gimdziau viena, ir antra noreciau gimdyt viena, man taip geriau, nors zinojau kad jis stovi uz duru ir jei tik panoresiu bus su manimi

Dalyvavo vyras. Man buvo smagiau, o ir jis liko labai patenkintas, nes akušerė davė nukirpti virkštelę
pirma gymdyma dalyvavo i antra nespejo

Vyras dalyvavo abiejuose gimdymuose nuo..iki. Ir as tuo labai patenkinta buvau
Kazkaip butu man buve nejauku, jeigu buciau buvusi viena
Norejosi palaikymo ne tik uz rankos, bet ir moralinio, prichologinio ir t.t.t.t.

As taip pat
As net nenoreciau, kad dalyvautu kas nors pasalinis be daktaru ir vyro atseit viska lb gerai suprantantis... Viska turim patirt patys, suvokti ir ismokti. Daktarai lb gerai viska padeda! Be to, mamu, o tuo labiau mociuciu, juk tokia sena patirtis, kuri, daznai pasitaiko, siais laikais nebepasitvirtina

As net nenoreciau, kad dalyvautu kas nors pasalinis be daktaru ir vyro atseit viska lb gerai suprantantis... Viska turim patirt patys, suvokti ir ismokti. Daktarai lb gerai viska padeda! Be to, mamu, o tuo labiau mociuciu, juk tokia sena patirtis, kuri, daznai pasitaiko, siais laikais nebepasitvirtina

pasidalinsiu ir aš savo patirtimi
gimdžiau su vyru ir mama .. nu žinokit su mama nebenoriu
aišku viskas labai priklauso nuo žmogaus, kaip jis reaguoja į visokias extrines situacijas ir pan.
man tikrai būtų užtekę tik vyro , jo man ir reikėjo ir jis man labai padėjo.
mama labai norėjo padėti, nors visaip prašiau nevažiiuoti, nu bet kur tas mamytes sulaikysi
juk gero nori ..
komplikavosi gimdymas ir mama pradėjo kelti vėjus daktaram, kad be kyšių niekas į mane nežiūri,o aš guliu ant stalo gimdymo-sarėmiauju- ir dar mama baru, kad ji daktarų nebartų
ot vaizdelis
visaip norėjo man pamasažuoti kojas, lūpas drėkinti, paglostyti, o mane tai nervino toks rūpestėlis
tikrai kitą artą mandagiai paprašysiu jos nevažiuoti, nes jos jaudulys mane erzino ir tas gerasis rūpestėlis ir baisus pyktis ant daktarų .
aš kategoriška dabar jau, tikrai ne
pasidžiaugs anūkėliais jau po gimimo

man tikrai būtų užtekę tik vyro , jo man ir reikėjo ir jis man labai padėjo.
mama labai norėjo padėti, nors visaip prašiau nevažiiuoti, nu bet kur tas mamytes sulaikysi

komplikavosi gimdymas ir mama pradėjo kelti vėjus daktaram, kad be kyšių niekas į mane nežiūri,o aš guliu ant stalo gimdymo-sarėmiauju- ir dar mama baru, kad ji daktarų nebartų

tikrai kitą artą mandagiai paprašysiu jos nevažiuoti, nes jos jaudulys mane erzino ir tas gerasis rūpestėlis ir baisus pyktis ant daktarų .
aš kategoriška dabar jau, tikrai ne

Jei gimdykloje būtų mama, man garantuotai iš streso sustotų visa veikla.
O štai MB pagalba ir atidumas buvo pats tas.
Bet jei jausčiau, kad situacija reikalauja už ką nors pakovoti, kitaip tariant - sunkiosios artilerijos - geresnio kovotojo už mamą ir su žiburiu nerastum - ką nori ant ausų pastatys ir paaiškins kas ir kaip! Kartais tai gera savybė.
Močiutės, tiesą sakant, net neįsivaizduoju... nors myliu ją be galo. Turbūt irgi pamirščiau gimdyti ir rūpinčiausi, kad tik ji, senas žmogus, nesijaudintų
Papildyta:
Pritariu.

