Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

Kartu visą laiką buvo vyras wub.gif ir net po gimdymo tas dienas ligoninėje praleido su mumis kartu smile.gif
Atsakyti
Vyras buvo kartu sąrėmių metu, bet kai buvo jau patys stipriausi paprašiau išeiti, mačiau, kad kankinasi labiau už mane, o niekuo padėti negali. Gimdžiau viena su šaunia akušere, nes pati taip jau buvau suplanavus nuo pat nėštumo pradžios. Nesigailiu smile.gif . Kai labai sunku, man geriau vienai.
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2009 03 02, 20:43)
O, nubalsavau ir jau visas 100% atsakymo  biggrin.gif
Su vyru....nuo iki....

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano vyras buvo nuo pat pradziu iki galo,anyta irgi uzbegdavo paziureti kaip as,per ta laika isleisdavau sb pavalgyti.kai jau gimdziau,vyras parase savo mamai,kad gimdau,tai ji negalejo namie issedeti ir iskarto atvaziavokai tik isstumiau suneli,ji iejo i palata.ir tikrai daug padejo.aisku labiau norejua,kad mama butu salia,bet tuo metu ji sirgo ir ennorejo manes ir vaiko uzkresti.
Atsakyti
Vyras dalyvavo visame gimdyme smile.gif Labai padejo, esu Jam be galo dekinga heart.gif
Atsakyti
Per abu gimdymus vyras dalyvavo nuo.. iki smile.gif Ir esu jam dėkinga, nes labai padėjo sąrėmių metu ax.gif
Atsakyti
planuotai palaike vyras nuo pradziu iki galo ir nelabai planuotai:) mano mama,kurios buvimas gimdymo metu man tikrai teike stiprybes,nors ji nieko nedare,stovejo atokiai. o pateko taip neplanuotai,nes atvaziavo i ligonine,buvo palatoje su pertaukom saremiu metu ir tik prasidejus gimdymui suprato,kad ta palata kartu ir gimdykla. smile.gif)
Atsakyti
Nepasakyciau,kad si apklausa labai jau tiksli. Pvz., mano vyras norejo dalyvauti visame procese, bet mane isveze i operacine, o ji paliko kaip shuni laukti uz duru....taip kad nieko ir nemate. Taip kad turedamas geru ketinimu, sudalyvavo tik esant saremiams
Atsakyti
Vyras -tik sąrėmiu metu, kadangi gimdymas pasibaigė cezariu į operacinę jo neįleido tongue.gif

jei gimdyčiau pati būtų buvęs nuo-iki.
Atsakyti
O maniškis buvo nuo-iki kai gimdžiau sūnų, o su dukryte nuo.. o po to už durų hihihi.gif , nes gimdymas baigėsi cezariu ax.gif
Atsakyti
Vyras dalyvavo tik sąremių metu. Kai pradėjau gimdyt išėjo už durų, bet išgirdęs dukrelės verksmą iš karto užėjo atgal. Virkštelės nekirpo, pabijojo kažkodėl. smile.gif
Atsakyti
Mano vyras dalyvavo tik saremiu metu,nes po to as ji isvariau.
Ir gerai padariau, nes taip zviegti prie jo butu buve geda. blush2.gif blush2.gif
labai saukiau, bet manau tai man padejo ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lencia: 25 gegužės 2009 - 18:33