Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 9 dalis, viskas apie

sveiki kolegos 4u.gif

gal ir ne sitoj temoj bet perklausiu ir pas jus, gal turit kokiu statybu brigadeliu rekomenduoti? renkames jau zmones, tik norejau dar ir is SM paziureti ka gautume ax.gif
jei galit i az kokiu rimtu rekomendaciju labai lauktume aciuks.gif
Atsakyti
Simpatiškas namas

http://www.architize...a/30628/262608/

Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2011 10 13, 08:17)

Na labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2011 10 13, 07:17)

Daugiau baldas nei namas smile.gif man seip kampainiai visokie net labai patinka
Atsakyti
Turiu klausimą architektams ir jiems prijaučiantiems biggrin.gif
Baigiame popieriuje dėlioti savo projektą, su architektu priėjome iki diskusijų apie stogą. Man labai gražu namai su plokščiais (sutapdintais) stogais, bet kiek esu peržiūrėjusi medžiagos tiek forumuose, tiek googlėje, tokių namų yra mažai. Tai ir abejoju dėl pasirinkimo-kiba imti banalų vienšlaitį ir nesikankint g.gif
Klausimas: ar su jais kas nors ne taip, kad nesirenkami? Sunkiai dedasi, yra nesvietiškai brangūs, nepopuliarūs? Statybininkai nemoka jų tinkamai padaryt?
Ar skirti tik tobulam skoniui (tokiam, kaip mano)? laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 15 spalio 2011 - 15:35
Tikrai nemažai wink.gif Tiesiog forumuose apie tai nelabai rašoma. Daro daro. Tiesiog reikia kreiptis į profus.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 10 15, 17:54)
Tikrai nemažai wink.gif Tiesiog forumuose apie tai nelabai rašoma. Daro daro. Tiesiog reikia kreiptis į profus.

Tai tik į profus, jei šitą stogą darysim, tame ir klausimų nėra. Bet ieškant per paieškas vaizdų su plokščiais stogais, meta tik plokščio stogo gedimus, taisymo būdus ir balutes ant stogo biggrin.gif
Atsakyti
Balutes biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 10 15, 18:04)

Žolynėlius irgi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
biggrin.gif

Ten ir berželiai gerai kimba biggrin.gif Galima tokį visai nieko eko variantą sumeistravoti biggrin.gif
Atsakyti
Nu ok, o rimtai-kaip su tokio stogo kaina, sudėtingumu padaryti ir visa kita? Be to, kad jis kitoko fasado šaukiasi, nei vienšlaitis/dvišlaitis namas? Man taip kažkodėl atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 15 spalio 2011 - 17:31
http://www.namuplana...ali_veikla/Z136
Kokios nuomones apie si namuko projekta? Aciu
Atsakyti