as ir dziaugiuos kad buvo salia, nes kai isejau is duso, vos nenualpau, tai jis mane apvale ir uzmove kelnaites
Vyras nuo..iki... tik jam nepatiko tas virksteles nukirpimas, bet kirpo
as ir dziaugiuos kad buvo salia, nes kai isejau is duso, vos nenualpau, tai jis mane apvale ir uzmove kelnaites
ir seip per saremy kai labai norisi stumti, o negalima, tai apsikabinau jy, kad jega nukreipciau nuo stumimo
vyras dalyvavo visame gimdymo procese
Vyras dalyvavo visame gimdyme, net kai teko atlikt cp jam leido buti kartu
su nejuntamais dziaugsmai buvo mb o jau rimciau kai atejo metas mama buvo
Siaip manau viskas priklauso nuo tarpusavio santykiu.
As asmeniskai tikrai nenoreciau savo mamos gimdyme, nes ji pirma - labai chaotiskas zmogus - gimdykloj turbut butu pridarius daugiau triuksmo nei as savo dejonemis per saremius, antra - jei jau ji isikala ka nors galvon, tai jau jos neperkalbesi
Kai as laukiausi, ji susigalvojo, kad mano vaikas bus labai didelis. Nes MB yra aukstas ir atletiskas (tikrai ne kazkoks ten milzinas). Tiesa pries mano zema ugi ir smulku kuno sudejima gal ir atrodo didelis. Tai va mums susitikus ji pastoviai mane ramindavo (nors as visai nebijojau ir nepergyvenau), kad siais laikais "daktarai moteru nebekankina" ir kad kai as neisgimdysiu tai padarys CP
O as beje pagimdziau net 2kg nesverianti spingalieta pakankamai greitai ir visai lengvai
As asmeniskai tikrai nenoreciau savo mamos gimdyme, nes ji pirma - labai chaotiskas zmogus - gimdykloj turbut butu pridarius daugiau triuksmo nei as savo dejonemis per saremius, antra - jei jau ji isikala ka nors galvon, tai jau jos neperkalbesi
Kai as laukiausi, ji susigalvojo, kad mano vaikas bus labai didelis. Nes MB yra aukstas ir atletiskas (tikrai ne kazkoks ten milzinas). Tiesa pries mano zema ugi ir smulku kuno sudejima gal ir atrodo didelis. Tai va mums susitikus ji pastoviai mane ramindavo (nors as visai nebijojau ir nepergyvenau), kad siais laikais "daktarai moteru nebekankina" ir kad kai as neisgimdysiu tai padarys CP
O as beje pagimdziau net 2kg nesverianti spingalieta pakankamai greitai ir visai lengvai
Dalyvavo vyras viso gimdymo metu, artimiesiems pranesem kai turejom lelyte
Is vyro sulaukiau didziules pagalbos
As planuoju i gimdyma pasiimti mama
Vyras kaip ir noretu bet bijo..ir nenori ten jokiu vaizdu..o ir as jo ten maziausiai noriu
Nes isivaizduoju, kad man ne tik uzsave kankintis reiks bet dar ir uz ji.. nes jis toks tryznius biski
Labai pergyvena del manes
tai sutarem, kad lauks uz duru
O mama mano "karo vyras" kaip juokais sakom... Zinau, kad gausiu palaikyma.. ir tvirta peti kur reikes.. tikiuosi viskas bus gerai
Vyras kaip ir noretu bet bijo..ir nenori ten jokiu vaizdu..o ir as jo ten maziausiai noriu
mama gimdyme man tas pats kad pasikviest mama į viena lovą su vyrų .. gimdymas su mama man neįsivaizduojamas ...
Mano mama iki šiol sako, kad jai už gimdymą nėra nieko baisiau. Manau, kad ji tokio proceso, kaip dukters gimdymas, tiesiog neišgyventų...
QUOTE(Yo-yo @ 2006 03 14, 22:18)
Tik ne mama! Ji labai pergyventų, kad jos dukra kenčia. Kiek sveikatos, kiek nervų jai kainuotų! Kam mamą kankint? Abu kartus pavyko nuslėpti, kad gimdyt važiuoju. Daug maloniau paskambint po visko ir pasveikint: še prašom tau anūkėlis, o šį kartą štai tau anūkėlė 
Tausokim savo mamas!
Tausokim savo mamas!
Mamai sirdis turbut plystu jei kas netaip butu...geriau jau vyras salia
QUOTE(Galway_girl @ 2009 08 06, 04:52)