Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 9 dalis, viskas apie

QUOTE(madwifi @ 2011 10 03, 17:41)
ajajaj kokie mes jautrus.

Prašyčiau su mėšlinais batais po mano svetainę nevaikščioti.
Atsakyti
Na, nereikia čia įžeidinėjimų ir purvo drabstymo. Buvo normali, informatyvi tema - tegul toliau tokia ir lieka 4u.gif

Gerbkime ir kitų žmonių nuomones, juk išsakydamas ją niekas primygtinai nesiūlo būtinai elgtis pagal jį.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2011 10 04, 08:20)
Prašyčiau su mėšlinais batais po mano svetainę nevaikščioti.

tai jau sita svetaine tavo asmenine patapo?
Atsakyti
gal kas galit pagelbet , kur kreiptis del surenkamu aliuminiu boksteliu namo stogui remontuoti? gal yra spec. tema siuo klausimu? labai aciu

Atsakyti
QUOTE(GiedresB @ 2011 10 04, 11:10)
gal kas galit pagelbet , kur kreiptis del surenkamu aliuminiu boksteliu  namo stogui remontuoti? gal yra spec. tema siuo klausimu? labai aciu

Yra tokia UAB GOTAS, jie labai įvairią statybinę techniką nuomoja. Pabandykite kreiptis į juos.
Atsakyti
dar vienas idomus ir originalus vienaaukstis namukas smile.gif
http://www.archdaily...-b-arquitectos/

p.s. zinau kad langai dideli ir kampu nemazai biggrin.gif
Atsakyti
dailus klasikiniu formu namukas smile.gif
http://www.designboo...la-rotonda.html
Atsakyti
Dailus, iš kitos pusės. Nes iš galinės primena šarvojimo salę, Vilniuje panaši stovi, aklinomis sienomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 10 11, 11:35)
Dailus, iš kitos pusės. Nes iš galinės primena šarvojimo salę, Vilniuje panaši stovi, aklinomis sienomis g.gif

paziurejus genplana labai teisingi sprendimai, uzdaras i gatves puse ir atviras i kiemo, priekyje su vandeniu neblogai suzaista smile.gif man atrodo nelogiska daryti daug langu i gatve ypac jei namas miesto centrineje daly, aisku jeigu sklypas gamtoje namui kelemi visai kiti reikalavimai
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2011 10 11, 14:33)
paziurejus genplana labai teisingi sprendimai, uzdaras i gatves puse ir atviras i kiemo, priekyje su vandeniu neblogai suzaista  smile.gif  man atrodo nelogiska daryti daug langu i gatve ypac jei namas miesto centrineje daly, aisku jeigu sklypas gamtoje namui kelemi visai kiti reikalavimai

drinks_cheers.gif thumbup.gif Keliu kepurę, taikliai pažymėta. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(cezas @ 2011 10 11, 13:33)
paziurejus genplana labai teisingi sprendimai, uzdaras i gatves puse ir atviras i kiemo, priekyje su vandeniu neblogai suzaista  smile.gif  man atrodo nelogiska daryti daug langu i gatve ypac jei namas miesto centrineje daly, aisku jeigu sklypas gamtoje namui kelemi visai kiti reikalavimai

Man architektas porina kad vaizdas is gatves irgi svarbus, netgi jai gatve siaurineje puseje kur langu nesinori. Be langu kaip ir sake laidojimo namai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 11 spalio 2011 - 17:37
QUOTE(*** @ 2011 10 11, 17:36)
Man architektas porina kad vaizdas is gatves irgi svarbus, netgi jai gatve siaurineje puseje kur langu nesinori. Be langu kaip ir sake laidojimo namai smile.gif

Vaizdas is gatves aisku, kad labai svarbus, bet tai nereiskia, kad ten turi buti daug arba isviso buti langu smile.gif grozi galima padaryti ir fasadiniais sprendimais faktura, medziagom, spalvom smile.gif lengviausia visam kas neiprasta nauja klijuoti kazkokias neigiamas etiketes, bet kad butu kazkas idomaus naujo ir grazaus siuloma, daugiausia idedami nuobodus, neisvaizdus (svarbu, kad butu klinkerinis fasadas) pavyzdziai kuriuos net aptarineti nesinori (nes isesmes nieko gero), vienas kitas idomesnis pasitaike projektelis
Atsakyti