvaut vaikelio gimdyme rolleyes.gif
Brolio dvynukus jau kaip myli, tai belieka tik isivaizduot, kaip myles mano vaikeli pamacius jo atejima bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Aš gimdžiau su savo vyru,o va praitą savaitę aš pati dalyvavau draugės gimdyme..tai patikėkit iš ligoninės ant sparnu vaikščiojau iš laimės..
Atsakyti
Aš tai neįsivaizduoju kaip būčiau pagimdžiusi be mamos... Kadangi vyro neturėjau, tai nei nekilo klausimų kas lydės mane į gimdymą. Mama buvo šalia, o man net minčių tokių nebuvo kad gal jai baisu dėl to kad man skauda. Galima sakyt tik jos dėka pagimdžiau pati, nes daktaras jau norėjo daryt cezarį (nuo vaikystės turiu problemų su širdele), bet mama jį įkalbėjo leist pabandyt gimdyt pačiai. Šaukiau, staugiau, bet pagimdžiau biggrin.gif Dabar susimąsčiau, ar bent padėkojau mamai kad buvo šalia?... g.gif
Atsakyti
Aš be galo norėjau,kad mama dalyvautų,bet kadangi gimdyt pradėjau 3 savaitėm anksčiau,o mama kaip tik išvarius buvo truputį pailsėt,tai atvažiavo 5 min po stebuklo.Prieš išleidžiant ją į kelionę sakiau,palieki namie 2 žmones,o rasi 3.Mama sakė,taip nejuokauk,bet taip ir atsitiko.Gydytojai nustebę į mane žiūrėjo,kai ką tik pagimdžius paprašiau,kad atvestų mamą (dažniausiai prašo vyrų,o čia mamos) lotuliukas.gif,bet tuo metu man be galo jos reikėjo.
Atsakyti
O as gimdziau ir su mama, ir su vyru. Tiesa, pacioje pradzioje, kai mama tik atvaziavo, vis aiskinau: "Nu neziurek TEN". O ji teisinosi, kad labai bijo, jog vaikiukas isleks ir niekas jo nepagaus, kadangi visi gydytojai buvo iseje, nes labai daug gimdyviu vienu metu buvo, o as stenet pradejau smile.gif Bet paskui jau dzin buvo, kas kur ziuri.
Be to jos rankose, tiksliau, atsiremus i ja, sededama ant kamuolio sulaukiau lemiamu saremiu. Nes vyras jau vilties neteko po 22 val., praleistu gimdykloj smile.gif Mama pirmoji leliuka paeme ir man prie kruties atnese, kol gydytojos kazkur vel lakste.
Atsakyti
O as niekada negimdyciau su savo mama tongue.gif , nes reiketu daktarams ne su manim dirbti, o su ja doh.gif As issivaizduoju, jeigu man reiketu dalyvauti savo dukters gimdyme (zinant, koks tai malonumas) Nea schmoll.gif , as pries, jeigu jau vyras negaletu, geriau kokia drauge rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gosiuke @ 2006 05 31, 22:37)
kol gydytojos kazkur vel lakste.

o jos isvis ka nors dare per gimdyma? lotuliukas.gif jei ne mama, tai net vaiko nieks padave nebutu, ane? doh.gif
Atsakyti
Nu mano atveju panasiai ir buvo smile.gif Labai daug gimdyviu ta diena buvo, virs 10 moteru pagimde, kol mano kakliukas atsiverinejo 21 val., tai gydytojai mane palikdavo gana daznai smile.gif Bet nieko man is ju ir nereikejo, panasiai ir nusiteikus buvau, kad didzioji sio "reikaliuko" dalis mano pacios rankose. Taip ir buvo, susikaupiau ir greit paskui pagimdziau, net padekojo visas personalas, kad nei zyziau, nei skundziaus (tik gimdydama pikciurna buvau, bambejau ir ant mamos, ir ant vyro, ir ant gydytojos) smile.gif
Atsakyti
apart vyro per gimdyma salia saves nieko nenoreciau matyti tongue.gif tai juk labai intymu.Kartu pradejome vaikuti,kartu turime buti ir gimdykloje.Osu mama turetu buti ipatingi santykiai kad ji galetu dalyvauti anuko gimime.Pirmo gimdymo metu salia buvo vyras kuris labai palaike,taigi ir per antro vaikelio gimima noreciau to paties.Drauges mano negimdziusios,taigi bijociau jas gazdinti,vis del to gimdymas tai ne juoku darbas smile.gif
Atsakyti
mano gimdyme dalyvavo mama,ir labai džiaugiuosi kad ji buvo su manimi. ji mane labai palaikė,patarė.padėjo. jaučiausi daug saugiau kai mama buvo šalia.
Atsakyti
Dėl dalyvavimo gimdyme pirmenybę teikiu vyrui, o atsarginis variantas – mama biggrin.gif Viena būti tai tikrai nenorėčiau schmoll.gif
Atsakyti
Mano gimdyme dalyvavo vyras, net negalvojau is pradziu, kad su manim galetu but ir mama. Bet jei vyras negaletu, pilnai isivaizduoju salia ir savo mama. Mano drauge gimde su mama, nes vyras buvo komandiruotej ir ji pagimde 3 savaitem anksciau. Po gimdymo jos mama buvo labai privargus. Pirma jos reakcija buvo: labai sunku ziuret i kenciancia dukra ir negaleti niekuo jai padeti.. Rodos as pati gimdziau daug lengviau:)
Atsakyti