Vyras buvo visą laiką
Mano mama gimdyme nedalyvavo
del to, kad gimdziau ne Lietuvoje ir del to, kad nenorejau jog kas nors is artimuju dalyvautu gimdyme apart vyro
Net kai bunant nesciai dare ultragarsa ir vyro nebuvo salia, pasakiau, kad mama manes palauktu uz duru ir ji mane suprato. Man norejosi tik vyro salia, nes tai musu "darbo rezultatas"

QUOTE(Renata K @ 2009 05 27, 09:46)
Daktarai sako jau jei vyras nebus gimdyme tai veskites kazka is giminiu- sese, pusesere, jei ju nera tai tada drauge, bet tik ne mama, nes ta ka isgyvena mama matydama besikankinancia dukra niekada nesuprasit kol pacios jomis nebusit

QUOTE(Liulia* @ 2006 03 10, 05:53)
Gal kas gimdėt kartu su savo gimdytoja? :)Papasakokit. Ar tiesiog pasvarstykim visu UŽ ir PRIEŠ.
As dar nesu gimdziusi, bet irgi nenoreciau kad mano mama man gimdant dalyvautu

Bet tavo mama tai

labai dziaugiuosi kad vyras dalyvavo..nes vienai gimdyme but tikrai nepatarciau

Vyras dalyvavo gimdyme - nuo pat pirmųjų sąrėmių iki laimingos pabaigos
. Labai džiaugiuosi, kad jis buvo šalia - man buvo daug lengviau ir jaučiausi saugiau.
Gimdyme neplanuotai sudalyvavo anyta
, bet stovėjo atokiau ir beveik jos nemačiau

Gimdyme neplanuotai sudalyvavo anyta

vyras visa laika

dalivavo tik per saremius,paskui išėjo

vsiekos mamytes, na o as tai gimdziau su drauge.Pas mane buvo planuota, kad vyras bus gimdyme, bet kadabgi musu sunaitelis kitaip nusprande , tai jis pasibelde kaip tik ta diena kai tevelis turejo isvaziuoti.Jau islydedama vyra pro duris supratau, kad jau... Nieko jam nesakiau, nes nenorejau pries svarbia kelione sujaudinti.Tai tik uzdarius duris paskambinau draugei, istempiau ja is dantisto kedes, ir kartu isvaziavome.Nuvaziavome i ligonine kaip liesbiu pora, ji sportininke uz mane gerokai didesne, sportinio sudejimo...Kadangi pati vaiku turi tai zino ka tai reiskia, sokineja tik apie mane, turejo vakare i treniruote vaziuoti, bet paskambino treneriui pasake, kad negali, nes su drauge gimdo:)Po to lauke visa komanda sportininko :)Ji ir bambute nukirpo ir vaikeli aprenge, ir kai siuvo uz rankos laike, ir sulauke kol mano vyras gryzo ir i ligonine atleke.Dziaugiausi, kad jii sale buvo, tikrai labai daug padejo, po to ji man tokia artima kaip sesuo pasidare.Esu po siai dienai jai labai dekinga.
Vyras dalyvavo nuo ...iki... dare masaziukus kad saremiai lengvesni butu... nors kai viskas prasidejo tai labai kvaila klausima uzdave
"kazi kiek cia laiko viskas truks?! ar ilgai?!"