Pirmą gimdymą vyras buvo nuo iki.Bet po jo sakė,kad sekančiam nedalyvaus
tačiau ir antrąjam sudalyvavo
Prasidėjus gimdymui pačiam išėjo,ale po poros minučių pargrįžo
nu kaip sako,manęs čia nebus

O as galvoju gal visai nieko pasimt mama gimdyt kartu, nors gali buti nejauku kazkaip bet vistiek, kai skaudes neberupes niekas. O ir nenuvertinkite tu mamu, juk jos irgi gimdziusios ir turbut ne viena karta, jei jos istvere tai manau nestradalios del jusu

gimdziau nuo... iki... su vyru...ir kai pagimdziau,kol siuvo,mes galejome dziaugtis dukrele ant mano krutines...dar jis i ta tarpa ir mena nuprause,nes dukrele iskruvino man veida
ir seip,visa laika buvo su manimi net ligoninej kol isleido
esu labai aptenkinta juo
tikiuosi ir natra vaikely butinai jis nores pamatyti kartu su manimi

ir seip,visa laika buvo su manimi net ligoninej kol isleido

tikiuosi ir natra vaikely butinai jis nores pamatyti kartu su manimi

Sveikutes,
pirma sunu gimdziau kartu su mama, 2002metais. Labai tuo dziaugiausi, ji taip pat. Siemet, pries 2 sav susilaukiau antro sunaus, gimdziau taip pat su mama, Labai labai patenkintos abi!!! Nors girdejau ir keistu atsiliepimu, bet manau cia kiekvieno zmogaus reikalas....
pirma sunu gimdziau kartu su mama, 2002metais. Labai tuo dziaugiausi, ji taip pat. Siemet, pries 2 sav susilaukiau antro sunaus, gimdziau taip pat su mama, Labai labai patenkintos abi!!! Nors girdejau ir keistu atsiliepimu, bet manau cia kiekvieno zmogaus reikalas....
Aš labai norėčiau, kad gimdyme dalyvautų močiutė arba mama

Aš nesikviesčiau mamos vietoj vyro
. Man vyras tikrai padėjo, jam gyvenimo įvykis..
. Nors kai būsimi tėveliai jaunučiai, gal geriau ir močiutės pagalba

Mamos, o tuo labiau mociutes tikrai tokiu momentu matyt nenoreciau
Ir vyro pakanka

Dalyvavo nuo ... iki - mama 
Kadangi būsimas tėtukas buvo užsieny tuo metu,o palaikymo/pagalbos tikrai norėjosi
Džiaugiuosi, kad mama dalyvavo, jau tą patyrusi 3 kartus, žinojo kas ir kaip...

Kadangi būsimas tėtukas buvo užsieny tuo metu,o palaikymo/pagalbos tikrai norėjosi

MB dalyvavo nuo .... iki! Ir labai del to dziaugiuos, nes jis man buvo labai reikalingas ir daug padejo

Dalyvavo vyras ...nuo ...iki ...
saunuolis man liaaabai padejo.
saunuolis man liaaabai padejo.
Aš nenorėjau, kad mano vyras dalyvautų pačiam gimdyme, kai lelius lįsti pradėjo, liepiau išeiti, jetus tokioj būsenoj kai "steni", kas jau begali padėti