Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

Dalyvavo nuo...iki (isskyrus pora valandu kol nupirko ko truksta, nes mazoji gime 5sav. anksciau).

Atsakyti
Visur ir visada kartu ax.gif be jo palaikymo nezinau kaip ten viskas butu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
na o mano vyras dalyvavo paciam smagume smile.gif , nes as saremiu kaip ir nejauciau labai (truputi skaudejo, bet ne taip baisiai kaip galvojau, tai net negalvojau kad as cia jau gimdau). Ir kai tik nuleido vandenis ir prasidejo antras gimdymo etapas vyras izenge i palata.
Atsakyti
Na man cezary dare tai jis negalejo dalyvaut,uz duru pastovejo wub.gif
Atsakyti
Per visa gimdyma vyras buvo kartu. Akusere ji isvare tik kai atejo laikas siuti, nes mate kad jau isbales buvo biggrin.gif As labai diziaugiuosi ir esu dekinga jam kad buvo salia, be jo pagalbos buciau prapuolusi. Ir po visko labai sokinejo pasiliko pirma nakti kartu su mumis ir dabar namie ziauriai rupinasi mumis:yahoo:
Atsakyti
mano vyras buvo kartu per abu gimdymus. truputi net gaila buvo kad viskas taip greitai ir sklandziai vyko, neturejo kada vyras pasijaudinti. lotuliukas.gif ir virkstele nukirpo ir savo suneli laike ant ranku, kol daktare mane siuvo(abu kartus). thumbup.gif
Atsakyti
butu dalyvaves nuo...iki... bet prireike skubios cp operacijos, tad dalyvavo iki isvezimo i operacine, o po to jau uz duru lauke ir jaudinosi ax.gif
Atsakyti
Dalyvavo vyras visama kame biggrin.gif
Atsakyti
Su vyru wub.gif 4u.gif . Iki pat susitikimo su maziuku wub.gif
Atsakyti
su vyru per sarėmius dvylika valandų, o galiausiai cezari man dare, tai net ir tada stebejo viska per langa, nes i operacine neleido, visu simtu procentu palaike mane vyras wub.gif
Atsakyti
Vyras. bet vos spejo atlekt, per 2 h pagimdziau lotuliukas.gif
Atsakyti
Dalyvavo vyras visame gimdyme ir lb padejo thumbup.gif
Atsakyti