Bet jei jausčiau, kad situacija reikalauja už ką nors pakovoti, kitaip tariant - sunkiosios artilerijos - geresnio kovotojo už mamą ir su žiburiu nerastum - ką nori ant ausų pastatys ir paaiškins kas ir kaip! Kartais tai gera savybė.

Močiutės, tiesą sakant, net neįsivaizduoju... nors myliu ją be galo. Turbūt irgi pamirščiau gimdyti ir rūpinčiausi, kad tik ji, senas žmogus, nesijaudintų

Papildyta:
QUOTE(Auksreda @ 2009 11 15, 00:22)
istorija sios temos autores tai tikrai verta plunksnos
Pritariu.

buvau nusprendusi pranesti mamai apie vaikeli tik po jo gimimo, kad ji sau rami butu ir nestresuotu, nes jau maciau kas bus
na bet aisku buvo kas uz mane pranesa ir ka ne uz ilgo prisistate visa palaikymo komanda i GN (brolis su zmona, sese su vyru atvaziavo 150km
ir mama)
aisku niekas i vidu neileido, bet lauke uz dvieju duru, kadangi gimdykla buvo pirmoji prie pat duru, viskas puikiai girdejosi, be to ir vyras lakste atiduot duokle palaikymo komandai
sese labai norejo dalyvaut gimdyme, bet gydytoja neleido, nors tokia is jos dalyve , nes uz duru istisai asarojo
a o as net negalvojau apie tai kas dalyvauja, net sakiau jog nenoriu nei seses, nei man nesvarbu ar vyras bus, nors jis aisku dalyvavo iki galo

sese labai norejo dalyvaut gimdyme, bet gydytoja neleido, nors tokia is jos dalyve , nes uz duru istisai asarojo

a o as net negalvojau apie tai kas dalyvauja, net sakiau jog nenoriu nei seses, nei man nesvarbu ar vyras bus, nors jis aisku dalyvavo iki galo

As mamos niekada neprasyciau dalyvauti gimdyme, nes zinau, kad ji apsivemtu, o po to nualptu
Kazkada ji man sake, kad jai negera vien ziurint, kaip as auskara i ausi veriuosi (patikslinsiu - i jau pradurta ausi), tai ka cia gimdymas...
O labiausiai gimdyme nenoreciau anytos, nors jauciu, kad ji visai noretu dalyvauti. Nenoreciau todel, kad 1. ji pagimdziusi 10 vaiku, tai jai gimdyti turbut tas pats kas kakoti
2. jos perdetas rupestis mane varo i nevilti, negaliu pakesti, kai ji butinai ateina manim "pasirupinti" kai sergu, noriu rekti, kai ji sumano man nuprausti veida ir rankas, kad tik man vargselei nereiketu is lovos keltis...
Isproteciau, jeigu ji taip sokinetu aplink mane gimdymo metu

O labiausiai gimdyme nenoreciau anytos, nors jauciu, kad ji visai noretu dalyvauti. Nenoreciau todel, kad 1. ji pagimdziusi 10 vaiku, tai jai gimdyti turbut tas pats kas kakoti

Įtariu, kad nenorėčiau kad dalyvautų nei mama, nei anyta nei tuo labiau močiutė
Tiesą sakant nemanau netgi ar vyras gimdymo palatoj reikalingas. Jis turi viskuo rūpintis bei jau kai gimdymas prasideda pats tai aš kaip nors ir su daktarais išsiversiu

Tiesą sakant nemanau netgi ar vyras gimdymo palatoj reikalingas. Jis turi viskuo rūpintis bei jau kai gimdymas prasideda pats tai aš kaip nors ir su daktarais išsiversiu

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 12 21, 11:54)
kai ji sumano man nuprausti veida ir rankas
nu tokiu atveju as ne tik noreciau rekti,bet ir daryciau tai visa gerkle