Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdyme dalyvavę artimieji:

Vyras dalyvavo nuo pat pradžių iki pabaigos, kai mus jau visus tris išleido iš ligoninės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūratė V.: 30 rugsėjo 2010 - 18:27
Vyras dalyvavo visą laiką, nepaleidau jo nei minutei biggrin.gif kartu drąsiau buvo 4u.gif
Atsakyti
pirma karta pabugau ir isprasiau ji, o paskui labai gailejausi, truko man jo...antra karta buvome drauge, nors pavarges nezmoniskai po sunkiu darbo dienu per saremius snustelejo, bet dziaugiausi, kad galiui ji ziureti, ji jausti salia...gimus vaikiukui nuostabu pamatyti tecio reakcija, asaras ir isgirsti...myliu jus... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2010 10 02, 00:42)
pirma karta pabugau ir isprasiau ji, o paskui labai gailejausi, truko man jo...antra karta buvome drauge, nors pavarges nezmoniskai po sunkiu darbo dienu per saremius snustelejo, bet dziaugiausi, kad galiui ji ziureti, ji jausti salia...gimus vaikiukui nuostabu pamatyti tecio reakcija, asaras ir isgirsti...myliu jus... wub.gif

thumbup.gif pritariu thumbup.gif o per pati stumima irgi liabai padejo, palaike susirietusia, vandenuku veida drekino. ir niekuo nepasibaisejo, o kai gime musu krupyte tai tas jo dziaugsmas neispasakytas ir tie meilus zodeliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
vyra buvo nuo... iki smile.gif
Atsakyti
kai gimdžiau pirmą, MB buvo, kai antrą ne, nes buvo gripo karantinas. Jei dabar reikėtų rinktis (taip, savi pliusai, savi minusai), ko gero nenorėčiau. Kad nematytų, kaip man skauda. Nes kaip tik sunkiausia yra, kai matai kito skausmą ir negali padėt.. Su pirmu, gerai kad buvo šalia, nes sąrėmių laukėm praktiškai visą naktį (pagimdžiau ryte), tai greičiau bėgo laikas mirksiukas.gif O paskui, prasidėjus rimtiems darbams, man buvo tik faktas, kad MB šalia ax.gif
Atsakyti
pas mane vyras irgi dalyvavo visa laika, paleidau ji tik pusvalandukui iki parduotuves nulekti...o poto ne. Laabai padejo!!
Atsakyti
pirmojo gimdymo metu vyras po darbo atvaziavo ir buvo iki galo... antrakart nei vienas nebenorejom gimdyt kartu. ir asmeniskai man, netgi geriau buvo be MB blush2.gif
Atsakyti
O mano vyras ir per pirmą ir per antrą gimdymą dalivavo, turbūt ir neįsivaizduočiau kaip būtu be jo, ir rankšluostį šlapią atnešė, ir prakaitą valė su juo, ir kai blogai buvo ėjo ieškot kur akušerė dingo... Nu vienžodž manau reikia, kad kas būtu iš savų šalia ir padėtu.
Aišku jis nelindo ten žiūrėti, kaip užgimsta vaikas, nors manau jam tuo metu ir nesinorėjo, jis tik klausė kaip ir ką padaryt kad lengviau man būtu.
Atsakyti
man vyro pagalba abai padejo. antras gimdymas buvo daug lengvesnis, tad visiskai nepergyvenau, kad vyras nespejo grizti smile.gif
Atsakyti
Ir mano vyras per visą gimdymą su manim buvo, Ir per antrą norėčiau kad būtų. Gimdymo metu vyras buvo man už nugaros ir prilaikė aukščiau pagalvę kai sąrėmiai buvo. be to ir virkštelę nukirpo 4u.gif
Atsakyti
nuo...iki.... Labai padejo
Atsakyti