Dalyvavo nuo...iki (isskyrus pora valandu kol nupirko ko truksta, nes mazoji gime 5sav. anksciau).
Visur ir visada kartu
be jo palaikymo nezinau kaip ten viskas butu

na o mano vyras dalyvavo paciam smagume
, nes as saremiu kaip ir nejauciau labai (truputi skaudejo, bet ne taip baisiai kaip galvojau, tai net negalvojau kad as cia jau gimdau). Ir kai tik nuleido vandenis ir prasidejo antras gimdymo etapas vyras izenge i palata.

Na man cezary dare tai jis negalejo dalyvaut,uz duru pastovejo

Per visa gimdyma vyras buvo kartu. Akusere ji isvare tik kai atejo laikas siuti, nes mate kad jau isbales buvo
As labai diziaugiuosi ir esu dekinga jam kad buvo salia, be jo pagalbos buciau prapuolusi. Ir po visko labai sokinejo pasiliko pirma nakti kartu su mumis ir dabar namie ziauriai rupinasi mumis:yahoo:

mano vyras buvo kartu per abu gimdymus. truputi net gaila buvo kad viskas taip greitai ir sklandziai vyko, neturejo kada vyras pasijaudinti.
ir virkstele nukirpo ir savo suneli laike ant ranku, kol daktare mane siuvo(abu kartus).

butu dalyvaves nuo...iki... bet prireike skubios cp operacijos, tad dalyvavo iki isvezimo i operacine, o po to jau uz duru lauke ir jaudinosi

Su vyru
. Iki pat susitikimo su maziuku

su vyru per sarėmius dvylika valandų, o galiausiai cezari man dare, tai net ir tada stebejo viska per langa, nes i operacine neleido, visu simtu procentu palaike mane vyras

Vyras. bet vos spejo atlekt, per 2 h pagimdziau

Dalyvavo vyras visame gimdyme ir lb padejo