Vyras dalyvavo nuo pat pradžių iki pabaigos, kai mus jau visus tris išleido iš ligoninės

Vyras dalyvavo visą laiką, nepaleidau jo nei minutei
kartu drąsiau buvo

pirma karta pabugau ir isprasiau ji, o paskui labai gailejausi, truko man jo...antra karta buvome drauge, nors pavarges nezmoniskai po sunkiu darbo dienu per saremius snustelejo, bet dziaugiausi, kad galiui ji ziureti, ji jausti salia...gimus vaikiukui nuostabu pamatyti tecio reakcija, asaras ir isgirsti...myliu jus...

QUOTE(MEET @ 2010 10 02, 00:42)
pirma karta pabugau ir isprasiau ji, o paskui labai gailejausi, truko man jo...antra karta buvome drauge, nors pavarges nezmoniskai po sunkiu darbo dienu per saremius snustelejo, bet dziaugiausi, kad galiui ji ziureti, ji jausti salia...gimus vaikiukui nuostabu pamatyti tecio reakcija, asaras ir isgirsti...myliu jus... 

vyra buvo nuo... iki

kai gimdžiau pirmą, MB buvo, kai antrą ne, nes buvo gripo karantinas. Jei dabar reikėtų rinktis (taip, savi pliusai, savi minusai), ko gero nenorėčiau. Kad nematytų, kaip man skauda. Nes kaip tik sunkiausia yra, kai matai kito skausmą ir negali padėt.. Su pirmu, gerai kad buvo šalia, nes sąrėmių laukėm praktiškai visą naktį (pagimdžiau ryte), tai greičiau bėgo laikas
O paskui, prasidėjus rimtiems darbams, man buvo tik faktas, kad MB šalia

pas mane vyras irgi dalyvavo visa laika, paleidau ji tik pusvalandukui iki parduotuves nulekti...o poto ne. Laabai padejo!!
pirmojo gimdymo metu vyras po darbo atvaziavo ir buvo iki galo... antrakart nei vienas nebenorejom gimdyt kartu. ir asmeniskai man, netgi geriau buvo be MB

O mano vyras ir per pirmą ir per antrą gimdymą dalivavo, turbūt ir neįsivaizduočiau kaip būtu be jo, ir rankšluostį šlapią atnešė, ir prakaitą valė su juo, ir kai blogai buvo ėjo ieškot kur akušerė dingo... Nu vienžodž manau reikia, kad kas būtu iš savų šalia ir padėtu.
Aišku jis nelindo ten žiūrėti, kaip užgimsta vaikas, nors manau jam tuo metu ir nesinorėjo, jis tik klausė kaip ir ką padaryt kad lengviau man būtu.
Aišku jis nelindo ten žiūrėti, kaip užgimsta vaikas, nors manau jam tuo metu ir nesinorėjo, jis tik klausė kaip ir ką padaryt kad lengviau man būtu.
man vyro pagalba abai padejo. antras gimdymas buvo daug lengvesnis, tad visiskai nepergyvenau, kad vyras nespejo grizti

Ir mano vyras per visą gimdymą su manim buvo, Ir per antrą norėčiau kad būtų. Gimdymo metu vyras buvo man už nugaros ir prilaikė aukščiau pagalvę kai sąrėmiai buvo. be to ir virkštelę nukirpo

nuo...iki.... Labai padejo