Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

Vyras nuo..iki... tik jam nepatiko tas virksteles nukirpimas, bet kirpo biggrin.gif
as ir dziaugiuos kad buvo salia, nes kai isejau is duso, vos nenualpau, tai jis mane apvale ir uzmove kelnaites blush2.gif ir seip per saremy kai labai norisi stumti, o negalima, tai apsikabinau jy, kad jega nukreipciau nuo stumimo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InesaP: 26 liepos 2009 - 20:06
vyras dalyvavo visame gimdymo procese wub.gif
Atsakyti
Vyras dalyvavo visame gimdyme, net kai teko atlikt cp jam leido buti kartu wub.gif
Atsakyti
Gimdyme dalyvavo vyras.... nuo iki.....net neisivaizduoju ka be jo buciau dariusi,kazkas butinai turi buti salia is artimuju.
Atsakyti
su nejuntamais dziaugsmai buvo mb o jau rimciau kai atejo metas mama buvo wub.gif
Atsakyti
Siaip manau viskas priklauso nuo tarpusavio santykiu.
As asmeniskai tikrai nenoreciau savo mamos gimdyme, nes ji pirma - labai chaotiskas zmogus - gimdykloj turbut butu pridarius daugiau triuksmo nei as savo dejonemis per saremius, antra - jei jau ji isikala ka nors galvon, tai jau jos neperkalbesi doh.gif
Kai as laukiausi, ji susigalvojo, kad mano vaikas bus labai didelis. Nes MB yra aukstas ir atletiskas (tikrai ne kazkoks ten milzinas). Tiesa pries mano zema ugi ir smulku kuno sudejima gal ir atrodo didelis. Tai va mums susitikus ji pastoviai mane ramindavo (nors as visai nebijojau ir nepergyvenau), kad siais laikais "daktarai moteru nebekankina" ir kad kai as neisgimdysiu tai padarys CP doh.gif
O as beje pagimdziau net 2kg nesverianti spingalieta pakankamai greitai ir visai lengvai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brigitte: 31 liepos 2009 - 22:55
Dalyvavo vyras viso gimdymo metu, artimiesiems pranesem kai turejom lelyte wub.gif Is vyro sulaukiau didziules pagalbos 4u.gif
Atsakyti
As planuoju i gimdyma pasiimti mama ax.gif
Vyras kaip ir noretu bet bijo..ir nenori ten jokiu vaizdu..o ir as jo ten maziausiai noriu doh.gif Nes isivaizduoju, kad man ne tik uzsave kankintis reiks bet dar ir uz ji.. nes jis toks tryznius biski blush2.gif Labai pergyvena del manes wub.gif tai sutarem, kad lauks uz duru smile.gif O mama mano "karo vyras" kaip juokais sakom... Zinau, kad gausiu palaikyma.. ir tvirta peti kur reikes.. tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
mama gimdyme man tas pats kad pasikviest mama į viena lovą su vyrų .. gimdymas su mama man neįsivaizduojamas ...
Atsakyti
Mano mama iki šiol sako, kad jai už gimdymą nėra nieko baisiau. Manau, kad ji tokio proceso, kaip dukters gimdymas, tiesiog neišgyventų...
Atsakyti
QUOTE(Yo-yo @ 2006 03 14, 22:18)
Tik ne mama! Ji labai pergyventų, kad jos dukra kenčia. Kiek sveikatos, kiek nervų jai kainuotų! Kam mamą kankint? Abu kartus pavyko nuslėpti, kad gimdyt važiuoju. Daug maloniau paskambint po visko ir pasveikint: še prašom tau anūkėlis, o  šį kartą štai tau anūkėlė biggrin.gif
Tausokim savo mamas!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Mamai sirdis turbut plystu jei kas netaip butu...geriau jau vyras salia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galway_girl @ 2009 08 06, 04:52)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Mamai sirdis turbut plystu jei kas netaip butu...geriau jau vyras salia  smile.gif

drinks_cheers.gif mama yra mama, ji daugiau pergyventu nei MB, jai ir labiau skauda sirdi, kad dukra turi ta pati iskenteti...
Atsakyti